Burası bayadır ölüydü çok şükür canlanmış.Bende adaha önce hikayemi anlatmıştım şimdi girmek istemiyorum çok uzun.
-Sol femur yer yer yaygın kronik osteomiyelit.
-18 yıldır çekiyorum
-Kaza sonrası basit bir femur kırığı ama İst. Samatya hast. bu hastalığı kaptım.
-6 kez ameliyat oldum 7. den Kaçtım
artık psikolojim aşırı bozulmuştu.
-Tedavi Gördüğüm hastaneler(Samatya 4 kez + Balıklı Rum Hastaesi + Baltalimanı Kemik Hast.)
-Sigara içiyorum hemde çok fazla.
-Etken bakteri ''Staphylacoccus Aureus '' yani meşhur hastane bakterisi MRSA olarak geçer.
-Tek duyarlı olduğu Vankomycin ama onada ölümcül alerjim var.Şimdi Targosid çıktı Allah'tan onunla idare ediyoz tedavi zamanları...
-Bacağım 7 cm kısa ve çapraz kaynadı.
-Şuanda kemiğin her bölgesinde çürükler var.Dr.lar cesaret edip antibiyotikli boncuk uygulyamadı.Kırılabilir dediler.
-Sadece Prof.Dr. Mehmet Kocaoğlu seni iyileştirim dedi o zaman Çapa daydı.Ama ben güvenemedim hem çok para istediler (Hava Parası hariç) hemde M.Kocaoğlu nun tavırları hoşuma gitmedi.
-Ama M.Kocaoğlu nun bir öğrencisi olan bizaman Kırıkkale Ün.Tıp Fak. Doç.Dr.M.Çetik miydi ne ismi unuttum o dediki M.Kocaoğlu benim hocamdır ama bence seni iyi incelememiş, senin bacağa kazıma ve yıkamadan başka hiç bir şey yapılamaz her tarafı gitmiş dedi malesef.
-Ayrıca Baltalimanında gördüğüm tedavileri herkese önerebilirim.Orası aslında tam bu hastalığın hastanesi.Ama çok küçük olduğundan 6 ayda sıra geliyor insana.Şu anda 2006 da orda olduğum geçici ameliyatla ayakta duruyorum.Kemikte delik açtılar ve ordan akıyor akıntı.Şu an biraz iyiyim ama sık sık sıkıntı yaratıyor.
-Benim kemiğin durumuna göre HPO hiperbarik oksijen tedavisini hiç önermediler, çünkü sorunun çok derinlerde olduğunu HPO nun daha yüzeysel yarası olanlarda faydası olacağını söylediler.