Istanbul cerrahpaşa tıp fakültesi nde ucretsiz
merhaba yazınızı takip ediyorum eşiminde diyabetik şarko ayak bası yarasından dolayı kemik iltahabı gelişti baltalimanı parmağının kesim kararıyla çapaya sevketti iki aydır uğraşıyoruz diyebetik ayak bölümü ortapedi sualtıhekimliği ve enfeksiyon bölümü eşliğinde tedavi devam ediyor biyere varamadık sonuç birbuçuk aydır antibiyotik tedavisi devam kuşgözü kadar bir yara akıntı azar azar devam ediyor sualtı hekimliği ayakkabı yaptırttı böyle devam kendini idare et sana operasyon yapılamaz dvamı gelir diyabetten dolayı deniyor
sevindik derken ortapedideki bir uzman antibiyotikle nereye kadar bizen iyisi beşinci parağı alalım dedi kendi doktorumuz yoktu o anda tesadüfi bir doktor emar istemiş güncel ona göre amputasyon diye not düşülmüş ama parmağında kararma morarma yok ama akıntı devam sizin yazıyı gördükten sonra internetten araştırdım ve cerrahpaşanın enfeksiyon bölümünden aldım salı için randevu doğrumu yapmışım dr erdal polatı o bölümde bulabilirmiyiz yoksa başka bölümdemi fikir olarak yardımcı olabilirmisiniz