Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bini öğretmen olmak üzere toplam beş bin personel alacak

Benim demek istediğim hizmeyli statüsünde ilkokul mezunlarınada şans verebilirlerdi bu haliylede çok sevindim .;)
hizmetli kısmında
Y.H. Hizmetli 10 2000 K/E En az % 40 Ortaöğ[FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]renim ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]Lise [/SIZE]
[SIZE=2]veya Lise Dengi [/SIZE]
[SIZE=2]Mesleki veya Teknik [/SIZE]
[SIZE=2]Okul) Mezunu olmak[/SIZE]
bu sence mantıklımı :confused:

milli eğitim müdürlüğü onaylı bir tane sahte lise diploması yapmak lazım :cool:
,

zaten olması gerekende buydu sevindirici bir haber bu çalışabilirin kaldırılması..
arkadaşlar rast gele

tabiki ilk okullarada şans verilmeydi bu konuda
kınıyorum..
ama yinede takip edin arkadaşlar bu başlangıçtır

arkadaşlar bu işin başlangıcı boş bırakmayın ilk iş bu yıl şu 38 bin rakamını doldurmak bunun için ne gerekirse onu yapalım evet burda ilkokul mezunlarını da belli bir sayıda görebilmemiz lazım ilgililere bildirmeli diye düşünüyorum

bir sorum var illeri nasıl sececeğiz?
ben mesela eskişehirdeyim dışarısını yazmayı düşünüyorum?

Hem öğretmen hem memur olarak başvuru yapılabiliyor mu ?

ikamet şartı var mı. tek bir şehirde mi başvuru hakkınız var ve bu BULUNDUĞUMUZ şehir mi olmak zorunda?

Kamuda işçi olarak çalışıyorum. maaşlar aşağı yukarı aynı. acaba memuriyet yada öğretmenliği denesem mi. ama işçinin tayin hakkı yok ve mamuriyette sosyal haklar daha iyi, çok kararsız kaldım. fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Bu rapor işi bayağı yoracak yine bizleri, çoğumuzun yeniden rapor alması gerekecek :s bınada bir açıklama getirseler güzel olacaktı.... bol şanslar arkadaşlar....

ikamet koşulu yok bu sınavlarda ama kamuda işçiysen aynen devam et bence maaş aynı gibi diyosun hem bu sınavlara girmeyi düşünürsen istifa etmek zorundasın tutki kazanmadın elindekindende olursun artı senin zaten bir işin var bırak işsizler yerleşsin olmaz mı?

Valeciraptör sağol dostum.Sevindirdin bizi.Bu ilanı sonradan mı düzeltiler.

benim bildiğime göre memurlar 6 ay önceden istifa etmek zorundalar. işçilerde böyle bir şart yok.
işim var ama anadolu lisesi oluduk dilimiz var pc sertifikalarımız, lisans diplomamız var, bu statüde lise terk adamlarla aynı maaşı alıyorum.tayin, yükselme ve sosyal hakları da yok.neticede işçisin. ayrıca benim istifamdan oluşan boşluğa yeni bir arkadaşımız yerleşir. sadece öğretmenliği deneyeceğim, ama çok kararsızım...

düzeltmediler meb in ilk resmi ilanı bu mürekkep yada baktılar tepki çekti geri adım attılar

E®KAN;

erkan o zaman madem bu kadar donanımlkısın istifa et ve şansını dene engellilere öğretmenlik şansı bi daha verilirmi meçhul ama işçide memurda istifa etmek zorunda ilanları takip ediyosan bilirsin kamuda çalışmama şartı aranır bence bu donanımını kullan keşke dememek için

Arkadaşlar ben şu an meb'de öğretmenim %60 raporum var; ama sözleşmeli öğretmenim. tekrar sınava gireyim mi girmeyeyim mi diye düşünürken bu iyi bir fırsat olacak gibi.eğer iyi bir ilde çalışmıyorsanız milli eğitim çekilecek bir kurum değil.

Mehmet hanife bey yardımcı hizmetler yada diğer adıyla hizmetli çalışanlar hakkında bilgi veririmisin ne maaş alırlar ne iş yaparlar

memur alımı

memur adyı arkadaslarıma basarılar dılıyorum bende 8 aylık memurum dıger arkadaslarım ıcın cok sevındım bu yıl 38 bın engellı alınacak benım zamanımda bu kadar acılmıyordu hıc sans 2009 da gırdım 1 yılda alınan lıse mezunu memur 100 kısı yok ama ben 100 kısının ıcıne gırdım sımdı 4000 kısı alınacak ama sunu yanlıs yapmıslar 1000 tane de ortaokul mezunu alınsa ıyı olurdu bınlerce orta okul mezunu arkadas var onlar adına uzuldum

kamuda işçiyim. şimdi öğretmenlik için mevcut işimden istifa mı edeceğim. ya atanamazsam yine işsiz mi kalacağız yani :s çok saçma birşey....
kamu işçileri demi istifa etmek zorundalar yani...

Memurlar için en az önlisans deniyor.Lisans mezunları da başvurabilir mi ?
Bir sitede başvuramazlar gibi bir şey deniyor ?

Danua.;

evet enaz önlisans mezunu ama lisans mezunu başvuramaz diye bişey yok tabiki başvurabilir

hayır hepsi için geçerli raporu aynen verirsin

sayın valeciraptor

memurlukta çalışabilir ifadesi yok ama öğretmenlik de var bu nasıl iş?ben öğretmenliğe başvurucam.işte meb.gov daki öğretmenlik ilanı.özel şartların c maddesinde hala çalışabilir ifadesi gerekli yazıyor.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL VE KURUMLARDA
ÖZÜRLÜ ÖĞRETMEN ALIMINA İLİŞKİN BİLGİLER
1- KURUMU : MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
2- SINAV AÇILACAK ÖĞRETMEN KADROSUNA ALINACAK PERSONELİN :
SINIFI UNVANI DERECESİ SAYISI CİNSİYETİ SAKATLIK ORANI
E.Ö.H Öğretmen 1-9 1000 K/E En az % 40
ÖZÜRLÜ ÖĞRETMEN ALIM ŞARTLARI
3- GENEL ŞARTLAR :
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin (A) bendinde belirtilen genel şartlar yanında aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.
4- ÖZEL ŞARTLAR :
a. 07.07.2009 tarihli ve 80 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu kararı gereğince mezuniyetinin atanacağı alan öğretmenliğine uygun olmak. Eğitim Fakültesi dışında mezun olanlarda Ortaöğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans ya da Pedagojik Formasyon belgesi, Yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarında mezun olanlar öğreniminin ve pedagojik formasyon belgesinin yurt içindeki Yüksek öğretim kurumlarına veya programlarına denkliğinin yapılmış olması gerekmektedir.
b. Öğretmenliğe ilk defa atanacaklar bakımından başvuruların ilk günü itibarıyla kırk yaşından gün almamış olmak,
c. Adayların Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik”te belirtilen sağlık kurumlarından alacağı raporun “Çalıştırılamayacağı İş Alanları “ bölümünde “ çalışabilir/çalışamaz” ifadesinin yer alması.
5- SINAVLA İLGİLİ BİLGİLER :
Başvuru yeri : İl Millî Eğitim Müdürlüklerine T.C. Millî Eğitim Bakanlığı. internet adresinden elektronik
ortamda veya şahsen veya posta ile.
a. Başvuru tarihi : 26/04/2010-21/05/2010 tarihleri arasında çalışma saati bitimine kadar.
b. Sınav tarihi , Saati ve Yeri : Sınav giriş belgelerinde belirtilecektir.
c. Başvuru için gerekli belgeler :
- İş Talep Formu , (Adaylar T.C. Millî Eğitim Bakanlığı internet adresinde yayınlanan “Elektronik İş Talep
Formunu” elektronik ortamda doldurarak İl Millî Eğitim Müdürlüklerine onaylatacaklardır.)
- 1 adet vesikalık fotoğraf,
- Sağlık Kurulu Raporu, (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu
Raporları Hakkında Yönetmelik)

ya arkadaşlar ille ısrar edip kabul etmezlerse gidim aldığınız hastaneden yazdırırsınız takmayın kafanıza

Valeciraptor;

arkadaşım, maaşlar eğitim düzeyine ve başladığınız kademeye göre değişir. fakat lise mezunları 1000 lira yüksek okul mezunları 1100 lira civarında bir de memurluğa ya da hizmetli memurluğa kaç dereceden alacaklar ona göre değişir. benim bildiğim memurluklar 12 ya da 13 ten başlaması ki bunların maaşları 850-900 lira civarıdır.ama bu tahmin. öğretmenler 1278 tl maaş alır.

13 ten başlanır 14 yok artık zaten oda aile yardımıyla 1250 civarı hocam

memurluklar önlisans için 7.derece diye belirtilmiş ilanda peki görev alacağımız alanlar ne olabilir
1200 üstü olabilir mi önlisanslar için maaş

Arkadaşlar sabah mbe nin sitesinden eklediğim ilanda öğretmen adayları ilanı için böyle bir ifade "çalışabilir/çalışamaz" yoktu

ya sabredin biraz p.tesi oda kaldırılır 40 yaşını geçmeyin gerisi kolay

sakın hakaret etmeyin ilanı kaldırırlar burda meb in ajanları var:)

güzel haber,peki sağlık bakanlığından alım olacak mı ?

kiraz;

ben 1000*2000 civarı alım bekliyorum abakalım özida cuma günü belli olur dedi gelecek hafta için

ya benim vergi indiririm yok alınırsam nolucak? kendimmi başvurmalıyım?

vergi indirimi önemli değil. daha sonra başvursanda olur. hatta vergi indirimi almasanda olur :) vergi indirimi erken emeklilik için olan birşey. yoksa özürlü işçi olmana engel değil.

Üst Alt