Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bini öğretmen olmak üzere toplam beş bin personel alacak

devlet memuru olayımda bosver hangi kurum olduqunu :)

benim rapor tarihi 12,08,2003 tür.
çalışabilir,

çalıştırılamayacağı iş alanları : işitme ile ilgili olmayan işler yapar.
çalışma gücü kaybı oranı: %45

raporun kullanım amacı : istihdam amacı ile .
birde SÜREKLİ yazılmış..benim raporum eski gibi tarihe bakarak, inşallah yeni rapor çıkarttırmazlar..

özlmknc;
üzülerek söylemeliyimki yeni rapor isterler 2006 ve sonrası olsa belki ama sizinki daha eski

arakadaşlar bu çalışabilir ne demek oluyor
bende ilgili yönetmenlik var şimdi olmuyor tekrardan mı rapor almam gerekli

ssk hastanesine gittim haberden sonra böyle bir işlem( çalışabilir ibaresi) için yeniden rapor gerektiğini ve bunun mevcut raporların TÜMÜNÜ YENİLETMEK amacıyla yapılabileceğini söyledi
Çalışabilir yazan rapor toplam raporların %10nunu bile kapsamıyor!!
Ülkemizde en son resmi verilere göre 2 yıllık ve 4 yıllık fakülte mezunu sayısı 3.926 'dır. Eğitim fakültesi mezunu ise 118 dir. Bu 3.926 kişinin çogunlugu açıköğretim mezunudur. Gerisini sizlerin vicdanına bırakıyorum. Fen edebiyat mezunu olan 400 kişiyi geçmeyen engellilerin de önü açılmalı ve bu öğretmenlik ilanına müracat edebilmeli bence..
ilan FOSTUR!

cyeniceli88 bi ara kpssden 75 alan fen edebiyatlar mevzuata göre eğer ilgili alanda açık da varsa atanabiliyordu.senin sayısal verilerine göre açılan kadroya engelli sayısı yetişmiyor.acaba bu meb mevzuatına göre bizlerde başvurabilir miyiz? bunu bi araştıralım.

zaferdağ;

Zafer dağ bunu ben memurlar nette bir arkadaş yazmış alıntı yapıp paylaştım ben önlisans dış ticaret menzunuyum raporuda işkur için aldım ama çalışabilir yazmıyor ve bende yeni rapor çıkarmam lazım
ben şu an vergi mükellefiyim bu olay önemli dükkanımı kapatırsam ne olacak fiziken sorunum çok fazla ağır olmasada şirketler malesef fiziğe önem veriyor..
pazartesi sanayi odasına gideceğim iş görüşmesine.
kendi çapımda kpssye hazırlanıyorum az çok açıköğretim falan zor yani hayatı kazanmak zor hayatı yaşamak ondan daha zor yazık günah bizlere

Hizmetli ilkokul yada ortaokul mezunu yapamazmı bu ne saçmalıktır bari hizmetllide 500 üne şans verselerdi nolurdu

memurlar.netteki arkadaşlar özidayı aramış henüz kesinleşmedi haftaya cuma kesinlesecek demişler ve meb alımını doğrulamamışlar! bilginize..

merkezi olmasa % 90 torpil vardır çalışabilir yani çalışmasını engelleyecek kadar özürlü değil demek istiyorlar zaten çalışamayacak durumda olan bu sınava girmez saçmalık ki ne saçmalık bütün raporlar fesh edilip yenisi istenecek yeni yönetmenliğe göre yarı yarıya :% 40 ın altına düşecek beklenen talebi bulamadık diye alım yapmayacaklar ümitler bi sonraki bahara kalacak biraz açık konuştum ama benim anladığım bu raporların % 95 inde bu ibare yazmıor ya boş bırakılmış yada farklı ibareler yazılmış bu açığı yakalamışlar haklı çıkmak içöin gelde varya.........................:)

Özel Şart"ı anlamak bir tarafa böyle bir şart hangi yönetmeliğe istinaden konuyor?
Halen yürürlükte olan ve son değişikliği 27 Şubat 2010 Resmî Gazete Sayı: 27506 ile yapılan "Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Yarışma Snavları hakkındaki Yönetmelik" te böyle bir özel şart kesinlikle yoktur konması da yönetmeliğe aykırıdır. Hem yeni rapor almayı şart koşamaz hem de "Çalışabilir" yazılmış olmasını isteyebilir.
Bu nasıl bir ilandır! muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz.
Hükümetler yönetmeliği kendileri uymamak için mi çıkarıyor. Nasıl bir durum anlamış değilim.
Anlayan üç adım beri gelsin.

Angaryası gereksiz iş ve işlemleri ve prosedürü bol olan bi kurumumuz var ne yaptıklarını kendileri bile pek bilmez "Allaha Emanet" yürür yaptıkları ama yinede kaba tabirle Devlet kapısı Devlet kapısıdır.

benim burda anladıgım 2006 ve sonrası rapor alanlar yeni rapora gerek yok, 2006 öncesi olanlar için diye düşünüyorum. acaba yanlıs mıyım?

Ben işkur aracılıgyla basvurmustum 2007 de. benim almam gerekir mi ? oranım : 47

Hizmetli alımı lise mezunu olacakmış.peki engelli birisi hizmetli olarak nasıl çalışacak hiç düşünmediler mi acaba.yüksekokul mezunları memur olarak çalışacak.

sonunda başvurabileceğim bir sınav yapılıyor yaşasın bu bile sevinç verici:)))

benım ıcın baslamadan bıttıı..bakım raporunda agır ozurlu ıbaresı var ben muracat yapabılırmıyım yuzde 80 rapor oranı

orta okul ilk okul mezunları ne olucak onlar ölsünmü?

devamı gelecek emin ol şurda seçimlere bişey kalmadı bu yıl yerleşen yerleşti yoksa sonrası söylemekl bile istemem ama yılda anca 500 kişi alınır iyi asılalım :)

magnesia;

Siz bu sınava giremez ve yerleştirilemezsiniz.
Emekliler,kamuda çalışamazlar.

bülent bey duruma açıklık istesem 45 yaş 2003 rapor durumu kurtarıyormuyuz

ya usta yaş problem değil raporu yenilemen lazım

eyy meclis catısı altında koltuklarına kurulup karnını kaşıyıp poposunu büyüten şahsiyetler..barii bizlerle dalga geçmeyin !!! hem enaz %40 oranında hemde çalışabilir ibareli saglık raporunu şart koşmak insafsızlık ötesi..sorarım size : çift koltuk deynegi yardımıyla yürüyen vatandaşa %20 raporu hak gördügünüz bi ortamda bu aradıgınız vasıflarda birilerini bulmak samanlıkta igne aramakla eşdeger değilmi ?? ortopedik özürlüleri neden görmezden geliyorsunuz?..beddualarım sizinle

arkadaşım hakaret içeren kelimeler yakışmıyor

bylunatic;

Evet bu ilana göre sorun kalmamış görünüyor çalışabilir ifadesi yok

[SIZE=2]
[/SIZE]

valeciraptor sağol dostum işte şimdi inanıyorum:)
kaldı 33.198 Kişi

baykay67;

Niye kimse ilkokul mezunları için birşeyler yazmıyor

Hasankaraman;

hasankahraman çok kişi alındı alınacaktır alınmalıdır inanın 2.5 yıldır önlisans alımlarını bekliyorum ve ilanlarda orta öğretim ve ilkolkullar daha çok çıkıyor (ara alımlarda )
önlisans-lisanslara şans verilmiyordu!

Üst Alt