Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur ve Hizmetli Sınavına Girecek Adaylar İçin Çalışma Notları ve Sorular

imrencim harikasın valla aynen devam temponu düşürme bencede. ben senin rakibin olmak nedemek o şerefe erişirim inş:)) şaka bi yana torpilim yok zaman az çalışmak için zamanımda az. işte zaten gün boyu çok yoğun gelincede yorgunluktan uyuyup kalıyorum çalışasım gelmiyor. kpss için güvender yayınlarının bi kitabını almıştım ona bakıyorum haftasonları biraz ama yetmez yani. dediğin gibi burdakileri bi gözden geçireceğim umutsuz vakayım galiba ben:)

Ticet ben vermiştim ama olsun tekrarlamak iyidir :D

devrim dikkat sonradan farkettim haklısın

bay-cin bu kadar araştırma ve emeğine saygı duydum, gerçekten süpersin bende emeğine sağlık... buradaki bilgiler süper gerçekten... Allah razı olsun senden...

ben sınavda cıkacak soralara girmeye calışıyorum
çıkmadı

İmren;

Elimden geldiğince sınava girecek arkadaşlara yardımcı olmaya bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum ve umarım bir çok kişiye faydalı bilgiler vermiş olurum.

Allah hepimizden razı olsun . .

Hadi çalışın kazananlarla burda parti yapar kutlarız :D

tşk ederiz bay-cin. dosyanın birini indirdim okudum biraz ama kapatınca silindimi acaba bulamıyorum olabileceği heryere baktım

Linke tıkladığınızda karşınıza gelen küçük pencerede Aç - Kaydet - İptal diye üç seçenek bulunur, eğer siz Aç dediyseniz kaydetmeden açar ve kapattığınızda bulamazsınız. Linke tıklayın ve kaydet seçeneğini seçin . .

BaY_Cin;

demişsin,bundan nasıl emin olabiliyorsun merak ettim :)

birlikte aç ve sabit diske kaydet diye iki seçenek çıkıyor bende birlikte açı winrar tanımlı seçip indiriyorum ama bulamıyorum dosyayı

Gülenkız;
O zaman şöyle yapın, linke tıklayıp dosyayı açın dosyanın (Winrar) içindekileri masa üstüne sürükleyin veya winrarı açtıktan sonra "Dizine Çıkart" sekmesine tıklayarak bilgisayarınızda herhangi bi yere kaydedin.

Kiraz;

25 soruluk bir sütunda 6 şartane doğru cevap olmak zorunda bu şıklardan bitanesi 7 oluyo ama hangisi 7 tane olacak o konuda kesin bir hüküm yok. Nasıl emin olabiliyosun demişsin, soruların hazırlanış sistemi böyle. 25 soruluk bir sütun hazırlanıyorsa o sütunda 25 tane doğru olmak zorunda ve bu 25 cevap eşit olarak şıklara bölünüyor.
6 x 4= 24 + 1 = 25

Bi yöntemi daha var ama o kafa karıştırır en sade ve anlaşılır olanı bu.

slm

bu lınklerın 3u de aynı lınk mı hepsınıde ındırelım mı ben 1. yıındırdım anladıım kadarıyla 3u de aynı

Evet 3 linkte aynı, indiremeyen açamayan arkadaşlar için kolaylık olsun diye 3 farklı yerden indirme linki verdim. İlk mesajımdaki 3 linktede aynı dosyalar var.

Enterasan bişey daha önce hiç dikkat etmemiştim .Yani 25 lik bir sütunda 10 tane b şıkkı doğru olamaz mı yani

arkadaşlar mehaba ben sınava memur adayı olarak gireceğim raporumda çalıştırılamayacağı iş kısmında "görme keskinliği gereken ağır işler"yazılmış bunun bir sakıncası varmı?

hayır yok mebde görme keskinliğiyle alakallı iş yok bildiğim kadar

Muratgüven;

Hayır 10 tane A,B,C,D doğru olamaz, isterseniz şöyle yapalım, daha önce yapılmış sınavların cevap anahtarlarını kontrol edin dediğimi göreceksiniz. Mesela 25'lik bir sütunda baştan aşağıya 1'den 25'e kadar hepsini (A) işaretleyin kesin 6 tane doğrunuz çıkar bu diğer şıklar içinde geçerli.

Ayşegül_01;

Kesinlikle hiç bir problem olmaz, gözleri görmeyen ama meb'te engelli kadrosunda memur olan arkadaşım var.

Buyrun arkadaşlar aşağıdaki daha önce yapılmış bir engelli memur alım sınavı cevap anahtarı, inceleyin ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. İki sütundaki A'ları, B'leri, C'leri ve D'leri sayın ve ne demek istediğimi anlayın :D

Cvp.jpg

devrim bizden çok bizim için çabalıyorsun çok teşekkür ederiz:)

baycin bunu deneyeceğim... bende duymuştum bunu bir çok kez ama denemedim hiç...:) sağol tşk. ederim...

25 lık sutun anlamadım ama.Herkesın dusuncesıne saygı duyuyorum ama Yınede tam emın olduktan sonra sıklayın derım...
bay_cin Tekrar tekrar paylasımınız ıcın cok cok teşekurederız..Evet kazanan burda partı verırı kutlarız ıns..
anayassa ınkılap tarıhı ıle ılıglı notlar sorular var sadece..turkce sosyal.. soruları notları bulamadım..

slm

Arkadaşlar kafanızı karıştırmak ıstemem ama ben gıttım araştırdım temızlık görevlisi alınacakmıs sadece çok saçma...ben kı sağlam gıbıyım nerdese ben bıle bu ısı yapamam dıger arkadaşlarımız %50 nın uzerınde olanlar nasıl yapsın bu ınsanlarla alay etmek gıbı bışi..yapamayacak durumda olanlar daha once gırmıs kazanmıs sordum hıcbııış yapmıyolar denıldı bu engellılere reva değıl bu sınav..sadece ış vermek olması için iş verilmez yazı ki ne yazık şimdiden girecek arkadaşlara başarı ve daha sonrası ıçın gayret kuvvet dılıyorum başından bellı 11o tl den saten nıyetlerı.bir engellisine dahı sahıp çıkamayan dalga geçer gibi sınava tabı tutan ve yapamayacak yada çok zorlanacakları ıslere sevketmek bu ülkenın ayıbıdır...........

arkadaşım senin gözünü korkutmuşlar bence öyle ağır iş falan verilmez ki zaten çoğu okulda temizlik işini taşeron yapıyor senide başlarına dikerker hepsi bu

Fcu81;
1 Mart 2009 tarihinde Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı tarafından yapılan Özürlü Personel Alımı Sınav Cevap anahtarı.

Danger111;
Sınav yapılana kadar çok söylemler olur, çok şey söylenir çok yorum yapılır, bence siz şuan bunların hiç birisini düşünmeyin ve kendinizi sınava odaklayın. Sınav yapılıp kazananlar atanana kadar hiç bişey belli olmaz ve herkes herşeyi söyler.
Bende diyorum ki hizmetli olarak çalıştırmayacaklar, ufak tefek temizlik işlerinin dışında bilgisayar bilgisi olan arkadaşları memur olarak kullanacaklar.

Slm

Umarım kardesım hevesım kırıldı ya............

devrim işin içinde boş yere söylemez bunları heves kırıldıysa karamsarsan zaten kaybedersin

Slm

Daha zaman vr bıraz olçup bıçelım de son kararımı oyle werıcem

Üst Alt