Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özkan

arkadaşlar ben istanbuldan sınava girdim.45 netim var.diploma notum 2.42 ve 96 mezunuyum.atanma şansım nedir.tercih yerlerim:istanbul,konya,trazbzon,erzurum,hatay imkan varmı sizce.ya da ilk 2000 kişi kendi memleketlerinden yüksek puanlar arasından mı olacak.

benim ise 33 doğrum var fazla olabilir ama eksik olmaz bence ama benim işe alınmam bence zor bu doğru ile benim tercihlerim ise istanbul bursa tekirdağ koceli balıkesir ve yanlışlık yaparak son daki yeryer olabilir işaretlemedim ya bide ondan işe girmem zor diyorum onu yazsaydım belki olurdu diyorum saygılarla

arkadaslar muğlayı tercıh eden var mı ben muğlalıyım

Arkadaşlar Meb sınav sonuçları kesin olarak hangi tarihte açıklayacak bileniniz varmı.Sağlık bakanlığı 19 temmuzda başvurulara başlıyacak bu tarihten önce açıklarmı sizce.

ozkan

arkadaşalar ben engelli memur atama sitesine baktım.orda şöyle yazıyor.aynı öğrenim grubunda olanların diploma tarihi önce olana ve yaşı büyük olana öncelik verilir,yazıyor.yani lise düzeyinde hizmetli olarak sınava giren arkadaşların tercih yerlerindeki puan esas alınarak diploma tarihi ya da yaşı önem kazanıyor.bu durumda diyelim ki istanbuldan sınava giren arkadaş puanı 90 yaşı 25 se ondan daha büyük olan aynı puanda kim varsa onun ataması yapılıyor.anlaşılacağı üzere yaşı büyük olanın atanma şansı daha yüksek...

peki o zamn özkan78 benim yaş 22 aldığım puan 90 diyelim ve 30 yaşındaki kişininde almış olduğu puan 75 o zamn onun atamasımı gerçekleşiyor ??

arkadaşlar ben meb hizmetli olarak başvurdum 88 -90 puan arası kütahya-balıkesir-afyon-muğla -aydın 6. evet kütahyadan kaç başvuru var acaba bilen arkadaş var mı?

41 netim var GİRESUN ORDU TRABZON TEKİRDAĞ SAMSUN TERCİH DIŞI EVET benim umudum yarıyarıya Allah'tan ümit kesilmezmiş

Arkadaşlar forumda okunuduğunuz puanlara bakıpta umutsuzluğa kapılmayın,bu siteyi kullanan arkadaşları bilgi ve becerileri belli bir seviyenin üstünde olanlar arkadaşlar ve bu puanları almaları gayet normal bu sınava girip okulu 15 yıl önce bitirmiş binlerce insan var sorular bilenlere kolay gelmiş olabilir,ama çoğu içinde zordu,sınavda kolay soru sayısı toplasan 20 geçmez kalan 30 soruyu bilmeyen yada yanlış yapan binlerce aday vardır.Üstelik 30.000 üyesi olan sitede yüksek puan alanları bir sayın toplam 100 kişiyi geçmez bence 80 ve 100 puan arasında alanların şansları çok yüksek unutmayın alınacak kişi sayısı 2000 az bir rakam değil.

İstanbul'da yapılan özürlü personel sınav sonuçlarına bir bakın 500 kişinden kaç kişi yüksek puan almış üstelik sorular aynı kolaylıkta imiş

22/11/2009 YILINDA YAPILAN ÖZÜRLÜ PERSONEL ALIMI SINAV SONUÇLARI | Duyurular | İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü - istanbul.meb.gov.tr

80 puan
Eskişehir
istanbul
antalya
izmir
balıkesir
6. tercih
atanamam yaştan dolayı 2007 mezunuyum ve 23 yaşındayım

selam arkadaşlar meb. memur alımına ilişkin sınav sonucu ve atama yeri ile ilgili bilgisi olan varmı?

bundan önceki meb sınavı son yapılana göre nispeten biraz daha zordu ama tabi ümitsizliğe kapılmamak gerek. sanırım sonuçlar 21-28 temmuz arası açıklanır.

sağlık bakanlığına başvuru 19 unda başlıyor meb sınavı bu başvurudan önce açıklanır açıklanmadan diğeri olmaz

meb sınavı umuda yolculuk gibiydi

Arkadaşlar ben sınava hizmetli statüsünde girdim,42 netim var yaşım 32 tercih ettiğim iller sırasıyla adana, mersin, konya,hatay,osmaniye acaba atanabilirmiyim,korktuğum şey 2000 kişilik kadrodan torpillileri çıktıktan sonra bize 1000 kadarının kalma olasılığı ALLAH hepimizin yardımcısı olsun....

hasan arkadaşım 2009 sınavı ile bu sınavı sakın kıyaslama
2009 sınavı gerçekten bilgi ölçen bir sınavdı biz malatyda 270 engellii girmiştik ve sadece 20 kişiydik 70 puan ve üzeri alan
bir örnek daha vereyim yine ankarada 4000 kişi girmiştik engelli sınavına ve sadece 500 kişiydik 50 puan ve üzeri alan
meb neden bu kadar kolay sordu 2010 da bence puanları yüksek tutrmak içindi 2. alımıda yapacaksa bu puanlarla ondandır

izmirliler

meb sınavına izmirde kaç kişi girdi bilen varmı

xakmanx bende sınava izmirde girdim il milli eğitime sordum kaç kişi başvurdu diye 1150 civarı giren kişi olduğunu söylediler fakat kaç kişi öğretmen,memur ve hizmetli düzeyinde giricek söylemediler..

saglık bakanlıgı sınavındaki aranan şartları biliyormusunuz

önümüzdeki haftaiçi açıklama yaparlar. aceleye gerek yok demek istemiştim. başvurular 19 unda başlıyor

Arkadaslar sakin olun bakım

Sızce kac puan alan atanır bu sınavda

ozkan

ozkan78;

evet kardeş maalesef öyle.yaşı büyük olanın puan avantajı var.

Balıkesir de sınava kaç kişi girdi aceba bilen varmı.yada ilk tercihi balıkesir olan varmı.
Varsa inşallah orda görüşürüz.

41 netim var rize -bursa-erzurum trabzon-balıkesir 6,tercih-evet hayırlısı olsun ...

arkadaşlar küçük illeri seçenler kazanacak bence çünkü kontejanı fazla olan illere tercih çok olacak ve az puan alanlar tercihini doğru yapanlar kazanacak bence çünkü nüfüs nerde fazla ise özürlü oranı fazla ve sınava girenler fazla olacak ilk tercihleride tabi girdikleri illeri ve çevresi olacak kimse umudunu kesmesin 70-80 de girebilir 80-90 giremeyebilir...

Benim 48 doğrum var tercihlerim Eskişehir, Ankara, Afyon, Kütahya, Bilecik... (Tam sırayı hatırlamıyorum fakat 1. tercih Eskişehir...) Yazanların arasında Eskişehiri tercih eden ve benim puanımı geçen sadece 1 kişi var... :) Sizce Eskişehir'e yada diğer tercihlerime atanma şansım nekadar?

48 net güzel bir sonuç.İnşallah istediğin olur

meb

slm arkadaslar benim 42 netim var.bursa konya.gaziantep.sanlıurfa.mardin.nasipse olur .yanlız cok fazla umudum yok.((((((

infer;

teşekkürler infer inşallah sende istediğin yere yerleşirsin ve tabiki diğer arkadaşlarda... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt