Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben çalıştığımdan dolayı mı bu kadar rahatım bilmiyorum ama eğer Recep Bey sözünde durursa (duracağına inanıyorum) 2011 seçimine kadar hiç bir arkadaşımızın açıkta kalacağını zannetmiyorum. Aklıma şuda gelmiyor değil 5 yıl sonraki seçimden önce bu veya başka Recep Bey 'Özürlülere şu kadar maaştan aşağı vermek yasaktır' deyip yeni bir kanun çıkarmısın.... Başbakan olsaydım ben derdim:))))

44 doğru ( dikkatsizlikten çıkmmış yanlışarım )
tercih sırası
kırıkkale - 18
istanbul - 195
antalya
ankara
kahramanmaraş

durum vahim galiba
...

Süpersinnnnn . . .

pritt01;

Eeeee özel sektör; mumla aradığı engelli personele soracak ne kadar maaş istiyorsun diye? :p (senin dediğin gibi tabiki bulabilirse) ;););) Ucuz işçiliğe sooonnnnnn. . . ipler bizde olacak özel sektör için kasanın ağzını açma zamanı :p:eek: kim bilir belki bir günnnnnnn

49 doğru; net, ilk tercih ankara, 6. tercih evet var, 2003 mezunuyum, yaş 26, diploma notum 6.41; şansım var mı ATANIR MIYIM ARKADAŞLAR?

42 doğru hiç umutlu değilim bakalım ne olacak hayırlısı muş bigöl bitlis van erzurum bence gelmez

43 net= 86 puan ilk tercih zonguldak inş atanırım büyük bi ümitle allaha sıgındım bekliyorum :)

40. dogru tercihlerim ORDU, BİTLİS,AĞRI,KARS hayırlısı olsun

s.a Arkaşlar 40 doğru Ankara Konya Eskişehir Aksaray Sakarya moralim çok bozuk girebilir miyim sizce arkadaşlar

ERGÜN BEN NİYAZİ

Selam,
40 net var,
istanbul,ordu,giresun,samsun,KOCAELİ,
KARADENİZ OLURSA HİÇ DURMAZ GİDERİM.
İŞİMDE GÜZEL İSTANBULDA AMA.
GİDERİM.
ÖZEL SEKTÖRE NE KADAR GÜVENİLİR.

42 netim var ilk terçih hatay atanırmıyım inşallah herkes atanır

45 Altı Cevap Yapanların Atanması Maalesef Sürpriz Olur Çünkü Sınav Olabildiğince Kolaydı Bende 45 Kesin Belki 46 Bir Umut Bekliyorum Ama Çokta Bir Umudum Yok Hayırlısı Ne İse O Olsun...

özür yanlış yere yazdım :) memurlar için konuşmuştum

Arkadaslr sonuclar ne zaman acıklanıyor bi bilgisi olan var mı??

ben de 2 haftaya kadar açıklanır diyorum ama net bilgim yok.

ya şu 5 il tercih meselesni anlayan var mı tam anlamıyla .Tamam herkes ülke çapında yarışıyor ama 2. tercihlerin mantığı nasıl misal izmir için alınacak personel sayısı 103 1. tercihi izmir olanları hop 1 den 103 e puan sırasına göre sıralarsın ee 2. tercihi izmir olanlar ın listeye girme şansı nasıl olacak x kişinin birinci tercihi izmir 41 net almış ama y kişisinin 2. tercihi izmir ve 48 net almış .E nasıl olacak şimdi 1. tercihli izmir kişisi mi 2. tercihli puanı çok olan kişi mi elenicek ha 2. kişi elenecek ise 2. tercihi yapmanın mantığı ne .Ben anlamadım anlayan biri ama gerçekten anlayan biri anlatırsa da sevinirim

Hizmetli Unvanı İçin Başvuru Yeri ve Ayrılan Kontenjan: Adana (45), Adıyaman (18), Afyonkarahisar (31) , Ağrı (12), Amasya (8), Ankara (83), Antalya (41), Artvin (7), Aydın (41), Balıkesir (33), Bilecik (9), Bingöl (6), Bitlis (11), Bolu (9), Burdur (6), Bursa (63), Çanakkale (14), Çankırı (5), Çorum (15), Denizli (26), Diyarbakır (24), Edirne (11), Elazığ (5), Erzincan (6), Erzurum (52), Eskişehir (14), Gaziantep (32), Giresun (21), Gümüşhane (9), Hakkari (3), Hatay (64), Isparta (7), Mersin (51), İstanbul (194), İzmir (103 ), Kars (14), Kastamonu (10), Kayseri (38), Kırklareli (11), Kırşehir (9), Kocaeli (43), Konya (100), Kütahya (13), Malatya (11), Manisa (48), Kahramanmaraş (18), Mardin (22), Muğla (34), Muş (12), Nevşehir (14), Niğde (13), Ordu (32), Rize (14), Sakarya (33), Samsun (42), Siirt (7), Sinop (8), Sivas (28), Tekirdağ (21), Tokat (15), Trabzon (44), Tunceli (5), Şanlıurfa (31), Uşak (11), Van (30), Yozgat (11), Zonguldak (23 ), Aksaray (18 ), Bayburt (6), Karaman (10), Kırıkkale (7), Batman (13), Şırnak (17 ), Bartın (9), Ardahan (9), Iğdır (10 ), Yalova (9), Karabük (10), Kilis (7), Osmaniye (18), Düzce (13)

31 doğrum var BURDUR ANTALYA DENİZLİ AFYOK KONYA 6 EVET HAYIRLISI BAKALIM ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

lise mezunu düzeyinde giren aday sayısı 21 000 civarında alınacak kişi sayısı 20 olduguna göre %84 başarı saglayan yani 42 -43 net civarı yapan aday istedikleri tercih olmasa bile kesin atanacktır.tahminim bu yönde. herkesin hakkına hayırlısı..

Doğuyu seçen pek az doguyu tercih edenlerin şan sı var gibi

42 dogru 2 soruyu hatırlayamadım umarım onlarda dogrudur...TEk ve ilk tercihim AYDIN...

benim 45 net var tercih sıram : 1.esk. 2.izmir 3. manisa 4. mugla 5.antalya
yaşım 33 işitme engelliyim acaba şansım nedir ?
Herkese ALLAH hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşaallah selametle...

46 doğrum var yani 92 puan konya aksaray afyon ısparta karaman inşaallah gelir tabi yine işin içine torpil girmezse.

b kitapcıgı 44. soru nasıl bi soruydu.10aydır kpssye calışıyorum boyle sacma mantıksız bi soruyu hayatımda gormedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt