Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevapları tek tek sınav girip belgesinin arkasına not aldım.Karşılaştırdım 39 netim var.1969 doğumluyum.1.Tercihim Çorum.Benim şansım ne kadar acaba.Uzman arkadaşlardan cevap bekliyorum.

47 doğru afyon esk.denizli konya kütahya 6.cı ewet

Konunun Uzmanı Olmasamda :) Arkadaşlar 45-46 Altı Yapanların Atanma Şansı Maalesef Çok Düşük Bu Sayı Belki 42 Bile Olabilir Ama İstisna Olmalı Full Yapan Az Olmalı Keza 49, 48 Gibi Rakamlarda da Başarı Seviyesi Düşük Olmalı ki Düşük Puan Alan Arkadaşlarda Atansın Ama Bu Sınav İçin 42 Yada 43 Yapan Arkadaşların Şansının Fazla Olmadığı Kanaatindeyim Maalesef Çünkü Sınav Çok Basitti Bu da Atama Şansını Yüksek Puanlı Adayları Göstermekte Keşke Herkes Atansa İnanın Kendim Kadar İsterim Herkesi :S (Benim de 45 Net)

vuslat_681;

dikkat ettinmi dogudada alınacak kişi sayıları düşük??

32.. net
8... yanlış
10.. hangi cevapları yaptıgımı hatırlarmıyorum

düzce yalova antep urfa diyarbakır

46netim var,istanbul,kocaeli,trabzon,bursa,samsun,6.tercih yaptım(hizmetli).

arkadaslar muğlayı tercıh edenler yazsın lütfen

42 net 84 puan-Malatya-Sivas-Adıyaman-Erzurum-Hatay herkese hayırlı olsun.

saffet muğla tecihim var benim ama ya 4. ya 5. hatırlıyamıyorum

mrb arkadşlar

arkadaşlar ben istanbuldan sınava girdim.lise diğerleri sınıfından 45 net yaptım.atanabilirmiyim acaba.atanma şansım nedir.lise diplomam 2.42 yaşım 32 nasıl olur bilgisi olan var mı

sınav

mrb arkadaşlar ben hic yazmayım puanımı millet 49 net falan diyor.sonu iyi olur inşallah
benim de 40 net var bu puanla atanmam imkazsız bu puanlara bakarsak,;)

Valla Memo Kardeş Aslında Haklısın :) Bende 45 Yaptım Belki 46 Bekliyorum Ama Benim de Pek Umudum Yok Ama Sen Yine İyisin 35-36 Yapıp Doğuya Kimse Yazmamış O Zaman Ben Oraya Atanırım Diyenlerde Var :) Kendini Akıllı Sananlar Yani 6. Şıkkı Bilmeyenler İnşallah Sende Kazanırsın Ki Herkes Kazansın Ama Maalesef Kota Beli...

bana memur bi tanıdıgım abla 70 üzeri baraj demişti kendisi de daha önce hizmetli olarak girdi yani o böyle diyorsa neden 40 üzeri arkadaslar ümitsiz ki. 80 ve üzeri puan bence hiçte az degil ümitli olmak iyi bence inş atanırız hepimiz 43 netim var benimde

48 netim var puanım 96 tercih yerleri konya, mersin, bursa, manisa, aydın

arkadaslar 1.muğla 2.batman 3. bingöl 4.artvin 5.afyon 46 net 92 puan ama ümitsizim

gerekirse hepsi doğru olsun 100 puan alınsın ama öncelik her yerde olduğu gibi torpilin ön planda olacağı kesin bu yüzden kendim hiç umutlanmıyorm ben açıkcası soruların cevaplarına bakmadım tahmin olarak 45 felan doğrum vardır belki... tercihlerim NEVŞEHİR-BURSA-AKSARAY-RİZE-MUŞ 6.tercihde ewet hayırlısı olsun öncelikle durumu çok kötü olanlar yerleşir inşallah...

arkadaşlar mrb .bende özürlü sınava girdim ama net cevab 37 bu tercihle bir yere atamam olurmu bilmiyorum

benim 37 netim var hizmetli inş bir yer gelirde gidebilirmiyim diye soruyom

ya ben 49 netim varda 1 tercih gelirmi ya kayseri.sonra yozgat konya trabzon aksaray.ben bu sınavda torpil olcağını düşünmüyorum herşey çok açık çünkü.birinci tercih gelme ihtimali sizce yüksekmi?puanım 98 de olsa çok arkadas var yüksek puanlı.

Arkadaşlar ben bakma gereği bile duymadım Hayırlısı ne ise o olsun;

Mersin / TARSUS ilçesindeyin bizim ile gelen olursa yardımcı olurum, herkes için hayırlısı

gonca06;

canım hep büyük $ehirLeri yazmı$sın ya bu durumda atanman çok zor. in$aLLah her$ey qönLünce oLur. bende 46 net yaptım tercihler sırasıyla trabzon-bursa-ankara-istanbul-van-evet :D yine de fazla ümidim yok bakaLım hayırLısı neyse o oLsun :))

48 dogrum var tercih yerlerim erzurum mardin hatay osmaniye adana lütfen cevap yazın

35 doğru konya karaman çok zor gibi ama hayırlısı

bence puan şuanda tercihleriniz önemli ve ordaki puanlarınızın değeri.kısacası tercih ettiğiniz ilde kıyasıya bir savaş olacak aslında
meb hangi ile kaç kişi tercih yapmış 1.2.3.4.5. tercih sayılarını belirtecek o zaman herkes şuanda çok daha net konuşabilir.
Ben 41 netle Balıkesir 1.tercih şuana kadar sanal alemde 1-2 kişi hariç duymadım bu şehri tabi nete girmeyen insanlarda mevcut ortalama girme şansın tam %50 diye düşünüyorum çünkü tercih önemli.
yada baskı yapalım meb e aday başvurularında illere göre dağılımları açıklasın açıklarsa...

Selamlar.Kardeş benimde 42 net var benimde tercihler hatay,adana,mersin,konya g.antep ama ümidim yok ALLAH hepimizin yüzüne baksın herkes için hayırlısı olsun

önemli olan ilk 2000'e girebilmek ondan sonrası kolay bence...

Acaba sonuçlar ne zaman açıklanır???? Ne zaman atamalar başlar????

48 netim var ilk tercih konya acaba umutlanmalı mıyım? Çünkü aşağı yukarı puanlar birbirine yakın...

battusay 46 net atanır mı sence hizmetli muğla batman bingöl artvin afyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt