Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul kart devamlılığı için raporu sisteme işletmemiz gerekiyormuş!?

sgurkan
anlamı var cunku şişli etfal zaten raporumu e-rapora işlemiyor ve e-rapor istanbul kartla sınırlı kalacağada benzemiyor raporu oyle yada boyle yenilemek zorunda kalacaksak 2 iş olmasın derdindeyimde her turlu 2 iş olacak sanırım

Eski raporları E-rapor a değil Ulusal Engelliler Veri Bankasına kayıt edilmesi gerekiyor.

calinan bilgi için teşekkürler. Kartal da 2006 öncesi Raporlara Sorun çıkarıyorlar anlaşıldı.

dün burdaki konuşmalardan sonra e nabızdan kontrol ettim raporum orda görünüyo herhangi bi işlem yapmam gerekiyor mu istanbul kart için

rgndmr

istanbul karttan gelen mesajda e-raporda görunmesi rica ediliyor acıkcası.Ulusal Engelliler Veri Bankasına kayıt edilmesini kim istiyor?

Arkadaşlar Şişli Etfal Hastanesinden geldim şimdi ehliyet değişimi için gitmiştim.Bazı kişiler sağlık raporunu getirip sisteme işlenmesi için soru sordular sağlık raporun fotokopisini bırakmanız yeterli biz bu hafta girişini yapacağız dediler.Bazı arkadaşlar Şişli Etfal Hastanesi kayıt yapmıyor demişti bilgi vereyim dedim.

sgurkan şişli etfal hastanesinden alınan raporla ilgili tarih hakkında bilgi alabildinmi acaba çünkü bizim raporlar eski ,benim 2003 yılından alınma. eğer eski raporu kabul ederse ben gidip veriyim hemen.

Mehmetyilmaz
Ya aklıma da geldi aslında sorsam mı? acaba diye ama evrağa kimse bakmıyor eskimi yeni mi diye sormuyor herkes bırakıp gidiyor.Çok yoğunlar elemen eksikliği bir kişi çalşıyor zaten biraz sert konuştum bir saattir bekledim sonucumu da alamadım bulamadılar evrağımı biraz bekleyin heyetten cıkan doktorlara soracağız dediler, bekleyemem ıkı saattir bekliyordum izin aldım geldim dedim.Orda çalışan arkadaş var ona rica ettim alabilirsen al diye alamazsa pazartesi sabahtan gitmek en mantıklısı daha sakin oluyormuş.

sgurkan
2003 yilindan önceki raporlara TC no yok, sadece fotokopisi bırakılsa sisteme giremezler. Kimlik fotokopisi istiyorlarmı aceba?

rgndmr
Görevli rapor yenimi eskimi diye sormadı raporu veren kişi kimlik fotokopisinide birakayim mı?dedi görevli memur hayır gerek yok sadece raporun fotokopisini bırakırsaniz yeterli dedi.

sgurkan pazartesi gidecem inşallah,kolaylık açısından sormak istiyorum çok uzun zaman oldu gitmiyorum şişli etfale ,acaba raporu nereye bırakıcaz sanki 2 yada 3 bölümden oluşuyordu hastane tam hatırlıyamadım şimdi.
sol tarafta küçük kulube gibi bişi vardı orayamı bırakıcaz raporu.

Mehmetyilmaz

kardeşim içeri taşınmış alt tarafa girişteki ye kapanmış gittiğin zaman durumu burdan mutlaka paylasırmısın benimde şişli etfal 2003 raporu.salı haydarpasada randevum vardı saglık raporu için artık belki şu sitresten kurtarırsın:)

@sgurkan pazartesi gidecem inşallah,kolaylık açısından sormak istiyorum çok uzun zaman oldu gitmiyorum şişli etfale ,acaba raporu nereye bırakıcaz sanki 2 yada 3 bölümden oluşuyordu hastane tam hatırlıyamadım şimdi.
sol tarafta küçük kulube gibi bişi vardı orayamı bırakıcaz raporu.
C kapısından giriyorsun giriste tam sağda rağlık kurulu bölümü var oraya giriyorsun ama sabah erken gidersen daha iyi olur ogleden sonra cok yoğun oluyor.

Sa cümleten birşey sormak isterim bu konu ile raporu aldığım hastaneye gittim edevlette erişkinler için engelli raporu sorgulamada kayıt bulunamamıştır yaziyor hastaneye gidip sağlık kurulu ile görüştüm bana bir çıktı verdi ulusal engelliler veri bankası 2 nüsha imiş biri onlarda kaldı diğerini biz gondericez dedi e-devlet hesabımda görünürmü olacak bilgisi olan lütfen bilgi verebilir mi bu arada ben kartımı okuttum 1yil aktivasyon yapıldı hastane acaba sağlık bakanlığına mi gonderecekte edevlette raporumu sorgulayacagim

Cimere yazdigim sikayet il sağlık müdürlüğüne gitti. Raporu telefonla cekip yükledim. Cevap gelirse buraya yazarim. Bizim raporda 2002 12 ci ayda alınmıştı.

[FONT=sans-serif]@[/FONT]mcaglarr[FONT=sans-serif] @[/FONT]sgurkan[FONT=sans-serif] şimdi geldim şişli etfalden 2003 tarihli raporumu memura verdim ,ama malesef 2005 ten öncekileri alamıyoruz dedi ,bende geri geldim bişi olmadı yani arkadaşlar ısrarla neden almıyorsunuz dedim bişey demiyor sadece 2005 ve sonrası olacakmış .böyle yani olmadı.
[/FONT]

rgndmr

BEN RAPORU ANKARADAN ALDIM İZMİRDE YASIYORUM
Ulusal Engelliler Veri Bankası NA NERDEN KAYIT ETTİRMENM GEREK
Ulusal Engelliler Veri BankasıNA KAYITLI OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLARIZ
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER BİLGİ İÇİN

BLUEEYES

Ulusal Engelliler Veri Bankasına, raporu aldığınız hastaneye başvurarak yaptırabilirsiniz. Kayıtlıysa E-Devlet üzerinden E-nabıza bakarak kontrol edebilirsin.

rgndmr

E NABIZDA GÖRÜLÜYOR AMA NE BİLİYİM HERKES Ulusal Engelliler Veri BankasıDAN 2 NÜSHA VERMİŞLER YADA KAYITLIMIYIZ DEĞİLMİYİZ ONU TAM NASIL ÖGRENCEZ ANKARAYA Mİ GİTMEMİZ Mİ GEREK
RAPOR TARİHİ 2011 E-NABIZ DA GÖRÜLÜYOR

arkadaşlar merhaba e-nabızda rapor görünüyor fakat sadece engel oranı hastane bilgisi var pdf şeklinde bi rapor görünmüyor

sgurkan sağlık bakanlığını aradım ,istanbulu arıyacaksın dedi bende istanbul il sağlık müdürlüğünü aradım telefona çıkan olmadı

Mehmetyilmaz
siz daha önce 184 aradınız mı?da İl Sağlık Müdürlüğünü arıyorsunuz.184'ten yönlendiriyorlar çözülmediği taktirde İl Sağlık Müdürlüğüne dilekçe yazılıyor.

sgurkan ben daha önceden hiç bişey yapmadım tamamiyle sizin yazdıklarınız ve yönlendirmenizle hareket ettim okadar , raporunuz sürekli ise sağlık bakanlığını arayın demiştiniz bende ,raporum sürekli olduğu için sağlık bakanlığını aradım şimdi 184 ü arayın diyorsunuz bide 184 ü arıyayım ozaman ,gerçi fazlada uğraşmıycam çünkü arabam var otobüs son 15 yılda kaçkere kullandın dersen iki elin parmakalrını geçmez o yüzden fazla uğraşmıycam biliyorum çok git gel yaptıracaklar,otobüslerle işi olan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum inşallah onların işi rast gider

Üst Alt