Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Bişeyin değeri elden gidince anlaşılırmış..Burada yazılanları okuyorumda aklı başında bir kaç kişi hariç gerisi kimse kusura bakmasın ama laf ebeliğinden başka birşey yapmıyor.Bedeva binmek benim hakkım . Bana bu hakkı verdiler kimse geri alamaz!!! Bunu anlayın önce. Buı konuda taviz verirsem vur agzına al lokmasını derler geri kalan (ki pek birşey kalmadı) ne varsa alınır.Sap gibi ortada kalırız. O zaman görürüm sizi.
Devlet engellilere her türlü kolaylığı sağlamak zorunda.Görevi bu.Verilmeyen haklarımız verilince AB gözüne girmek için sadaka vermişler gibi sevindik.
Uyumayın bunlara hakkınızı yedirmeyin.
Dip not: dışarı çıkamayan arkadaşlar siz de bana ne demeyin. Bu gün bu uygulama olur yarında evde bakım maaşı sakatlık maaşı hepsi kırpılır...
Evet arkadaşlar. Az önce İETT Genel Müdürlüğünü Aradım. Ben Sara Hastasıyım Dedim. Hastane devamlı gidiyorum. Bu kadar engelli insanlara yazık değilmi diye konuştum. Genel müdür başka bir müdüre bağladı. Ve nu sınırlamanın Perşembe günü kalktıgını söyledi. SİZDEN TEK RİÇAM AZCIK BASKI YAPIN ARKADAŞLAR. EYLEM YAPALIM BİR OLALIM
Çok güldüm kapatıp açtım eminim herkeste gülmüştür.otobüslerde kısıtlama hala devam ediyor