Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
sibel biraz daha düşünceli ol arkadaşım,tabiki tedavi önemli ama ücretde önemli herkesin maddi durumunu düşünmek zorundayız,kanada da ilaçlar çok pahalıymış devlet yoluyla getirtmek için uğraşmalıyız.insanların parası yoksa hırsızlık felan yapacak halleri yok dimi...Sibel972' Alıntı:ilaç faydalı olsunda fiyatı sorun degil imhotep
niyetim o degildi ama sadece dedigim catena herkesin bildigi idebenonun yeni piyasa adidir istersen link e bakklasnic' Alıntı:Buyrun falı arkadaşlar.
Daha ilaç tam olarak çıkmadan,elimize gelmeden,kullanmadan,önyargılı moral bozucu kişilerin en küçük gale alınmıycak cümleleri tüm morallari bozuyor,umutları kırıyor acaba ilaç firmasının yetkilisimisiniz lazuli veya dünya ilaç firmalarının başkanımı?f.a.da moral çok önemlidir.iki damlalık moralleri ast üst ettiya ne olduğu belirsiz cümlelerin nerden çıktınsa tebrikler tşkkr lazuli...iyiki varsın...
dediniz haklisin ama catenayi arastirdim hicbir yenilik gormedim ama yinede doktorum ile gorusmem gerekyuxel-67' Alıntı:selçuk yanlıs anlama söliyeceklerimi.arkadaslar selcuk catenayı duymamıs daha turkıyeden yeni gelmiş uzun zamandır forumda yok umıtsızlıge kapılmayın erdalda ona çok söledi ama onun yorumları catena hakkında deil idebenonenın bı çesidi hakkında
hüllü' Alıntı:birbirimize kenetlenmeye çalışalım bırakın artık didişmeyi birbirimizden başka kimsemiz yok..siz umutlu olun ki ilaç da umutlu olsun
merhaba, bence de en önemli soru bu ama kolayca cevap veremicem malesef; etik komisionunun baskisiyla midir nedir arashtirmanin degerlendirmeleri objektifliginden bishi kaybetmesin diye katilimci fa'lilarin ulu orta acik ve net bi shekilde bilgi vermelerine müsade edilmiomush... bu yüzden de düzenli doktor kontrolü altinda olsalar da "senin kalbinde shu kadar düzelme/gerileme var, nöromüsküler degerlerin shudur" falan diye hic bi bilgi verilmiomush kendilerine (ama buna uymayan, arada bi bishiler citlatan doktorlar da oluomush )... arashtirma bütün ashamalariyla tamamen bitip sonuclandiktan sonra ellerine verilicekmish saglik durumlariyla ilgili o bilgiler... ama yine de dikkatli ve üstü kapali bi shekilde kendilerini nasil hissettiklerini ve izlenimlerini aciklayanlar var, saolsunlar...slymn' Alıntı:dogrusu ben anlamıyom bıraz koca kafalıyımdırda
o bakımdan
sızı gokte ararken yerde bulduk su catenayı kullanan falı larla gorussen ılaca baslamadan once durumları nasılmıs ılac sonrası ıyıleşmemi olmuş degişiklik olmamışmı cok merak edıyom nolmuş nolmamış teşekkurler
ben bunun tersi oldugunu biliodum ama okuduklarimi yanlish anlamish/ yanlish yorumlamish da olabilirim tabe... görebildigim kadariyla mnesis kullanan alman fa'lilarin hemen hepsi italaya'dan temin etmish, bazilari da isvicreden ama almanya'dan temin edene hic rastlamadim :?... belki de gercekten yillardir alman eczanelerinde satiliodu ama ashiri yüksek fiatli falandi da o yüsden insanlar yaklashamiodu, bilemicem (bikac eczaneye sorsam belki örenirim) ama ne fa'nin ne de bashka bi hastaligin tedavisinde kullanilabilmek icin ruhsat alamadigi kesin... oysa isvicre'de pekala öyle bi ruhsat verilmish ve bal gibi de ilac olarak ceshitli hastaliklarin, kardiomiopati olmasi shartiyla da fa'nin tedavisinde kullanilior... hatta saglik sigortalari tarafindan karshilaniomush masrafi... neyse shu anki shartlarda burda satilip satilmadiginin cok büük bi önemi oldugunu sanmiom; bundan daha önemli olan idebenone maddesinin mnesis'dekinden cok daha yüksek dozlarda kullanlidigi zaman kalp ile ilgili semptomlarin yanisira nörolojik semptomlarda da önemli derecede olumlu sonuclar verdiginin (%10 düzelme oldugu söylenior) kanada'da kanitlanmish olmasi (avrupada da kanitlanip kabul edilmesini kolaylashtirir bu )...klasnic' Alıntı:mnesis yıllardır almanyada mevcuttu ve kullanılıyordu madem catena mnesisin aynısıda neden almanya müsade etti catenanın çıkmasına?