Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşim hemşire. Görme kaybından dolayı emeklilik başvurusu yapabilir miyiz?

Bahadırdr sonucu haber verirsiniz.
Biz bugün SGK'yı aradık. Bakanlıktan gelen bir evrak yok dediler. Çkys sisteminden kim düşürüyor onu da bilseydik. Müdürlük mü bakanlık mı ona göre az çok belli olurdu.

Ben aksamustu ckys den dustum o siteye girince bilgi yok artik muhtemelen mudurluk yapiyor

Bugün itibariyle dys evrak takip sistemine emekli aylığınız bağlandı uzmana gönderildi ibaresi düşmüş. Toplamda 6 kayıt olmuş. Bahadırdr son durum bu.
Aytektek siz ne yaptınız?

Bati cephesinde degisen bisey yok

Siz 16 ben 23 unde ayrildim hala sgk ya gitmedi

Miktar yaziyor mu ?

Bahadırdr emekli sandığını aradık, emekli aylığı bağlandı uzmana gönderildi dediler. 4c emeklilik işlemlerinde detay butonuna tıklayınca gördüm. Toplamda 6 kayıt olmuş orada giriş ve çıkış olarak. Dys'de birşey görünmüyor. Emekli aylık bilgisinde emeklilik aylığı bulunamadı diyor. Son durum bu. Miktarı bilmiyorum.

Emekli sandigi dediginiz kamu personeli emeklilik daire baskanligi di mi?

Ben bizim bakanligi aradim gene bugun yarin yazariz diyolar

Aytektek sizin de bugün mü oldu yoksa daha önce mi düşmüştü kayıt? Ona göre değişiklik olursa yine paylaşalım buradan. Belki yakın zamanda olur.

Yeniden calismayi dusunen var mi aranizda kendi isini kurmak isteyen mesela?

Ben bakmadım rahatsızım ne zaman düştü biliyom 3eylul yazıyı bide arşive kaldırıldı falan diyo

Şu an çok erken çalışmak için belki sonra iyileşebilirse biraz düşünür. İş yapacak durumda değil ki yakın görüş hiç yok. Yazı falan okuyamıyor, telefonda kimin aradığını bile görmüyor, herşeyi ben okuyorum evrakları falan takip ediyorum.

Benim hala e devlette hareket yok.Bu arada ikramiyeyi alamiyacakmisim resmen sarsildim 13 yil cope gitti

Bahadırdr neden ikramiye alamıyormuşsunuz? Hizmetler parça parça diye mi yoksa sene az diye mi? Ben bu konuları pek bilmiyorum.

Ben de dun aksama kadar alirim diye hayal kurarken bi bakiim dedim internetten nasil oluyo diye vay anasini seyirciler!1475 sayili kanuna gore memurluktan ayrilmamissan anca havayi alirsin diye aciklamayi okuyunca resmen coktum.

15 yil 4bin kusur prim lazimmis istifadan once

Devlet baba benden gidiyosan anca gidersin diyo

Anayasa mahkemesi danistay falan hicbiri cozum diilmis

😭😭😭😭😭

Bende maas in ne kadar oldugu hangi bankaya yatacagi ve hangi aya ait oldugu yaziyo acaba maas yatmismidir bankaya gitmeye korkuyom yatmamisdir diye

Davlumbaz
iyi günler. ben de dilekçemi vereli tam on gün oldu. dys ye evrak bugün düştü. gelen evrak dosyasına kaldırılmıştır yazıyor. kamu görevlileri emeklilik daire başkanlığında yazı. buradan sgk sağlık kuruluna mı gidecek? oradan ne zaman sonuç çıkar? görüş istemişti benim kurumum. kurula girdikten sonra mı görüş bildirir yazı gönderiyor sgk. bana insan kaynakları 15 günde cevap gelir demişti. Bilgi verirseniz sevinirim. süreç nasıl işleyecek.

Nuray6141 biz direkt emeklilik için başvurduk. 4c emeklilik işlemleri evrak takipte ayrıntılı olarak yazıyor detay butonuna tıklayınca. Sgk'ya gittiği falan. Bizde de gelen evrak dosyasına kaldırıldı ibaresi bugün düştü.
Aytektek şubeye telefon etseniz? Ya da internet bankacılığından baksanız?

Bahadırdr siz istifa etmiyorsunuz değil mi? emekli oluyorsunuz. Gerekli şartları (5510 Geçici 4. madde ) sağladıktan sonra neden ikramiye vermesinler ki?

Aynen emekli oldum.Aksam bikac siteye daha baktim mevzuat kafayi yedirir insana ne kadar karisik yaw insaallah alirim yoksa yazik olacak onca seneye

Bahadırdr bildiğim kadarıyla sizin bahsettiğiniz memuriyetten istifa edenler için geçerli o yüzden ikramiyenizi alırsınız. Emekliliğiniz de hayırlı olsun.

Bahadırdr 4c emeklilik işlemlerinde aylık bağlandı görünüyor. Dys evrak takipte dosya kaldırıldı görünüyor.

Arkadaşlar emekli olanlar olmuş hayırlı olsun. Tamamlanmayanlar için de inşallah ennkisa sürede sonuçlanır. Ben de dilekcemi verdim 16.09.2019 pazartesi itibariyle. Daha önce SGK %50 olarak onaylamisti. Ogretmen olduğum için haziran temmuz ayları disindaki emeklilik önce vali onayına gidiyor ardından sgk ya gidecek. Sizin ne kadar sürdü ilişik kesip maaş bağlanmanız ?

Davlumbaz bende hic hareket yok .

Muhtemelen hepsi icindedir heralde Aytektek ile hazansairi bilir belki

Sayin ogorken benim 9 ay surdu islemler hala bekliyom durum vahim

Davlunbaz ikisinin toplami kardesim hayirli olsun bahadir onumuzdeki ay yatar seninde ben eylul ayinda yatacagini sanmiyodum ekim biri ile besi arasi memur maasi yatiyo oyle olur saniyodum ama eylul 16 yatti hem maas hem ikramiye biraz sabir bahadir kardesim bir yildir bekliyoz insallah seninde yakinda guzel haberlerini aliriz

Ogorken@kardesim hayirli olsun ilisik kesme itibariyle maas baglama bir iki ay suruyo benimki bir ay ongun icinde maasim baglandi

Üst Alt