Rapor onaylandiktan sonra hani gorus aliyoruz ya bizim emekki dairesinden kamu grv em daire falan filan
Dikekceme sonb7 yilda sskbfazla nerden emekli olacagimin bikdirilmesi diye(imla hatalrina takilmayin acaip sinirliyim anlarsiniz zaten) bana gelen cevapta okey isterse ederiz dedikerdi ssk fazla ilmd basvur falan yok
Alo 170 e sordum il ssk md sordum dediler ki hocam son calistigin kuruma dilekeni verslcen diye ben de hastaneye verdim
Bi suru bekkedikten hizmet dojumu gittujten emekkikik okuru gelio ayrilduktan sonra ne oldu
Kapiya yaziyi birakio gitmisler taahhut bike yok emeklikik iotal goreve iade biz bakmiyoz eeeee kim bakiyomus ssk il md
Yaw 50 yere sordum 50 bu kadar is bilmezlik olur mu yaw ben jime ne hesap soriim simdi
Arkadas ayni kurumdasiniz cok mu zor bu yazi yanlis yerr gelmis alin islem yapin diye ssk bakan yere havale etmek yani akil alir gibi diil yani
Ayrilmisiz maasi almisiz eylul maasi nikcak verilen harcirah nolcak doner kaybi nolcak
Elim ayagimntitriyor yarin ssk il md gidecem alin ne yapiyosaniz yapin diycem Cimere heryere yazacam
Insanin cildirmamamsi elde degil ya
Yaz ordan arkadas bu adam sizde cakismis Isparta ssk md ne oldu bitti ayni kurumun icinde bu kadar acaip is nasil iluyor anlamiyorum
Sayin @
Ufukalp lutfen bakar misiniz?