Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşim hemşire. Görme kaybından dolayı emeklilik başvurusu yapabilir miyiz?

Simdi saglik kurulunu aradim bize gelen bi evrak yok dediler e eeee nerde benim evrak dedim aylik baglamada dedi aylik baglama bizde yok dedi .Nerde benim evrak arkadas??

16.09.2019 tarihinde verdiğim emeklilik dilekcem 24.09.2019 tarihi itibariyle yani bugün onaylandı ve ilişik kesme yazım geldi. Yani 8 gün sürdü onay. Kısmetse cuma günü arkadaşlarımla vedalaşıp ilisigimi kesecem. Maaş bağlanınca tekrar bilgilendiririm. Herkese kolay gelsin.

ama aylık bağlama da bizde yok dedi yılan hikayesine döndü benim iş.

Dys ve 4c emeklilik işlemleri ne diyor? Belki aylık bağlamadan çıkmıştır artık. Dosyaya kaldırmışlardır.

Ogorken
nasıl bu kadar kısa sürdü. Ben 2 eylülde gönderdim dilekçemi. kurula 19'unda girdi. hala da orda. siz 8 günde nasıl hallettiniz

Nuray6141

Nuray hanım benimki emeklilik dilekçesi. Benim raporum geçen yıl SGK sağlık kurulu tarafından onaylanmisti zaten. Emekli olabileceğimi SGK tarafima bildirdi. Ben emeklilik için dilekce verdim sizin bir sonraki yaşayacağıniz aşama kısacası

Nuray6141

Teşekkürler. Darısı sizlere olsun inşallah. SGK dan onay gelmesi 2 ayı buluyor. O geldi mi gerisi kolay. İyi günler

Aytektek Davlumbaz Arkadaslar bugun tekrar aradim inatla saglik kurulunda diyolar saglik kurulu da yok diyo iskillenmeye basladim bakanlik ust yaziyi malul diye mi yazdi napti niye kurula gidiyo bu yazi cozemedim kafayi siyircam.

Ogleden sonrayi aramakla gecirdim acan olmadi bizim islere bakan telefonlari

Saglik kurulunda diyen elemana sordum yaziyi goruyomusunuz ne yaziyor ne amacla gitmis diye goremiyoruz diyor

Kurul sekreteri de yok hocam oyle bi yazi kim dedi bizdeymis diyor

E devlet ve dys de gelen evrakta cakili duruyo islem

Bahadir kardesim sgk da tele bakan gorevliler başdan savmak icin savsakliyolar zaten senin evrak saglik kurulundan onaylandi ama soyle bi durum var emeklilik te tekrar onay icin maas baglama saglik kurulunu evraklari gonderiyo bu rutun herkez icin boyle genelde evrak olarak degil dys uzerinden elektironik gidiyo onaya o yuzden sadece dys den gonderen evraki goruyo buyuk ihtimal saglik kurulunda onaya gitmis ve dys olarak gitmisdir bu islem rutin telas yapma yakinda sisteme duser e devlek evrak kayitan takip edebilirsin kardesim

Bahadırdr beni tanıyorsunuz ben yalan uydurma bilgi paylaşmam emeklilikte maaş başlama bölümü maaş maaş başlamadan önce gelen raporu saglık kuruluna gönderir bu rapor onayından ziyade saglık kurulunun hakkınızda verdigi karar onayı icin bu genelde maaş başlama bölümünde bi uzman tarafından dys elektronik olarak karar onayına gidiyo bu sayfada zaten kimse sistemde uzman yetkili haric göremiyorum o yuzden evrak bilgisi görüşemiyo saglık kurulu karar onayı geldikten sonra maas başlamaya gecikiyo ve sistemler bundan sonra evrakınıza takip izni veriyo bu rutin bi uygulama herkez icin aynı muhtemelen senin evrakta karar onayı icin saglık kurulundadır bu işlem genelde bir iki gunsurüyo sonra e devletten işlemler görünmeye başlıyo bana güven bir haftaya işlemler bitmiş maaş bağlanmış olur telaş yapma

Ya zaten onlar da sistemden bakıp söylüyor bence. İlk etapta içeriği göremiyoruz diyorlar. Yeni kayıt düşünce nerede olduğu görünüyor. 4c emekli aylık bilgisini de e devletten kontrol ediyordum ben. Oraya kayıt düşünce dys ve 4c emeklilik evrak takibe de dosyaya kaldırılmış ibaresi düşüyor. Aynı bakanlık aynı sistem nasıl bitmedi hala anlamadım.

Valla ben de anlamadim

Evvelki gun beni tekrar arayin diyen bayani aradim telefonu acan yok yaw

Eveeet bilin bakalim ne oldu

Rapor onaylandiktan sonra hani gorus aliyoruz ya bizim emekki dairesinden kamu grv em daire falan filan

Dikekceme sonb7 yilda sskbfazla nerden emekli olacagimin bikdirilmesi diye(imla hatalrina takilmayin acaip sinirliyim anlarsiniz zaten) bana gelen cevapta okey isterse ederiz dedikerdi ssk fazla ilmd basvur falan yok

Alo 170 e sordum il ssk md sordum dediler ki hocam son calistigin kuruma dilekeni verslcen diye ben de hastaneye verdim

Bi suru bekkedikten hizmet dojumu gittujten emekkikik okuru gelio ayrilduktan sonra ne oldu

Kapiya yaziyi birakio gitmisler taahhut bike yok emeklikik iotal goreve iade biz bakmiyoz eeeee kim bakiyomus ssk il md

Yaw 50 yere sordum 50 bu kadar is bilmezlik olur mu yaw ben jime ne hesap soriim simdi

Arkadas ayni kurumdasiniz cok mu zor bu yazi yanlis yerr gelmis alin islem yapin diye ssk bakan yere havale etmek yani akil alir gibi diil yani

Ayrilmisiz maasi almisiz eylul maasi nikcak verilen harcirah nolcak doner kaybi nolcak

Elim ayagimntitriyor yarin ssk il md gidecem alin ne yapiyosaniz yapin diycem Cimere heryere yazacam

Insanin cildirmamamsi elde degil ya

Yaz ordan arkadas bu adam sizde cakismis Isparta ssk md ne oldu bitti ayni kurumun icinde bu kadar acaip is nasil iluyor anlamiyorum

Sayin @Ufukalp lutfen bakar misiniz?

Butun gece uyumadim simdi sgk dayim ordan sagkik md ne gidicem bakankik subeyi ariycam hepsini sikayet edicem

Sgk il md ne tahsis dilekcesi vergi indirimi ve rapor onay yazisini versdim sakin baslamayin biz yazismayla hallederiz ama islemler zaman alir dediler kamu gorevlikeri daire baskanligi yetki asimi yapmis emekliligi hakedenin goreve baslamasi diye birsey olamaz dediler

Hastaneye geldim personele yaziyi gosterdim hepsi dumur oldu

Hayırlısıyla bugün ilisigimi kestim ben de. Bakalım maaş ve ikramiye işi ne kadar sürecek? Herkese kolay gelsin

Dün emekli yollugum yatmış 1862 TL. Geçen cuma ilişiği kesmiştim bir hafta sonra yolluk yattı ancak e devlette henüz emeklilik evrakta her hangi bir hareket yok. Ne kadar sürüyor e devlete yansıması ilişik kestinkten sonra?

Ugrasa ugrasa sonunda sgk ve bakanliga haklikigimi kabul ettirdim arayip islemlerin tamamlanacagini ve emeklilik islemlerinin onaylandigini soylediler stressle gecen 17 gunun sonunda rahatladim.SGK evrak takip sitesine giremiyorum ama java hatasi veriyor .

Bahadırdr

Hocam cok sevindim adına. Hadi gözün aydın. Hayırlı olsun şimdiden. Evet SGK Java hatası veriyor. Sorun var. Merak etme bundan sonra sorun olmaz. Tekrar hayırlı olsun

Üst Alt