Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin kamuda çalışması için merkezi sınav Ekim ayına hazır hale getirilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sesimiiz duyuralım kardeşler tartışalım paylaşalım???*

arkadaşlar merak etmeyin siz yarın sizden yeniden sağlık kurlu raporu isterlerse hiç şaşırmayın eminim ki böle de olacaktır. siz şimdiden rapor sırsını girelim yoksa hayla kırıklığı uğratacaklar biz bu raporlarişkur kayıt yaptırmışız 2022 başvurmşuz bide ben şasım içn söylüyorum 2008 yılında aldım lösemi hastayım eminmki bende sen iyileştin git rapor getir derler bunlar askerlik yaptırmadılar bunda yaparlarsa 40 altınada düşürürlersede üniverste oku bilgisayar kursları muh kursları tıbbi sekreterlik sertifikalrı artık bunlarla ben bir devlet memura veya düzgün iş bulamıyorsam bu ülkeye harbiden yuh diyorum kursalr açıyorlar işkur kursları falan işe yerlestirmeye yerleştirmiyorlar iş görüşmeleri gidiyorum özele orda almıyorlar hiçbirşekilde biz bunları hakedecek ne yaptık bizleri bu hale düşürüyorlar biz bişey istemiyoruz okadar sene diz çürüktük çalışıp emeğimizle vatan vergisini veren yararlı vatndaş olamk istiyoruz bu engelleri BİZ KALDIRMAK İSTİYORSAK BUNLARI TARTIŞALIM ARDAŞLAR SAYGILAR ALLAH YARDIMCI OLSUN HERKESİN ALLAHA EMANET OLUN SAYGILAR ARKADAŞLAR

Merkezi sınavla ilgili yeni duyumları olanlar varmı?

Bu ara sitede merkezi sınavla ilgili pek bi yazı,tartışma göremiyorum..İnşallah boşlama falan yoktur..

arkadaşlar sınavlar hakkında bilgi almak için ozida ya sordum cevabını paylaşmak istedim
belki biliyosunuzdur ama ben genede paylaşayım

Sayın ileti sahibi.

Özürlülerin Kamuya alımları ile ilgli olarak, Torba yasada yapılan değişiklik gereği, Kamu Kurumları özürlü boş kontenjanlarını Ekim Ayı sonuna kadar Devlet Personel Başkanlığı'na bildirecekler, daha sonra da merkezi sınav yapılacaktır.

Özürlülerle ilgili çıkarılan kanunları, yönetmelikleri ve duyuruları T.C. Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı adresinden takip edebilirsiniz.

Bilginize.

:d:d:dartık 2012 ekimindede goreve başlar sınava girenler olme eşegım yaz gelsinnnn:d:d:d

ölme eşşeğim ölme bahar gele yaz gele.....
devlet ha böyle oyalıyor bizi, özel iş yerlerine uyguladığı baskıyı kendi kamu dairesinede uygulasa ya, nerdeeee....

tamam sınav ekim de başvurular nezaman nereye yapılıyor vallahi ben bilmiyorum beni bi aydınlatırsanız sevinirim.

hayırlısı olsun bıktım mevsimlık calısmaktannnnnn

gerçekten sunu çok merak ediyorum engelli sınavı açmak bukadarmı zor yıllar gelmiş geçiyor degişsen birşey yok zaten hep beklemekle geçiyor hayatımız

arkadaşlar dikkat!!!
sınav ekimde deniyor yani duyurusu müracaatı derken temmuz bilemedin ağustosta olması gerekir.
yani 1-1,5 aya kadar duyuru gelmeli sınav ekimde yapılacaksa herşey 1 günde olmuyor.
tabi birde kamuda ki personellerin tatil meselesi var biraz aksayabilirde.
siz en iyisi elinizdeki kaynaklara veya çok mevzuat değişti yeni kaynak bulup derhal çalışmalısınız.

birde nisan mayıs dönemi ile temmuz - ağustos dönemi engelli memur alımı arada kaynadı merkezi sınav vesilesi ile hiç değilse merkezi sınav yapılıncaya kadar eski düzen devam etmeli idi.

Daha hiç bir haber yok ne iştir anlamadım ama inanıyorum bu sene olacak bir çok arkadaşımızda İşallah yarfarlanacak memur olacak bir haber gelse var ya...

Merkezi engelli sınavı

Arkadaşlar merkezi engelli sınavının ne zaman olacağı hakkında bilgisi olan var mı,Haziran ayıda bitiyor ama hala bir açıklama yok.İnsan artık beklemekten ve ders çalışmaktan bıkıyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen paylaşsın, Rabbim hepimize sabır versin.

arkadaşım ben raporumu yeni aldım bu merkezi sınavla ilgili hiç bir bilgim yok %48 rapor aldım bu raporla ne yapabilirim sınava girebilirmiyim nerelere başvurmam gerekiyor bana yardımcı olmanı bekliyorum

siteyi takip et..konu başlıklarına bak...fikir verir..

guzel bır konu teşekkurler
bu sınavlara katılabılmek için tahsıle gerek varmı

ben ortaokul mezunuyum ve diyaliz hastasıyım %92raporum var bu sınava bende girebilirmiyim ve şartları nedir şimdiden bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler.

Özürlü Memurluk Sınavında Başarı

2003 Dicle Edebiyat mezunuyum.Mevcut hastalık bugüne kadar malesef ne formasyon alıp öğretmen olmama ne de başka bir alanda başarılı olmama izin vermedi.Geç de olsa rapor işinden haberim oldu.Anlayacağınız hep eşit olmayan şartlarda yarıştım olmadı.Yaş yolun yarısına geldi hala ekonomik bağımsızlığımızı kazanamadık.Neyse "TAKDİR" diyelim,yoksa işin içinden çıkamayacağız.Siz kader arkadaşlarım ve site yöneticilerine sorum:İş için %40 rapor aldım.Bu şartlarımla sınavdaki şansım nasıl olur?Yani lisans mezunu olmam avantaj sağlar mı,kaç soru veya puan yeterli olur.Lütfen yanıtlar mısınız?Allah hepimizin yardıcısı olsun.Hoşçakalın

slm arkadaşlar

bu sene hangi kurum ne kadar engelli alacak sınavları nasıl takıp edbilirim rica ederim cevap yAZIN

Özürlüler idaresi başkanı Bekir Köksal ile Ayhan Metin'in İnsan Hakları Şimdi programında merkezi sınav ile ilgili yaptıkları acıklamarı seyretmek isteyen varsa linke tıklasın. Sınavın ekimde yapılacagını söylüyorlar. Sayfa acıldıktan sonra 20/03/2011 tarıhli videoyu acın ve videonun 27. dakikasının 50. saniyesine dıkkat edin. sınav tarıhı veriliyor

http://www.trtturkmence.com/ondemand/Medya.aspx?GaleriResimKodu=7a81e2e8-d8e6-487e-bd45-3926f4162556&MedyaKodu=ec944327-1091-45e7-af68-caece20eeb4b

ya iş iyidir de biz zaten engelliyiz bir de utanmadan beden işçisi yapıyorlar bir masa başı işini bize çok görüyorlar...

engelilerin %80 masa başı işidir...
engeliyi beden işcisi kamuda yapmaları isteği dişinda zordur...
ayrıca...;
sınavda ozurune gore yapılacak ama işe girme ye sıra gelince...
özur olcutu degıl...sınavda aldıgınız puana gore degerlendırılecek tır...
sınav da alacagınız puan yuksekse şansınız yuksek...boyle olmasa sınava ne gerek var...
ha ondan sonra yuksek alanlardan yedek ler le bereber mulakata cagırılır ..oda ıkın cı sınav...boyuna posuna bakarlar..işe uygunsan alırlar işe...hile felan olursa orada olur..
ama hıle olacagını sanmam ..siz yuksek puan alın..gerısı kolay olacaktır...

Özürlü alımları için Sınav ekimde yapılcak,fakat...

Gecicimi Saglamak ıcın,bir an önce çalışmam gerek.Bu yuzden yarın'dan itibaren Bana yakın,tum kamu kurum ve kuruluşlarına ve hastanelere iş istediğimi söyluycem..Bu konuda veya bu konuyla ılgılı yardımcı olabılcek arkadslar.fikir ve goruslerınız nelerdır..?

pek hangi kurum yapacak sınavları bilgn var mı*

Gecicimi Saglamak ıcın,bir an önce çalışmam gerek.Bu yuzden yarın'dan itibaren Bana yakın,tum kamu kurum ve kuruluşlarına ve hastanelere iş istediğimi söyluycem..Bu konuda veya bu konuyla ılgılı yardımcı olabılcek arkadslar.fikir ve goruslerınız nelerdır..?
sayın arkadasım 2009 uye olmusun ..
ozaman dan beri siteyi takip ettıysen...
oyle şahsi baş vuruyla ne hastane ne de kamu kurumlar iş ci alamaz...
kpss şart...ondansonrası mesleğine ve kpss puanına bakar...
saygılar..

2011 engelli merkezi sınav

DPB ye gönderdiğim dilekçenin cevabı geldi cevap;

İlgi: 29.06.2011 tarihli bilgi edinme talebiniz.
İlgi talebiniz incelenmiştir.

25/02/2011 tarihli 1. Mükerrer Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiş olan 6111 sayılı Kanun ile 657 sayılı kanunun özürlü istihdamına ilişkin hükümleri değiştirilmiş olup, her kurumun kendi sınavını yapması yerine merkezi sınav uygulamasına geçilmesi öngörülmüştür. Yeni duruma ilişkin olarak yeni bir yönetmelik hazırlanması öngörülmüş olup, konuya ilişkin çalışmalar devam etmektedir. Konu çok geniş kapsamlı ve bütün kurumların görüşünün alınmasını gerektirdiği için çalışmaların sonuçlanması zaman almaktadır. 2011 yılı içerisinde sınavın yapılması planlanmakla birlikte öncelikle hukuki alt yapının tamamlanması gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederim.
Devlet Personel Başkanlığı
Bilgi Edinme Birimi

sayın nilay;
paylaşım için teşekkürleri borc bilirim..
bence cok doğru yolda ilerliyorlar..zamanlama konusuda tasaruflu olurlarsa..bircok kardeşimizin sorununun çözüleçeğine inançım tam...

Rica ederim,arkadaşlar hepimizin amacı belli memur olmak ve elimizden geleni yapacaz.Bi açıklama yapılana kadar bimere ve dpb mail atmaya devam bu arada ders çalışmayı ihmal etmeyin.hep birlikte mail yağmuruna tutalım bu kurumları.

merhabalar

arkadaşlar engelliler ıçın sınavlar ne zaman başlayacak hangı kurum ne kadar engelli alacak bılgıız varmıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt