Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan kardeş, sizin bu sorunuz benim yaşadığım problem. buraya yazmadan az önce kontrol ettim e-devlet anayı. devlet ana bize hiç şefkat-merhamet göstermiyor. bana maaş vermeyecek herhalde.

sirinozan 28 yalnız değilsin. senin gibi daha birkaç kişi var bildiğim heralde para çıkışmadı devlette denkleştirmeye çalışıyorlar:))

emekli maaşları e-devlette hangi tarihte görünmeye başlar? bu aykı maaşlar görünüyormu?

12/12/2013
Maaşlarını yeni alacak Arkadaşlar edevletden görünüyor

******Tahsis No için 12 / 2013 için 4A emekli ödeme bilgileriniz.
4A Emekli Ödeme Bilgileriniz :AdERDOĞAN

icil NoÖdeme Dönemi201311
Ödeme Günü20
Net Aylık Tutarı959.41 TL
Aylık Tutarı922.51 TL
Ek Ödeme Tutarı36.9 TL
Sosyal Yardım Zammı0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı

20 sinden sonra gorunur

Bende iki aydır emekliyim çok az bağlandı maaş. 5223 gunum var %43 vergi indirimiyle emekli oldum bağlanan maaş 702 tl + ek ödeme 37 tl

:mad::Siz Aralık 2013 maaşınızı göremiyormuzunuzda?.....Ayın 20 sonra görünür diyorsunuz.....​
capsi
:12 Kasımda 2013 Sormuş.....

Bende bu ayin yirmisinde görünür diyorum idda ya girmedikya

bu aralık ayı emeklilik e devlete gözükmüyor her ay ayın 17 sine kadar ek ödme sonra toplam gözükürdü bu ay ayın 14 hala kasımı gösteriyor neden acaba

Yasin Bey, Ben görebiliyorum Aralık maaşını....

******Tahsis No için 12 / 2013 için 4A emekli ödeme bilgileriniz

Sizin Maaş ödeme bilgilerinde neyazıyor * bülümde 11 mi 12 kimi içinyazıyor.....

11 yazıyor benim 12 ay yazmıyor 26 sında alıyorum her ay yazardı

Tahsis No için 12 / 2013 için 4A emekli ödeme bilgileriniz. 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz :bu yazıyor bende ama her ay 29 ek ödme yazardı 17 sinde tam maaş yazardı

Bu başlıktaki ilk mejaş tarihlerine bakarsanız çogunkugu 12-13-14 gibidir nadir olarak yogunlukdan dolayı sarkmalar oluyor edevlette maaş ödeleri her ayın 1 de ek ödemeler sonrada maaşlar görünür tahsis no suna göre her ay 17 başlar 26 son bulur.....

arkadaşlar bana maaş bağlandığı günden bu yana ödeme günü olarak 23 yazıyor 30 gün olması gerekmez mi?

arkadaşlar ek ödeme bilgilerini görebiliyor musunuz? ödeme bilgisi bulunamadı diyor?

okyar;

Tahsis Talep numaranizin son rakamina bagli olarak Maas odeme gunleri belirlenir. Sizin maas odeme gununuz ayin 23. gunu.. 23 gunluk ucret degil bu. Odeme gununuz ayin 23. gunu.

mavininiçinden;

Henuz cok erken , ayin 14-15 inden sonra gorebilirsiniz.

arkadaşlar benim ek ödemem görünüyor fakat 1tl farklı göründü yoksa zam farkımı çok düşük geldı bana yardımcı olurmusunuz

Ocak 2014

ayın 14 ü olmasına rağmen sadece ek ödeme gözüküyor şu an e-devlette maaşı gözüken var mı

görünen ek ödeme tutarına ,önceden almış olduğunuz aylığı ilave edin ,zamlı aylığınızı bulmuş olursunuz.

E-devlet

Emekli maaşı görünen var mı bende gözükmüyor hala e-devlette

Maaş gözükmüyor faka ek ödemeler zamlı görünüyor, yukarıda verdim gibi hesapla alacan maaş beli olur

bende ek ödme aynı zmalı deil bana zam vermeyeceklermi acaba 6 ayda zama alırıdm

evet arkadaşlar şu an itibariyle gözüküyor yalnız ödeme günü ayın 25 i yazıyor ama cumartesiye denk geliyo ne zaman çekebilirim maaşı.

24de alabilirsiniz bende cumartesi geldiği zaman ayın 20 si de kaç kere aldım
evet maşlar görünmeye başladı

Maas odeme gunu Cumartesiye denk gelenler "cuma " gunu , pazara denk gelenler "pazartesi" gunu maaslarini alirlar.

Bugün gözüküyor gözunuz aydın 30 lira zam gelmiş, iki kişilik öğlen yemeği parası, Allah c.c. devletimize zeval vermesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt