Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar temmuzun 24ünde evraklarımı emeklilik için sgk ya teslim ettim bana kırmızı yaşlılık tasis nosu yazan bir kart verdiler bu karttın üzerinde 24 temmuz kaşesi var maaşim butarihten itibaren işliyormu bundan sonraki süreci bilen beni bilgilendirirse çok sevinirim saygılar...

Maaşını yeni Alacak arkadaşlar edevletden bakabilir.....

**** Tahsis No için 8 / 2013 için 4A emekli ödeme bilgileriniz.

AdERDOĞAN Soyad****

Dönemi201307Ödeme Günü20
Net Aylık Tutarı949.41 TL
Aylık Tutarı922.51 TL
Ek Ödeme Tutarı36.9 TL
Sosyal Yardım Zammı0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL
Kesinti Tutarı10.0 TL

erdogan kardeş sgkya verdim kagıtlarımı bir ay önce kırmızı kart verdiler bundan sonraki süreci merak ediyorum kartın üzerindeki tarihten itibaren aylık işliyormu acaba...

36ozer;
Evet tahsiztalep tarihinden maaş işlemeye başlar sizeverilen belgede tahsiz no varmı.
ayrıca Edevlet şivreniz varsa oradanda takip edebilirsiniz

erdogan kardeş evet tahsiz no var 24 temmuz yazıyor kagıdım vergi dairesine gitmiş bekliyorum e devlet şifremi pazartesi alıcam saygılar..

demek ki sarı kart vermeden direkt kırmızı kartı göstermişler.:))

arkadaşlar emkli olmak için sgkya evraklarımı teslim ettim bir ay oldu vergi dairesine yollanıyormuş neden acaba bilen varmı benim vergi indirimim süresiz %60 anlayamadım daha çok beklermiyim....

Maaşlar görünüyor Arkadaşlar..... 9 / 2013 için 4A emekli ödeme bilgileriniz. AdERDOĞANSoyad*****Sicil No******Ödeme Dönemi201308Ödeme Günü20Net Aylık Tutarı954.41 TLAylık Tutarı922.51 TLEk Ödeme Tutarı36.9 TLSosyal Yardım Zammı0.0 TLBirikmiş Ödeme Tutarı0.0 TLKesinti Tutarı5.0 TL

emekli maaşları e devletten sorgulama yapıldıgı zaman her ayın 15 i ile 16 sında gözükür arkadaşlar bu tarihlerden önce göremezsiniz.

yeni emekli oldum devlet sitesınde bugün bakdım yaslılık maaş görünüyor
baglanma oranı 63
maaş ne kadar olur

arkadaşlar bilen varsa cavaplasın lütfen aylıgın baglanmış agustosun 1inde yalnız aylık baglama oran 53.40 yazıyor ve gösterge 13475 yazıyor bu gösterge ney oluyor anlamadım...

arkadaşlar emeklilerere bankalar promosyon verecekmiş verirlerse tabi merak ettim postaneden maşlalarını alanlardamı yaratlanacak

arkadaşlar bilenler lütfen yazabilirmi benim emekli işim sonuçlandı bu ay ssk ayın 26 sında aylık çekme günüm agustosun 1inde aylık işlemeye başlamış buayın 26sındamı çekmem lazım yoksa ekim 26mı arkadaşlar bu aysa eger edevlette ödeme gözükmüyor emekli yazıyor ek ödeme falanda yok nasıl olucak saygılar....

mrb özer bey maaşınızı bu ayın 26 sında alacaksınız.ilk maaş ödemesi ptt den yapılır.e devlete ise maaşınız bu ayın 15 inden sonra gözükür.hayırlı olsun
1 maaş agustos ayından birde eylül ayı maaşı alırsınız.

peki kardeş ödeme gözükmüyor neden acaba gözükmemesi normalmi bu ayın 15i geçti ama

ALTAN68;
Maaş görünmüyorsa buay alamaz yanlış bilgivermeyiniz.....

36ozer,
Hayırlı olsun emekli olmuşsunuz
Arkadaş maaşınız eylül 26 yetişmemiş ekim 26 inşallah edevletden takip edemeye devam
Birde posdadan emekliliginizle ilgili kagıt gelecek Maaşınız agustos ayı itibaren birikir toplualırsınız.....

verdiginiz bilgi için çok teşekkürederim erdogan kardeş saygılar..

36ozer benimde 01,08,2013 de emekli aylığım başladı ssk dan öğrendim ekim 23 de maaş alacakmışım ama bana göre az bağlandı maaş 702 tl diye söylediler maaş kaç para bağ
landı diye sorduğumda

normaldir kardeşim bu ayın 15 inden sonra gözükür

ayrıca erdoğan bey şunu belirtmek isterim bu sgk alanında 3 yıl hizmet verdim ve şuan ordanda emekliyim .bilgilerime ve kendi emekliliğim dogrultusunda bilgi vermekteyim
ben sizin gibi vatandaşlarımı bilgilendirmek ve yardımcı olmak için burdayım.bilginize.

ALTAN68;

şumesajı oku

arkadaşlar bilenler lütfen yazabilirmi benim emekli işim sonuçlandı bu ay ssk ayın 26 sında aylık çekme günüm agustosun 1inde aylık işlemeye başlamış buayın 26sındamı çekmem lazım yoksa ekim 26mı arkadaşlar bu aysa eger edevlette ödeme gözükmüyor emekli yazıyor ek ödeme falanda yok nasıl olucak saygılar....

SGK çalışman herşeyi bilmen anlamınagelmez
tutdurmuşsun ayın 15 bugün ayın 23 edevletde görükmeyenmaaşı nasıl alacak onuda söylermisin..

Ödeme Günü26Net Aylık Tutarı127.68 TLAylık Tutarı0.0 TLEk Ödeme Tutarı127.68 TLSosyal Yardım Zammı0.0 TLBirikmiş Ödeme Tutarı0.0 TLKesinti Tutarı0.0 TL

arkadaşlar bu tabloya göre aylıgımı hesaplayabilirmiyiz agustosun 1inden itibaren emekliyim nekadar maaşım olur acaba.....

36özer alacagın toplam para 3319.68 tl alacaksın allah güle güle yemek nasip etsin

BUYUKADALIM69;

amin kardeşim inşallah dedigin gibi olur çok teşekkürederim bekliyoruz bakalım:))

Ödeme Günü26Net Aylık Tutarı3319.81 TLAylık Tutarı832.73 TLEk Ödeme Tutarı127.68 TLSosyal Yardım Zammı0.0 TLBirikmiş Ödeme Tutarı2359.4 TLKesinti Tutarı0.0 TL

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 3 aydan sonra ilkdefa aylık bilgim sisteme düştü ama ben birşeyi anlayamadım aylıgım 832 artı ek ödeme üzerine konulucakmı bu bilgilere göre konursa kaç olur ek ödemem 3 aylık 127 bilgilendirirmisiniz arkadaşlar saygılar.....

2022 maaşım neden e devlette gözükmuyor

36ozer ,Gözünüz aydın Şimdiden Kurban bayramınızı kutlarım Hayırlara vesile olsun ALLAH gülegüle yemeyi nasip
etsin

Maaşınız kasım ayı eködeme 33.30 + 832.73 =866.03 tl olacak.....

Eğce;

abi çok teşekkürediyorum verdigin bilgiler için seninde bayramın mübarak olsun saygılar

1 agustos itibari ile emekli maaşı bağlanmış biri 4 aydır maaş bilgisi e-devlette gözükmüyor ve postanedende evrak gelmemiş...böyle bir şey neden olabilir?başından böyle bir olay geçen veya cevap verebilecek varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt