Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emekli değilsin o zaman

Edevlet bugün itibarıyla görünüyor

maaş ne kadar

arkadaaşla e devleten sadece ek ödeme gözüküyor maaşım ner kadar olabilir yeni emekli oldum
Ödeme Günü26Net Aylık Tutarı56.3 TLAylık Tutarı0.0 TLEk Ödeme Tutarı56.3 TLSosyal Yardım Zammı0.0 TLBirikmiş Ödeme Tutarı0.0 TLKesinti Tutarı0.0 TL

devlet şifresinle sorgulama yapıyorum benim malulen emekli bilgileri vermiyor yok

kemalars:Maaşlar Ayın 15 gibi maaş ödemeleri görünür maaşınız neti ozaman görünür......

dua20: Arkadaş malülen emekli oldugunuzu nasıl ögerendin dahaönce maaş aldınızmı?.....

kemalars:Evet ek ödeme %4 maaşınızı şu andaki 56 tl lik eködeme 1400 tl ye denk giliyor ama siz ilk defa maaşalacagınız icin sizin maaşınız suan belidegil birikmiş maaşınızda olabilir ..... biraz sabır

devlet şifresinle sorgulama yapıyorum benim malulen emekli bilgileri vermiyor yok

Konu ile ilgili 1 aydır BİMER , E-DEVLET , SGK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile yazışma yapıyorum ve birebir de telefonla görüşüyorum.. Sorun nerede diye soruyorum.. Hepsi de topu birbirine atıyor arkadaşım.. Sanırım yanlış yerlerle yazışma yapıyoruz.. Uganda veya malezya'daki kurum ve kuruluşlarla yazışma yapmamız lazım..

Eğce;
daha önce maaş aldım ilk maaşımı haziranda aldım 1130 lira 750 küsürde toplu emekli oldugumu 144 araya araya ögrendim sonrası SYD kurumundan

Tahsis Numaramin son rakami "9".. Maas gunum ayin 17 simi olacak ?..

İlk kez maas alacam. E-Devletten baktigimda gorunen bilgiler sunlar. Bu ay maas alabilecekmiyim. ?

2106094249 Tahsis No için 4A Emekli Aylık Bilgileriniz
Ad ***** Soyad ****** Doğum Tarihi ******** Sicil No 5401014167742
Aylık Başlangıç Tarihi 01.06.2013
Durum Kodu :Bos
Aylık Bağlama Oranı 60.00
Göstergesi 9475Hisse Oranı1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzel
Aylık Tutarı : Bos
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı Kesinti Tutarı :Bos
Banka Banka Şube :Bos
Aylık Tutarı : Bos

Not: Bos yazan yerlerde 1 sey gorunmuyor.. Bu nedenle Bos yazdim..

dedem ayın 26'sında maaş alıyor emekli aylığı kesintileri belli. ancak maaş ödeme bilgilerinden aylık tutarı belli değil :confused: bunun nedeni ne olabilir?

sesene:HAYIR Buay şizin maaşınız ödenmez maaşınız birikir.
Tahsis no 9 olanlar her ayın 17 de ödenmeye başlar.
Sizin maaşınız E devlede aylık ödeme bilgisi görününce o ay ödenir..

mavininiçinden:E devletde maaşla henüz görünmüyor.

Önce eködemeler sonra maaş kesintileri görünür en son olarak aylık maaşınızın net alacagını görüsünüz.

Tahsis numaramın son rakamı 9 ve bugün ayın 15'i hala gözükmüyor sistemde.Alacağım gün gözükecekse e-devlet sistemine ne gerek var ?

Benim sadece ek ödeme gözüküyor bu ay maaş alabilirmiyim acaba

bir de maaş ödeme bilgilerinin altındaki kesinti bilgilerinde hata var.. emekli maaşı kesintileri farklı maaş ödeme bilgilerinin altındaki bilgiler farklı şaştım kaldım açıkçası..

Maaşşını yeni alacaklar ve temmuz maaş zamlarını merak edenler E devlet de maaşlar görüyor.
Benim maaşıma 37 tl zamyapmışlar harca haca bitmez.....

No için 7 / 2013 için 4A emekli ödeme bilgileriniz. 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz :AdERDOĞANSoya*****Sicil No*****
Ödeme Dönemi201306
Ödeme Günü20
Net Aylık Tutarı959.41 TL
Aylık Tutarı922.51 TL
Ek Ödeme Tutarı36.9 TL
Sosyal Yardım Zammı0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL
Kesinti Tutarı0.0 TL

benim dedeme 52 lira zam yapmışlar.. buna da şükür :p Rabbim devletime zevval vermesin..:)

bayramdan önce emekli aylıkları ödenmeyecek galiba henüz bir açıklama yapılmadığına göre

Mrb eğce benimde e devlette maaş bilgilerim gözükmuyor temmuz ayı itibarıyla emekli oldum sadece benim e devlette ek ödeme gözüküyor 98.36 ek ödeme var bu ödeme temmuz ağustos birikmişimi?? Birde ek ödeme toplamı maaşım belli olurmu yani yarısı 49 lira ek ödeme yüzde 4 olduguna göre maaşım 1250 lira civarımı bilgi verirsen sevinirim erdoğan kardeş selamlar

2022 maaşı alıyorum nisan ayında öğrendim emekli olduğumu halen bulamaıyorum nerden öğrencem yukardaki arkadaş ek ödeme pirikmiş para 2022 icinmi yoksa normal emeklililer icinmi belirtmemişsinde

egce abi 2022 gözüküyormu abim gözüküyor benim gözükmüyor toplu para aldığın vs işlemler gösükmüyor

Ağustos maaşları ne zaman e .devlette görünür şuan sadece bende ek ödeme gözüküyor temmuz maaşı ile ağustos maaşını toplu alacam 98.36 ek ödemem gözüküyor e.devlette bu 2aylık tutarın parasımı yüzde.4 olduguna göre ek ödeme 49 lira 1250 denk geliyor maaşım acaba ne kadar emekli maaşım

Saol namzet arkadaş bazen ayın 12 sinde gözüküyormuş eğce abi yok gözükmüyor bu sıralar tabi emekli maaşını cekti bayram tatiline gitti;)

BUYUKADALIM69; Evet yeni girdim siteye.Sizyeni emekli maaşı alacağınız için maaşnızı net hesabı yapılamaz amayaklaşık 2.5 ay maaşalacaksınız maaş hasabıda eködeme aylık x 26 katıkadardır.....

Benim eködemem 36.9 x 26 =959.4Temmuz maaşıma baka bilirsiniz.....

Mrb eğce ağustos maaşları e devlette ne zaman görünür yeni baktım şuan girilmemiş

benim maaş mart ayında ögrendim emekli oldugumu 2022 özürlü maşını ama sorguluyorum olmıyor bi türlü kontorl edin diyor acaba neden gözükmez

srogulamıyor abi Aradığınız Evrak Bulunamadı, Bilgileri Doğru Girdiğinizden Emin olun..diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt