Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy uzatma ameliyatını estetik bir şekilde oldum. Merak edenlere yardımcı olurum.

Nis

ben tanıyorum fatooma yı ben daha önce girdigimde fatooma vardı evet bilyorum oda ameliyat olmuştu umarım iyileşti istedigi boya geldimi haberin varmı şimdi herşey cihazlar falan çıkartıldımı ondan bittimi tammiyle

amin , saqol ben ameliyat fiyatlarına bu kadar pahalı olduguna şaşıyorum ama en fazla 20 bin veya 25 bin yani bundan fazlası çok harbiden burda gördüm kimisi 45000 diyor baya fazla tabi ameliyatın şekliine göre degişiyor fiyatlar oda var bu doktorların birazda insiyatifine bağlı

Muharrem inan in sekreteriyle gorustum, estetik amacli boy uzatma ameliyati yapmiyormus.

Bu forumda yakinlarda " precice manyetik rod " yontemi denilen kemik icine motorlu uzaktan kumandayla uzatma yapilan yontemle ameliyat olan yokmu ???

EMAr

hacı kutlu , metin küçükkaya var onlarda yapıyor ama muharremde inanda yapıyordu neden yapmıyormuş

fitbone iyi evet ama çok pahalıya nasıl olacak sende mi olcaksın fitbone en fazla ne kadar uzatma yapılabilir 40.000 eger doğruysa uygundur 200.000 çok baya çok ama bu kadar olcagını sanmam çok fazla doktorlara sormak lazım tabi en doğru kararı onlar vercek metin küçükkaya evet çok duymuşum ama nasıl adam hiç konuşmadım

bu foruma kuran incim nerde hiç girmiyor nerelerde acaba ben merak ettim

Bu ameliyati yapan doktor cok. Ama cikip birisi ben bu manyetik rod ameliyatini su tarihte su doktora su fiyata yaptirdim diyen yok. Herkes duydugunu biyerlerden okudugunu veya tahminlerini yaziyor.

EMAr sendemi ameliyat olacaksın evet kimse birşey demiyor nerde oldugunu ama nasıl ameliyat şekilleri var ve fiyat biçimlerini söylüyorlar buda ne kadar doğru bilmiyorum

Evet, niyetim var ama bu forumdan bir bilgi edinmek mümkün değil.

@EMAr

Precice ve fitbone demissiniz .. İngilizceniz varsa yabancı forumlar var.. Hastalar tüm yaşadıklarını günü gününe paylaşıyor. Türkiye de bu ameliyatları olan kaç kişi var bilemiyorum.. Devlet hastaneleri bu ameliyatların kozmetik olanlarını yapmıyor zaten.. Devlette kullanilan makineler türkiyede yapilan makineler. Ozellerde de bu ameliyatlar cok pahalı.. Cok kişi yok size cevap verebilecek bu sebeple.. Ama benim yabancı forumlarda takip ettiğim kadarıyla fitbone ameliyatı olup da cok memnun olan da var.. Az olmakla beraber spor yaparken çivisi bacağında kırılan ve defalarca ekstra ameliyat olmak zorunda kalan da var.

www.limblengthening.com

Sunu belirtmekte fayda var.. Fitbone ve Precice gibi civilerde bacağa yük binmemesi gerekiyor. Bu sebeple uzun bir sure yatağa veya tekerlekli sandalyeye veya koltuk degneklerine muhtaç olacaksınız. Tek başına tuvalete gitmek bile problem. İlizaroz ve kombine(içerde civi dışarda makine) yöntemlerde bir kaç gun içinde yürümek mümkün ..

https://youtu.be/SeL2aTB62Jc

EMAr
EMAr boyun kaç senin kaç cm uzamak istiyorsun kesin olacam diyor musun

serdar39
serdar valla ingilizcemiz yoktur ama fitbone çok rahat diyorlar hem iz falan kalmıyor diyorlar o yüzden pahalıymış peki kombinede iz kalıyormu oda rahatmı yalnız kombinede fiyatı biraz uygun gibi

Kombine cok daha uygun ama ilizarovdan pahalı. İz kişinin anlayışına bağlı. Ben ilizarov oldum önceden. Kombine yöntemle ayni iz miktari. Dert etmedim. Yukarda olduğu için de görünmüyor kolay kolay izler.. Sizde 4 ameliyat gerekecek bunu bilmenizde fayda var. Bu durumda bacaginizda Cok iz olacak demek.

VFD 900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ingilizce forumda fitbone metoduyla ameliyat olanlara daha cok rastlamak mumkun. Mesela orda Iamready var. Alt ve ust bacaktan dr Paleye ameliyat oldu. Anladigim kadariyla olumlu gecmis, en son kollarini uzatacagini yazmisti.
gülgüzeli2 Fatooma nın durumunu öğrenip sizinle paylaşmaya çalışacağım inşaAllah.

Üst bacaktan 10-15 cm uzamak istiyorum.

Nis

Nis boydan ameliyat olunca kollarıda uzatmak mümkünmü uzatmak zorundamıyız ingilizce metodlara baktım ama pek birşey anlaşılmıyor fitone dedigin gibi orada çok var ama kombinede uygun biraz

Nis evet fatomayı merak ettim bu siteyi açan kendisi ama artık gelmiyor bu arada tşkler

gülgüzeli2

Rica ederim. Fatma daha iyi olduğunu söyledi. Çok az aksama kalmış. Onun 6 cm uzatması gerekiyordu, kemiği çok ince olduğu için dr 5 cm uzatmasına izin vermişti. Şu an hamile olduğu için röntgen çektiremiyormuş, ama eksine göre çok iyiymiş.

Nis

nis fatoma kaç senedir ameliyat olmuş hala aksama varmı ki hala aksaması geçmemiş iyi olduguna sevindim bu arada

2015 haziranda ameliyat olmustu. Tek bacak kisaligi vardi. Hep aksadigi icin belki de onunki daha cok refleks meselesi. Alışınca düzelir inşaAllah. Ameliyat sonrasında başta daha çok aksıyordu.

evet tek bacaktı hatırlıyorum öyle demişti ama dedigin gibi refleksi olabilir zamanla düzelir inş tşk ederim bu arada haber verdigin için

EMAr boyun kaç senin bende olacam nerdesin istanbula gel bende gidecem istanbula beraber araştırıp buluruz hiç olmazsa ben tek olmam istanbulda beraber oluruz gelirsen birçok doktor var istanbulda haber bekliyorum senden gelcekmisin

serdar39 tabi kardeşim paylaşırız sen ameliyat mı olcaksın kaç cm olcan boy kaç şuan hangi yöntem olcaksın

Benim boy 1.76 ancak bi bacakta kısalık var 8 cm.. Kozmetik değil yani uzatmam. Cok rahatsız ediyor.artik. ağrılar cok arttı. O sebeple olacağım inşallah

Öncelikle geçmiş olsun. Bir bacakta kısalık olması zamanla başka sorunlara, özellikle omurga ve bunun neticesinde iç organlara zarar veriyor. 8 cm uzatma için bence İlizarov yöntemiyle ameliyat olun.

Öncelikle geçmiş olsun. Bir bacakta kısalık olması zamanla başka sorunlara, özellikle omurga ve bunun neticesinde iç organlara zarar veriyor. 8 cm uzatma için bence İlizarov yöntemiyle ameliyat olun.
Cok sagolun öneriniz için. Daha önce ilizarovla uzatilmisti. Bu sefer kombine yontemle olmak istiyorum. Dediginiz gibi agrilarim hic bitmiyor. Kollar bacaklar sırt bel boyun bileklerim dizlerim .. Kısacası heryerimde ağrılar var. İç organlarima ne yapar Allah bilir. Ben omurlara zarar vermesinden korkuyorum. İsime de engel oldu tabi. Bırakmak zorunda kaldım gidemedigim için cunku ayakta durmakta zorlaniyorum artik. Ve düşünün bu duruma yüzde 13 rapor verdiler .

Ben Türkiyede rapor sisteminden anlamadığım için yüzde 13 ne demek anlamadım. Allah yardımcınız olsun. Kombineyle 8 cm uzatma oluyor mu? Allah büyük, bir az sabredin. Herşey iyi olacak. Ben buna inanıyorum. Sizin için dua edeceğim.

Cok sagolun.. Allah size de şifa versin inşallah. Kombineyle olabilecegim söylendi. Ayrıntısını hastaneye yatinca ogrenecegim. Cok şükür halimize.

serdar39

Amin. Ben iyiyim çok şükür. Zor dönemler geride kaldı, şimdi psikolojik olarak kafam çok rahat. İnşaAllah en güzel şekilde atlatırsınız.

Mrb ben de kombine ameliyat olmak istiyorum yardımcı olacak var mı tüm ayrıntılarını istiyorum fiyatı , iyileşme süresi ve en iyi hastane hangisi

bende bilgi almak ıstıyorum Allah'a şukur hiç bir engelim yok boyum 1.67 yaşım 28 boyumu 7 cm uzatmak ıstıyorum fiyat ve hangı yöntemle amelıyat edılıyor bılgı almak istiyorum

Kısa zaman önce manyetik çivi yöntemiyle tek taraflı uzatma ameliyatı oldum.Her şey yolunda. Çok memnunum kesinlikle doktorumdan ve yöntemden. Düşünenler varsa özelden merak ettiklerini sorabilir.Doktorum Doç.Dr.Sami Sökücü

tgbnr16 : kaç cm uzattırdınız, ne kadar zaman sürdü. Ağrı durumu nasıl. Yürüyememe riski var mı. Fiyat nedir? Amaliyatı yapan doktorun tel i var mı ?

Üst Alt