Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

bekone

Maaşı ayın kaçında alıyordunuz? Başvuru yaptıktan sonra yeterli zaman yoksa "sadece o ayın" maaşı eski bankana yatar, sonraki ayların maaşı taşıdığın bankaya yatacaktır.

GeorgeOrwell 26 sında alıyorum basvurali 20 güne yakın süre oldu promosyon bu ay sonu bitiyor önümüzdeki ay verirlerse yinede yararlana bilirmiyim acaba

İ̇stersen yapı kredi müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin, onlar konuya daha vakıftır elbette.

Ben babaannemin maaşı için gittiğimde yukarıda belirttiğimi söylediler.

Siz bankaya gidiyorsunuz ancak başvuruyu banka aracılığı ile sgk'ya yapıyorsunuz. Yani direkt bankanın elinde olan bir husus değil, araya devlet prosedürü giriyor.

Emekliye Ençok promosyon veren banka hangisi

Emekliye Ençok promosyon veren banka hangisi

öyle birşey olursa direk bankanızla konuşun iptal etmeyin onlar zaten yenilenen rakam farkını yatırıyorlar

TEB çalışma yapıyor
8000-8500 Arası bir para verecek.
Ne zaman verecek bilgi kaynağını söylermisin
Benim kızım bankada çalışıyor şube müdürü dahil kimsenin haberi olmuyor diyor,
Sallamayın boş yere insanları umutsuz beklenti içerisinde bırakmayın!

Katılım banklarıyla çalışmak isteyenler için kuveyttürk 6000 tl veriyor daha önce 2000 tl idi iptal edip kalan kısımı iade ettim 3 gün sonra 6000 tl yattı ayrıca kuveyttürke hesap işletim ücreti yok, 24 saat ücretsiz ve sınırsız eft, kart aidatı yok .

Birleşelim biz emekliler nede n 5 bin 7 bin alıyoruz...vizede 40 bin versinler....bu ayrım neye göre....

İzmir de sağlık kuruluşunda (devlet hastanesi) sözleşmeli çalışanlara 3 yıllık 38.000 tl promosyon anlaşması yapmış bir banka.Bu durumda biz emeklilere verilen 7000 tl rakamlar düşük kalıyor

5500 TL alan arkadaşıma şubeden bilgi verildi çalışma yapılıyor yatan parayı kullanmayın diye bilgi verildi. Şubeden telefon ile arandı
yalan konuşacak birisi değilim. Kimsenin umudu ile de oynamıyorum gelen bilgiyi söylüyorum.

serkanmalkoc
Sen ne dediğinin farkında değilsin böyle bir bilgiyi banka çalışanının dışarı aktarması suç hatta işinden olma ihtimali var şikayet olsa,
ezbere konuşmayın ha tahmin ediyor dersen anlarım.

Ben de diyorum ki kızım banka çalışanı ve şube müdürü bile bilmiyor neyi ne zaman açıklayacaklarını diyor ki doğrusuda bu zaten, genel müdürlükte alınan karar doğrultusunda şube müdürüne mail olarak bildirilir, hatta bazı şubelerde birgün bile öteleme yaparlar, ama (bankalar sosyal medyada duyurusunu yapmış olur) üzerinde çalışırlar ve personele anlatırlar ve işlem böyle ilerler.
Gerisi farazi,

zaten neymiş çalışma yapıyorlarmış kim yapıyor gişe elemanımı bireysel memuru fikir mi veriyor,
Tekrar söylüyorum insanları yalan yanlış bilgi ile umutlandırmayın,
Bu forum da araç almak isteyenlere bekleyin ÖTV düşecek ve sıfır araç fiyatlarını aşağı çekecekler bekleyin diye tonlarca mesajlar yazıldı ne oldu?

Araç fiyatları ikiye üçe katladı,
Şimdi yazık değilmi o sözlere inanıp araç almak için beklemeye devam eden o insanlara!
2020 de 196 bin tl alınan jip şuan bir milyon lira oldu,
Araç fiyat limitinde engelli aracı için alınacak bir tane marka kalmadı.
Neyse konuşacak şey çokta kalp kırmanın anlamı yok.
Not: ben sizi sade ve kırıcı olmayacak şekilde uyarmaya çalıştım.

Biz bankaları gezdik. Yapı kredi bankası 4000 lira üzeri maaş alanlara 7250 veriyor. Akbank 7000 veriyor. İş Bankası 5500 veriyor. Ziraat bankasındaydık o sadece 750 vererek yeniliyor. Ağustos ayı için geçerli olanlar bu şekildeymiş. Ay ay değişir dediler. Bir de maaş miktarına göre değişiklik oluyormuş.

Babaannemin maaşını taşımak istiyorum. E-devlet'e girip Akbank seçip onayladım.
Daha sonra şu anda maaş almış olduğu Ziraat bankası'nda emekli maaşı taşıma başvurusu diyor oraya girip oradan da akbank'ı seçip onayladım. Ama bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardım edebilecek varsa özelden yazabilir mi?

Güzel kardeşim ben derdimi anlatamıyorum galiba ben bana söyleneni buraya yazdım. tahmin veya başka birşey bilemem arkadaşıma bizzat ben gönderdim tebe (ki teb maaş müşterisiyiz) onu aramışlar bu şekilde bilgi vermişler doğru yanlış bilmem olanı söylüyorum kendime göre uydurmuyorum. kaldı ki yükseltmeleri bizim işimize gelir.
MUR37

Babaannemin maaşını taşımak istiyorum. E-devlet'e girip Akbank seçip onayladım.
Daha sonra şu anda maaş almış olduğu Ziraat bankası'nda emekli maaşı taşıma başvurusu diyor oraya girip oradan da akbank'ı seçip onayladım. Ama bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardım edebilecek varsa özelden yazabilir mi?

...

Akbank'ın twiter, Facebook gibi sosyal medyalardaki resmi hesaplarından birine girip mesaj yazıp (DM'den), kendilerine E-Devlet üzerinden maaşı taşıdığınızı yazın, telefon numarası ve Babaannenizin adını-soyadını yazıp, promosyon işleminin gerçekleşip gerçekleşmediğini sorun.

Onlar sizi telefon ile arayıp bilgi verirler.

Not: (Ben de iş bankasından yenilemiştim ve twiter'dan kendilerine yazdım. Beni aradılar ve bilgilendirdiler. Benden yazılı ve imzalı promosyon yenileme dilekçesi istediler. Gönderdim ve aynı gece para hesabıma geçti).

Sadelikguzeldir
Bende sana diyorum ki o olayın gerçekleşmesi imkansız çünkü diyerek sebeplerini açıklıyorum.
BANKA ÇALIŞANI ÇALIŞTIĞI YERİN BİLGİSİNİ DIŞARI SIZDIRMASI SUÇ VE İŞİNDEN OLUR DİYORUM.
Ve senin söylediğinin sadece dedikodu olduğunu söylüyorum,
ÇÜNKÜ BANKA ELAMANI ÜST KADEMELERDE EKSTRA BİR BAĞI YOKSA BİLMESİ İMKANSIZ DİYORUM.
Sen bunun nesini anlamıyorsun acaba!
Hatta iş kanunu 25-27-46 maddeleri ni okuyun ne demek istediğimi anlarsınız

Sadelikguzeldir
Maşallah hep duyum duydum söyledi
Kardeşim emin değilsen sus bari;
Y.K: 7250+100₺ iki fatura talimatı + 150₺ kredi kartı alıp 500₺ harcama sözüne, toplamda:7500₺
Teb: 750+ 4750 iki adet fatura talimatı toplamda: 5500₺
Garanti: 7250₺
İng:7000₺
Akbank:7000+ 250 chip para iki adet fatura talimatı, 250 chip para kredi kartı alıp 1250₺ üzeri harcama sözüne, toplamda,7500₺ (Akbank bugün son günü)
Biliyorsan böyle açıklarsın insanlara daha çok faydan dokunur,
Bilmiyorsan susarsın, asaletin olur insanlara saygın olur,

merhaba yeni emekliyim bugün günlük ödememi aldım garanti bankasına promosyon talebin de bulundum ilk maaşım yatmadığı için sistem kabul etmiyor dediler bu ay maaş yattıktan sonra tekrar başvuracağım
verilen bilgi doğrudur umarım bilgilendirirseniz sevinirim.

quik

Normalde ayın 22'sinde maaş alan akrabamı götürüp Yapı Kredi'ye taşıdım. Maaşı almasına yaklaşık 10 gün varken yaptık taşımayı. Bankaya sordum bu ay Ziraat Bankasından alacaksınız maaşı, ondan sonraki aylarda bize geçmiş olur denmişti bize de.

Parayı veren SGK olduğu için süre uzuyor normaldir, yine de aklınıza yatmayan bir şey varsa müşteri temsilcisini mutlaka arayın.

quik
Bugünün şartlarına göre konuşacak olursak (bazı medyada yer alan haberlere göre, kimisi Eylül sonu promosyon yarışı bitecek diyor, kimisi kamu bankalarıda dahil olacak ve rekabet yükselerek devam edecek diyor.)
4A-B emekli sınıfı için ay çıkmadan (yani örneğin Eylül 29 maaş aldınız diyelim ve aynı gün başka bankaya tercihinizi yaptınız) bir sonraki yani Ekim maaşınız yeni bankanıza yatar, ama atıyorum 1 Ekimde işlem yaptınız, (zaten e- devlette ay başlarında taşıma işlemine sistemi kapatırlar ve "aylık hesaplama döneminde işlem yapamazsınız" uyarısı verir) bu yüzden kasımı beklemek zorunda kalırsınız.

Buradaki incelik şurada;
Sgk maaş bildirimlerini giren ayın başında bankalara bildirmek zorunda, aynı şekilde bankalarda emekli müşterilerini sgk ya bildirdikleri için bu yüzden siz sgk bildirimi sonrasına kaldığınızdan işlem yaptığınız ay eski bankanıza ve bir sonraki ay maaşınız yeni bankanıza yatar.
İnsanlar bu yüzden şaşkınlık yaşıyorlar ve bu bilgiyi de kişilere bildirmedikleri için üstte arkadaşın yazdığı duruma düşüyor.

İşbankası ne kadar promosyon veriyor en düşük olarak? (EMEKLİ OLANLARA)

Son düzenleme:
Gene Üstüne Basa Basa Söylüyorum 2023 Ten Sonra En Fazla Zamlardan Sonra Bankalarda Promosyon Olayın 20 Bin TL Ye Kadar Cıkıcak.

Arkadaşlar birşey sormak isterim.. 29 ağustos da dedemin maaşını ziraat bankasından yapıkredi bankasina taşıdık ve bende referansımı kullandım. Dedem her ayın 17 emekli maaşını alır. 17 eylül de yatacak olan maaşı hangi bankaya yatar ve promosyon kaç gün önce alır? Benim referans ödemesi dedemin promosyonla beraber mi yatıyor yoksa daha sonramı yatıyor ? Teşekkür ederim

Arkadaşlar babamın emekli maasini vakifbanktan x bir bankaya taşimak için nasıl bir yol izlemeliyiz bilgisi olanlar bilgililendirirse sevinirim saygılar

Üst Alt