Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

hobaaaaa her zamanki gibi bizim bankamız yapıkredi de katıldı yarışa :)

2 Ağustos 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 7.500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.
Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 4.850 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 6.000 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 7.250 TL nakit promosyon ödenir.

Bu yarış bu şekilde devam ederse yıl başına kadar 10.000 TL bulur :):)

yani bankaların rekabeti iyidir.paramızı çalıştırıyorlar yılbaşında yeni zamlarla 10 bin tl olur

HakanEs26 inşallah bulmaz diyecem ama karışık iş biraz. şimdi gidip bankaya iptal versem sözleşme yenilsem 3640 TL çıkıyor. 7250 TL geri yatıyor.. Eylül ayında yarış devam eder 9000 TL olursa :):):)

herkes merak eder bu özel bankalar bu kadar çok promosyon neden verir acaba diye. Devlet bankaları neden vermez acaba diye..

İşin özü şudur.. Devlet özel bankalar olsun kendi bankaları olsun emekli maaşlarını her ayın 1 ile 5 arası gönderir.. Bankalarda bu parayı kullanır kısaca özel bankalar bu parayı ihtiyaç olarak görür ve her işinde kullanır...

[SIZE=2]Diyanet İşleri Başkanlığı, ihtiyacı OLMAYANIN banka promosyonunu alması caiz DEĞİLDİR şeklinde fetva yayınladı.
Bilgilerinize.
Selametle. [/SIZE]

alifatih1958

Diyanet keşke şu açıklamayı da yapsa, ;Asgarî demek en az demektir En düşük emekli maaşı asgarî ücretten az olamaz, eğer emekli maaşı asgarî ücretten düşük olursa, hükümet emeklinin hakkını yiyordur

O fetvayı veren diyanet halkın cebinden çıkan milyonlarca verginin müteahhitlere nasıl peşkeş çekildiğine dair,çöpten yiyecek toplayan halka dair,çocuğuna harçlık vermek için hava aydınlanmadan yola düşen ve üç kuruşa çalışan insanlar içinde bı fetva verse ya.Diyanet işleri başkanlığı değil Hıyanet işleri başkanlığı benim gözümde

Diyanet 1 tane mercedes s500 brabus bozdursun her sene.
Emeklinin maaşı zaten asgari olur.
2 tane bozdurursa emekli abad olur.
Ulan bunlar kadar sahtekar, namussuz, yalancı yok.

Diyanetin fetvasını forum konusu değişsin, bankaların promosyonu değil de bu fetva tartışılsın diye yazmadım, sadece bilgi maksatlı burada yer verdim. Fetvanın doğruluğunu yanlışlığını değil de promosyon konusunun işlenmeye devam edilmesi ricasıyla.
Selametle.

Son düzenleme:
rabbena hep banaaa:eek::p
dıyanetın bankalardan aldıgı faız meblagları rekor ustune rekor kırarken utanmadan bıde fetva sallamıs yobaz herıf

durun hele şimdi eskortçu imamları soruşturacak diyanet fazla üzerine gitmeyin künah :eek:

Bu fetvayı veren az muhtereme asgari ücret maaş verin, devletin tahsis ettiği lojmanda değil, kirada otursun, son model mercedese değil belediye otobüsüne binsin. Yine aynı fetvayı verirse ben kabulum. Zaten ne zaman garibanın lehine bir şey olsa fetva verirsiniz.
Şans oyunlarından, genelevlerden toplanan vergilerle maaş alıyorsunuz, sizin aldığınız maaş helal mi?

Bence araştırılmalı; Diyanet kendi personellerine promosyon verilmesini sağladı mı? (Büyük ihtimalle sağladı) Bu fetvayı veren başkan da promosyonu aldı mı? (Büyük ihtimalle aldı)

Keşke bu bilgiler öğrenilebilse...

"Bankaların, kamu veya özel sektörde çalışanlara, çalıştığı kurumlar tarafından maaşlarını kendilerinden almayı tercih etmeleri karşılığında vermiş oldukları promosyonlar, işleyiş bakımından faize tam olarak benzememekle birlikte faiz şüphesinden de tümüyle uzak değildir. Bu itibarla, temel ihtiyaçlarını karşılayacak durumda olanların bu parayı kendileri ve bakmakla yükümlü oldukları yakınları için kullanmamaları; bilakis ihtiyaç sahibi fakirlere vermeleri uygun olur."

Fetvanın tamamı budur. Beni düşündüren kısım ise "işleyiş bakımından faize tam olarak benzememekle birlikte faiz şüphesinden de tümüyle uzak değildir." yeri oldu. Açıkça söyleyemediniz mi şunu?

Kimse maaş almayı seçtiği bankayı faizi için seçmiyor, fetvanın sonunda bahsettiği "ihtiyaç sahibi kişilerden biri" olduğu için seçiyor.

7250 TL bugün "ne yazık ki" orta ve alt kesim için iyi para.

Ahhaha ben 7000 e geçtim ya şuan yapı kredi 10.000 yaptı promosyonu

Keşke olsa ama anlış bilgi şu an böyle bir promosyon yok.

HakanEs26

Yaklaşık 5 dakika önce reklamını gördüm televizyonda, 7500 lira promosyon, akrabasını getirene de 250 tl kıyak parası veriyorlar.

2014 diyanet 150 engellinin atamasini kabul etmedi ateist oldum😂😂😂😂

Arkadaşlar Bankalar Promosyonları 2023 Ocak Ayından Sonra 20 Bin TL Cıkacaklar Bilginiz Olsun Promosyonla Alakalı Acele Etmeyiniz.

Yetim maaşı mi Ziraat bankasından Yapı Kredi bankasına tasimistim maaşım yine Ziraat bankasına yatmış neden böyle oldu anlamadim

Üst Alt