Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

maaş hesabım iş bankasıda diye emekli maaşımda oraya yatsın iştemiştim. 5000 veriyordu 7500 e çıkmış güzel haber.

HakanEs26 hakan merhaba. yapikredi bankasında emekli maaş taşıma işlemi yaptığın yakının oldu mu hiç? Kendini Refernas olarak kullandin mı hiç ?

şöyle bir haber vardı hükümet artık bu geçişlere promosyon hengamisine son veriyor galiba kamu bankaları yakın zamanda 15 bin gibi rakama çıkaracak ve geçişler sınırlı olacak senede 1 kez geçilir gibi ...ama konuşulan dediler kesinlik yok ....

2.500tl maaş alan ile 7.000tl alan aynı promosyonun parasını alıyor. Mantik dışı hesaplama 2.500tl alan 7.500tl alıyorsa 7.000tl alan 18.000tl promosyonun almalı. Eskiden düşük emekli maaşı alan ile yüksek emekli maaşı alan arasında fark vardı. Şimdi bankalar bu farkı ödemiyor.

Pa_Pi
oyle degıl ıste:)
ne kadar ekmek o kadar kofte
az maas alana az cok alana cok promasyon
sen 7 bınde takılma

Pa_Pi
Emekli promosyon ödemeleri kuralını ve fiyatlarını BDDK ve tüm özel sektör bankalar devlet onayı olmadan hiç ama hiç bir zaman kullanamaz.. Kısaca anlatmak gerekirse devlet derki tüm emekli promosyon ödemeleri aynı seviyede olcak eğer olmazsa bende size tüm emekli maaşlarını tam maaş gününde gönderir sizde gününde ödersiniz işine geliyorsa der..... Ama der promosyon ödemeleri aynı seviyede olur ve yüksek tutarda artırmayı devam ettirin bende size tüm emekli maaşlarını her ayın 1 ile 5 arası gönderirim sizlerde parayı kullanın istediğinizi yapın der.... 🖐🖐

Son düzenleme:
deasn12

Eskiden öyle değildi. Maaşı yüksek olan daha çok promosyon parası alıyordu. Şimdi herkes eşit alıyor.

HakanEs26 hallettim başkan bugün sms geldi hemen geçmiş hesaba. 15 günde referans ücreti hesaba yatırdı bizim banka. 29 ağustos ta büyük babama referans oldum. 9 eylül de büyük babamın promosyon ücreti yatti 1 hafta sonra da referans ücreti yatti. Aferim yapı kredi bankası iyice gözüme girdi 😁😁

deasn12
Kaç lira veriyor?

HakanEs26
Hakan, Teb kredileri ve kampanyaları diger bankalara göre daha iyi gibi...

Pa_Pi

valla ben tebten geçtim yapı krediye benim kkb skorum sorunlu olduğu için kredi + kredi karto + artı hesap gibi özellikler maalesef açılmıyor bana :/

0-1.499 TL 500 TL 5.000 TL 5.500 TL
1.500-2.499 TL 625 TL 6.125 TL 6.750 TL
2.500 TL ve üzeri 750 TL 7.250 TL 8.000 TL

TEB 8000 tl veriyor

HakanEs26

8.000tl ve üstünü veren başka banka yok galiba TEB iyi veriyor.

Biz İşBankası na geçmek istiyoruz da.
Şartları nedir acaba. Bilgi verirmisin?

PEKALA NE KADAR "EMEKLİ MAAŞI"
ALDIĞIMIZ NERDEN BELLİ EDİLMEKTEDİR?

Teb, iki adet otomatik ödeme talimatı verene 8bintl promosyon veriyor. Almanya'dan emekli bir amca, iki emekli maaşı olduğunu ve bana 16bintl promosyon parası vermeniz gerekir diye banka görevlisine söyleniyordu. Banka görevlisi tek tc. kimliğine 8bintl kuralı var ve bizden 8bintl al diğer emekli maaş promosyonu başka bankadan alırsın diyordu.

En yüksek teb veriyor.

Hemen hemen tüm bankalar 30 eylül de bitiyor. Promosyonların geriye doğru düşeceği dedikoduları çıkmaya başladı.

deasn12

valla pederle büyük papaz oluruz öyle olursa adama daha da yükselecek diye geçirmedim :)

Adalet bakanlığı vakıfbank anlaşmış çalışanlara 25 bin tl
Emniyet müdürlüğü vakıfbanktan çalışanlara 27bin tl
Aynı vakıfbank emekliye en çok 750 veriyor
Emeklilere sahip çıkan yok
Seçim son ayları belki emeklilere süpriz çıkar

soneman

Biz dün İŞBANKASI na müracaat ettik. Babam diğer bankadan 27 sin de (ÇİFTÇİ BAĞKUR) emekli maaşını alıyordu.

Promosyon miktarı ne kadar olur?
Ve ne zaman hesaba yatar?

Son düzenleme:
Vakifbank promosyonu artmiyacak mı 750 tl veriyo 17 yıldır vakiftayim

Biz dün İŞBANKASI na müracaat ettik. Babam diğer bankadan 27 sin de (ÇİFTÇİ BAĞKUR) emekli maaşını alıyordu.

Promosyon miktarı ne kadar olur?
Ve ne zaman hesaba yatar?

tuba27

3 yıllığa bildiğimiz 750 TÜRK LİRASI veriyorsa çok saçma bence.

Devede kulak bile olmaz. 😁😁😁

abimin mevcut maaşını iş bankasına taşımak istiyoruz ama banka vekaletnamenin eski ve raporunda eski olduğunu öne sürerek hesap açamayacağını söylüyor. Yardımcı olabilecek konu hakkında bilgisi olan varmıdır.

Ziraat Bankası emekli promosyonu yükseltmiş

Ziraat Bankası emekli maaş tutarına göre promosyonunu 3.000 TL ile 7.000 TL seviyesine yükseltmiş, başvurulur bugün başlamış olup promosyon ödemesi 01.11.2022 tarihinde yapılacaktır

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimize Bankamızca;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,
3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,
7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,
10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere,
3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Başvurular 18.10.2022 tarihi itibari ile başlayacak olup, promosyon ödemeleri ise 01.11.2022 tarihi itibari ile gerçekleşecektir.

Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı;

Şubelerimiz,
İnternet Şubemiz,
Ziraat Mobil (Uygulamanın güncellenmesi gerekmektedir.)
ATM'lerimiz,
SMS
Müşteri İletişim Merkezimiz (0850 220 00 00)
aracılığı ile yapabilirsiniz.

4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS gönderen müşterilerimiz, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından aranarak onayları alınmaktadır.

Detaylı bilgi için 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezimiz ile görüşebilirsiniz.

Üst Alt