Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

Arkadaşlar geçen sene Haziran da emekli oldum 2.500 TL promosyon almıştım bugün promosyon güncelleme yaptırdım...
Sonuc olarak 999.84 TL cayma ücreti kesip 5.000 TL olarak güncellendi.

İlk maaşımdan sonra hesaba geçecek müşteri hizmetleri ile görüşerek yaptım....

garanti bankasından alıyorsanız yenilemek istiyorsanız internet bankacılığıdan emekli bankacılığı bölümü var oraya girip önce eski promasyonu iptal edip tabi hesabınızda para olması lazım sonra yeni başvuru yapabilirsiniz. bugün bankaya gittim 1 sene olmamış internet bankacılığından yapmanız gerekiyor dediler.

İşbanktan yenileme yaptım bankaya gitmek gerekiyor 4'te işim bitti akşam 7 de yatırmışlar 5000 TL

Muhtemelen bende eft havale ücreti almayan bir bankaya geçicem... Garanti iş bankası veya qnb..

mobil internetten hallettim 5 dk da..tabiki yapı kredi...ali koç ve fenerbahçe

Muhtemelen bende eft havale ücreti almayan bir bankaya geçicem... Garanti iş bankası veya qnb..

Ben yapı krediden bu yüzden vazgeçtim
Hem emekli maaşını taşıyacağım hemde eft ücreti alacaklar oldu mk;))
Çoğu banka ücret almıyor valla kendileri bilir çokta fifi

turan1977
helal adanalı celal :)

birde şu eft yi ücretsiz yapsa

ercan 34
bende eft ücreti almayan bankaya vereceğim taahhüt.. çünkü maaş yatınca tamamını enparaya atıp kredi kartlarının ödeme günü gelene kadar gecelik faizde bekleteceğim..nereden baksan 20 günlük süre o sürede cep telefon faturam çıkar..zaten tüm alışverişleri neredeyse kartla yapıyoruz. yapı kredi niye inat ediyor almakta anlamak mümkün değil.

soneman
Bizler bankaya gebe değiliz onlar bize gebe ne yazacaz popoları tavan yapacak gereksiz.
En iyisi iptal ettircen onlar düşünsün sen degil

Akbank tan 1 ay önce 3500 tl promosyon almıştım,3.346 tl promosyon iptal tutarı vardı hesaba yatırdım ardından şubedeki arkadaşa whatsaptan yazarak iptal ettirdim,telefona dijital onay mesajları geldi onayladım,maaş taşıma blokesi hemen kalktı
Ardından Cepte TEB uygulaması indirdim telefona,görüntülü görüşme ile hesap açılışları yapıldı,uygulamaya girip 2 adet fatura talimatı verdim,sonra maaşı taşıdım,e devlete girdim şimdi Banka TEB gözüküyor
Şubeye gidip uğraşmaya gerek kalmadı.
Önümüzdeki ay maaş yatınca 5500 tl promosyon yatacakmış
Başka bir emekliye referans olursanız 250 tl nakit promosyonda veriyor,onu beraber şubeye gidip yapmak gerekiyormuş
Çalışma saatlerinde havale eft/fast ücretsiz
Ayrıca vadesiz marifetli teb hesaba günlük %21 faiz veriyorlar
TEB bonus kart alırsanız aidatı yok

Yapı kredi bankasını telefon ile arayınca promosyon güncellemesi yapıyorlar mı veya internet bankacılığından yapan var mı arkadaşlar.

ozi-82

aynen yapıyorlar taahhütü bozman için kalan parayı sor ona göre bakiyen olsun..

şimdi arayıp yaptım. taahüttü bozmak için gereken ödemeyi yatırdım. 3 gün içinde parayı çekip yenisini yatıracaklarmış.

tsunami_

yok dostum bak aşağıda kendi sitesinden kopya yazı..

5.250 TL’ye Varan Nakit Promosyon Kampanyası
8 Temmuz 2022 – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 5.250 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.
Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 3.500 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 4.250 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 5.000 TL nakit promosyon ödenir.

Evde bakım alanlarda yararlanabiliyorlarmı bu promosyon olayından.geçiş yapan yada bilgisi olan varmı?

kutup yıldızı evde bakım aylıkları sadece devlet bankaları yani ziraat bankasına yatar. Promosyon ödemeleri evde bakım ve engelli aylığı alanlara uygulanmaz..

Internet’ten okudum alınabiliniyor diye yanlış bilgi demekki.emin olmak için burdan sorayım demiştim.teşekkürler

dün babam iş bankasına taşımış 1 ay sonraki maaştan bir kaç gün sonra alırsın demişler normal mi

Emekli promosyon

Akbank promosyon 7 bin tl olmuştur bilginize.

Bankalar tekrar yarışmaya başladılar :):):)

Son düzenleme:
AKBANKASI
28.07.2022 SAAT: 13:00

SGK Emekli maaşını taşıyana 7.000 TL promosyona ek 500 TL chip-para ile toplamda 7.500 TL ödül fırsatı...

yapıkredi - işbankası-garanti-ing boş durmaz onlarda patlatır 7000 TL olarak..

Yılbaşına kadar böyle giderse 10.000 TL olur.

;) oynatıyorlar insanı
zaten akbanktaydı 1 hafta önce iptal edip teb e başvurdum
neyseki teb promosyon yatmadığı için bloke koyamamış henüz
şimdi tekrar akbanka a geri taşıdım

promosyon geçislerini ay sonuna kadar yapacaklar yapsın,ayın 1-10 arası sgk maaş işlemlerini yaptığından bu sürede banka değişikliğine izin vermiyor,ayın 10 undan sonra banka değişikliği oluyor o da sistetme öteki ay yansıyor

De-Kont kafamdan geçip duruyordu yapıkredi promosyon yenileme yapmayı 5000 TL olarak.
iyiki promosyon yenilemesi yapmadım. Yapıkredi 1 ağustos itibari ile 7000 TL yapar boş durmaz bankalar.

Kamu kurumlarında banka promosyonları 25-34 BİN TL arasında değişiyor
eğer emekliyseniz ve sendikalara üye iseniz toplu şekilde KURUMSAL geçişlerinde tıpkı kamu kurumlarında olduğu gibi daha yüksek promosyon almanız mümkün olabilir.

Üst Alt