Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

HakanEs26 ya o değilde işlemler tamamlanınca bana sms geldi hemen. Promosyon başvurunuz alınmıştır. Maaşınız yattığında hesabınıza yatırılacaktır.. 26 haziran a kadar beklersem söverim :):)

[mentıon=130885]hakanes26[/mentıon] ya o değilde işlemler tamamlanınca bana sms geldi hemen. Promosyon başvurunuz alınmıştır. Maaşınız yattığında hesabınıza yatırılacaktır.. 26 haziran a kadar beklersem söverim :):)

valla beklemezsin zannediyorum benim maaşım yakındı diye yatırdılar sanırım üç iş gününde yatar dediler sana da bugün yada pazartesi ateşleme yaparlar :)

turan1977 yaa tuafıma giden birşey oldu. Bankadaki görevli bayan kapıda karşılıyor resmen hemen yapalım buyrun diye.. Bankada sıra varken sıraya bile dahil edilmeden 5 dk işlemi bitiriyorlar..

promosyonu farklı bankaya taşırsanız maaş yattığında promosyon yatar hesaba
aynı bankada promosyon yenilerseniz hemen geçer hesaba (akbankta böyle)

De-Kont 16.06.2022 de promosyon yenilemesi yapıldı ama yapıkredi tarafından henüz bir ödeme gönderilmedi :)
promosyon iptal ücretini 5 dk da hesaptan çektiler :)

deasn12

bende de ses yok dün bi 1000 fişeklediler bekleyin kontrol edin takip edin diyolar :) nasip 5 e kadar yatar inş para lazım ;)

HakanEs26 sende ses yok bizde de tık sesi gelmeye başladı sanırım tek seferde 3750 TL mi yatcak acaba ?
turan1977

Son düzenleme:
deasn12

dün 1000 tl yattı bana 2750 bekleyen işlemlerde hala... Nedne böyle saçmalık yaparlar bilemedim ya hepsini yatır ya hiç yatırma !

HakanEs26 valör olarak 17.06.2022 gösteriyor.
o zaman gece hesaba geçecek demektir doğrumu ?

deasn12
sanırım ama hafta sonu ya bu inekler iş gününde yatar demişti bana sana da bana da pazartesi gibi görünüyor.. :)

HakanEs26 pazartesi olsa yine iyi :=) müşteri hizmetlerine sordum biraz önce kontrol ettiler. 22.06.2022 çarşamba günü hesabıma geçeceğini söylediler :) 2 yada 3 gün içerisinde ödenmiyormuş. En az 6 gün geçmesi gerekiyormuş...

tanıdıklar vakıfbanka gecmiş karı koca 4 4 8000 almışlar

varmı vakıfbanktan 4000 tl promosyon alan internette yok
bende şaşırdım devlet bankası vermez o kadar

20 yıldır vakıfbanktan maaş alıyom bu haberleri kim nerden uyduruyo bilmiyom ama kim demişse gece rüyasında gördüğünü gerçek zannediyo.vakıfbankın öyle bir banka promosyonu yokkkk.

soneman VAKIFBANK-HALKBANK-ZİRAAT BANKASI bu 3 banka devlet bankasıdır. Devlet kendi parasına özel banka promosyonu kadar 3750 TL veya 4000 TL promosyon ödemesi yapmaz yapamaz.
3 devlet bankasıda 3 yıllık promosyon 750 TL olarak devam eder..
Bir emekli vatandaşın bu 3 bankadan herhangi birine yıllardır maaşı yatıyorsa ya kredi kullanmıştır yada maaşında bloke vardır..

Son düzenleme:
TEB iki adet otomatik fatura ödeme talimatı verene 3.750tl veriyor.

deasn12

bügun aradım maaş yattıktan 3 iş gününe döndüler bu sefer :) çarşambaya kadar yatacak sanırım

HakanEs26 ilginç benim maaş 26 haziranda yatıyor. Müşteri hizmetleri 22.06.2022 çarşamba günü hesabınıza geçilecek olduğunu söylediler.

HakanEs26
Promosyon ödemeniz hesabına yattı mı arkadaşım ? Teşekkürler.

deasn12
Promosyon ödemeniz hesabına yattı mı arkadaşım ? Teşekkürler.

soneman

Yapi kredinin 4000 verdigini tvde reklamlarda gordum.oneren kisiye 250 tl diye.ne kadar gercekciler kesinti yapip ordan burdan kirpip net 4000 verirlermi ondanda supheliyim.

mehmet abi merhaba. Yapıkredi Promosyon başvurusundan 6 gün sonra 3750 TL yattı. 16.06.2022 de başvurdum 22.06.2022 de yattı. Ek olarak 3 tane referans aldım 750 TL. Referans ücreti 20 gün sonra yatıyor.

Üst Alt