emekli maaşımı garanti bankasına taşımayı düşünüyorum ne dersiniz fikirlerinizi alabilir miyim
garanti bankası 5000₺ promosyon ve 250 davet ödülü veriyor ama promosyon yenileme yaparsanız verdiği ödülü iptal edip geri alıyor,
Mesai saatleri içerisinde
MAAŞ HESABINDAN YAPILAN Havale ve Eft ücretsizdir. Başka bir cazibesi yoktur.
Zaten internet bankacılığı üzerinden veya mobilden giriş yapınca maaş hesabınızın yanında uyarı var
Tebe taşırsanız 5500+250₺ ödül veriyor yani sizin tebe geçmenize vesile olan (tebde hesabı olması yeterli) kişi 250₺ ödül alıyor,
Yalnız minimum 2 adet fatura talimatı istiyor. Burası çok önemli, çünkü 2 fatura altına talimat düşerse ek promosyonu iptal ediyor naçizane tavsiyem 2 talimatın üzerinde talimat verirseniz sizin için daha iyi olur
Promosyon yenileme yapsanız dahi teb ödülü geri almıyor (maaşınız tebde olduğu sürece)
Mobil bankacılık üzerinden cepteteb hesabı açarak 7/24 fast uygulaması ile ücretsiz para gönderebilirsiniz.
Ayrıca kredi kartı ihtiyacınız varsa teb bonus aidat ücreti almıyor gibi
Yazdığım bilgiler doğru ve nettir.
Garanti Bankasını tavsiye etmem. Havale, EFT ücreti alıyor, çok paragöz banka en ufak işlemlerden ücret kesiyor. 1 yıl Garanti Bankası ile çalıştım ve onb Finansbank geçiş yaptım. Enpara ve onb Finansbank şimdilik iyi ücret almıyor.
Yanlış bilgi,
Lütfen doğru bilgi paylaşın insanlar zaten brokroside boğuluyor birde yanlış bilgi ile işlerini zorlaştırmayalım