88YS,
192 krediyle mezun olunuyor ancak seneye ek sınav olup olmayacağı hakkında hiç bilgim yok,sen şimdilik çok çalış ve sınavlarda full kredi çekmeye bak...
Jon,
Artık lise mezunları kpss sınavına giremeyecek ancak bunun bu yılki kpss için geçerli olup olmayacağı daha belli değil,,sınav şartları değişti,üniversite mezunu olmak gerekiyor,senin alanın genel kültür olduğu için tercih edeceğin bölümlerin alanından sorular cevaplamalısın,ayrıca yeni öss sınav sistemine göre iki sınav yapılacak fakat ücret hakkında daha bilgim yok..
Sfenks,
Mezun olmak için 8 dönemi tamamlamak gerekiyor,8 olmadan mezun olamazsın,yani iki kez daha sınava girmen ve kredilerini tamamlaman gerekiyor..
Beyazgeceler,
Sana ilk tavsiyem Mısırdaki okul ve eğitim şartlarını detaylıca araştır,orda okumaya karar verirsen Açık Liseden tasdiknameni alırsın,kaydını sildirirsin,gider oraya kaydını yaptırırsın ama önemli olan senin burdaki lise tasdiknamenin ordaki eğitim düzeyine denk gelmesidir,zarara uğramamandır,bir de öncelikle Türk okulları ve açıköğretim vb. okulları araştırırsan iyi olur....
Elif232,
Seneye 192 krediye tamamlarsan mezun olursun inşallah evet maalesef össyi kazananlar girecekmiş ek sınava,açıkçası Elif senin 2 krediyle mezun olamayışına üzüldüm, ama yine de sen üzülme,sağlık olsun,hayırlısı olsun...
Gisemmmmm,
Seneye ek sınav olup olmayacağı hakkında bişey diyemem,şu an için senin için bişey yapamayız,senin durumunda tam sınırda görünüyor,ama sen yine de telaşlanma ve sınavlarda full kredi çekmeye çalış...
Merve,
Bu yıl da Ağustosta mezun olanlar var,diplomanızı üniversite kayıtlarına yetiştiriyorlar,yani üniversiteye yerleştirildikten sonra liseden mezun olmak normal...