Mezun olan arkadaşları tebrik ediyorum ve de özellikle Jon gibi Mersin'den mezun olup da kendini bana tanıtmadan diplomasını alanlar olursa hakkımı helal etmem ona göre!...
Jon,bu kadar emekten sonra kendini tanıtmazsan saygısızlık edersin...
Artemis,
Tekrar kayıt yenileme yapacaksın ancak kredisi tamam olup da sadece yüzyüze eğitim dersleri kalan öğrenciler için yoğunlaştırılmış eğitim uygulanacağını duydum ama emin değilim,Ekim'de büronla ve okulunla görüşürsen iyi olur...
Teknokent,
Yüzyüze eğitim kesinlikle şart,devam etmezsen mezun olamazsın ama yine de okulunla ve büronla konuş...
Petekgül,
Sosyal bilimlere geçersen kredinin kaç olacağını ben kesin bilemem bu ancak kayıt yenileyip de ders seçerken belli olur,Ayrıca mezuniyet şartları
www.aol.meb.gov.tr adresinde var...
Ünv sınavına girmek için öss başvuruları başlayınca büronla konuşmalısın,mezun olmak şartı yok ancak az kredinin kalması lazım bu da Şubat'ta belli olur..
Beyazgeceler,
Ya kaydını açıköğretimden sildirip eğitimine Mısırda oranın şartlarına göre bir okulda devam edebilirsin,ya da kaydın silik duruma düşer,Türkiye'ye gelince devam edersin,başka alternatifi yok...Artık yeni sınav sisteminde puan kırılmayacak,istediğiniz alanı tercih edebileceksiniz...
Keremli,
Artık Açıkilköğretimde her dönemdeki sınavda bir sınıf geçeceksiniz,yani sınava girmezsen kayıt yenilemek için yatırdığın ücret boşa gider ve bir dönem kaybın olur,sonrasında tekrar ücret yatırman gerekir,bence mutlaka gir sınavına...
Lakoste,
İlk defa açık lise kayıtları devam ediyor...
Cankız,
Biraz çalışırsan girersin inşallah...
Arkadaşlar,
Üniversiteyi kazanıp da mezun olmayan Açık lise öğrencileri için İstanbul ve Ankara'da bir eksınav daha yapılacakmış ancak tarihi ve şartları hakkında henüz bilgim yok,siteden takip edin,son bir fırsat...