Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

38 bin engelliye iş kapısı açılıyor

bu bakanlar dans müzik eşliğinde konuşuyor biri oryantal asena biri oryantal zümre kıvırın kıvırın atıverin göbecikleri...

açıl susam açıl... kürt açılımı, romen açılımı, engelli açılımı, anaysa açılımı

açtıkça açıldı .................şimdide başkanlık güç bende artık demekle aynı şey:)

baksana haber bölümünde paylaştım engelli işsiz kendini yakmış

olmadı şimdi. ilk başlarda 38000 alınacaktı sonra hepsi bu yıl değil oldu yakıştı mı bu. elbetteki hayır. ne olursa olsun sözünden dönmemeleri gerekirdi. bu kadar açık varsa daha fazla bekletmenin manası nedir. insanları umutlandırıp perişan eylemeninde manası yoktur. vesselam bu konuyu ilgili yerlere aktarmak gerektiğini düşünüyorum. medem ki kamuda bu kadar kişiye ihtiyaç var bu açık giderilmeli.hele şu alım sözlerine ilişkin belgeleri bulayımda yollayım ilgililere.

İlk defa bir hükümet 38 000 engelli kadrosunun boş olduğunu ve en kısa sürede boş kadrolara engelli vatandaşlarımızı yerleştireceğini söylüyor.Söylemeklede kalmayıp 5000 alım için düğmeye basıyor.

Biraz insaflı olalım,hiçbir hükümetin yapmadığı bir adım bu.

Sevmeyebiliriz bu iktidarı,icraatlarından rahatsızlıkta duyabiliriz lakin "yiğidi öldür hakkını ver" bizim kültürümüzde vardır.

Hangi iktidar engelliler üzerinde bu kadar düzenleme yaptı,şartları bu kadar iyileştirdi.Şuan muhalefette olanlar geçmişte iktidarken engelli maaşları artırılsın önerisine red vermişlerdi,bunlar unutuldu mu?

ilker kardeş emekli olup ne yapacaksın çalış daha fazla kazan daha iyi değilmi?

Merhaba arkadaşlar 2006 yılı öncesi raporlar MEB giremiyorsa hiç bir yere giremez ben 2002 yılında aldım raporu Meb sınavrarına giremiyorum.

Adayın sağlık kurulu raporunda raporun geçerlilik süresi bölümünde “Sürekli” veya “Süreli” ifadesi yer almaktadır.
“Sürekli” olanlardan yeni bir rapor istenmeyecektir. Ancak ; sürekli raporu bulunan adaylardan sağlık kurulu raporunda eksik bölümler bulunanlar ile Öğretmen unvanı için başvuruda bulunacakların; Sağlık Kurulu raporunun“Çalıştırılamayacağı İş Alanları” bölümünde Çalışabilir/Çalışamaz ifadesi yer almayanlardan yeni sağlık kurulu raporu istenecektir.
“Süreli” olanların ise geçerlilik süresina bakılacak, süresi bitmiş olanlardan yeni rapor istenecektir.

yani üzerinde sürekli ibaresi varsa 1999 da almış olsan dahi girebilirsin

Bülent abi kaynak alınan konu 16 temmuz 2006 da yayınlanan resmi gazete abi .Yani o gazeteyi okuduğumuzda böyle birşeyden bahsetmiyor

karakaya, yagmur ank. hocam haklısnız ben işin o yönüne bişey demiyorum zaten. Büyük çpğunluğun da bu yıl olacağını da düşünüyorum ama süreç uzatılmasa daha iyi olmazmı.

Üst Alt