Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

38 bin engelliye iş kapısı açılıyor

80 bin memur alıncak ya bu 80 bin kişiye özürlüler dahil değil ve kadro açan yerlerde orneğin 10 tane eleman lazımsa 9 tane biri engelli gibi şart koşulmayacak 11 tane alacak

Alevi açılımı = Seçim yatırımı = Sonuç yok

38 Bin Engelli alımı = Seçim yatırımı = Sonuç yok

Kürt Açılımı = Seçim yatırımı = Sonuç yok

Roman Açılımı = Şenik Olsun = Sonuç yok

bu kadar zormu merkezi bie sınav yapıp da engelli atamalarınında da puan üstünlüğüne göre yapılması yahu hal kurumlara bırakıyorlar. ne anlamı varki o zaman sınava girmenin bu sınavları herkes bilir torpilin varsa daha sınava girmeden işe girdin demektir kendilerine bağımlı bırayorlar bizi engellilerin önüne bide torpil engeli koyuyorlarki ünvanımıza yakışsın deye eh Allah büyük elbet onlarda seçimlerde beklesinler bakalım bi umut bu yatırımlarının sonucu ne olacak

bülent381 Sanırım butun bunlar oluyor fakat bi biz görmuyoruz..38 bın bence sadecec seçim yaklaşıyor...o yuzden uydurmalardan...beklıyoruz bakalım.

Sınav, 30 Haziranda yapılacak. Adaylar, kendilerine bildirilecek yer ve saatte sınava alınacak.

hayirli olsun sinav tarihi bile berli bazilari hikaye filan diyorlardi buda o inanmayan kişilere kapak olur gösterdiğimiz mail baskilarinin sonuncunun bir sermayesi bu.

Boşuna sevinmeyin durun daha.sınav şartları bile belli değil.doğru dürüst resmi açıklama bile yok.

nasil belli değil iyi oku
"Sınav, 30 Haziranda yapılacak. Adaylar, kendilerine bildirilecek yer ve saatte sınava alınacak."
sinav tarihi bile belli

esat sen milli eğitim sınavından bahsediyorsun bizim bahsettiğimiz sınav o değil ki....

kiymet20;

kiymet iyimisin sen?
sen hangi sinavi diyorsun anlamadim valla galiba senin heyecandan aklin karişmiş

hangi sınavdan söz ediyosunuz kıymet eğer merkezi sınav olacak diyosanız o yok işte nisan mayıs engelli sınav ı bu ve ilk açıklayan kurumda meb oldu

ya arkadaşlar kurumlar arası sınavlar adil olmuyor diye merkezi sınav yapıcaz dedi bana Abdullah güven :S hatta bu sınavda şansın yüksek kaçırma mutlaka gir dedi tarihinide haziran sonu yetişmezse temmuzda yapıcaz dedi.ondan dolayı benim kafam karıştı. abdullah beye mail atmıştım ardından bu yazıları gördüm cevap gelirse aynen burda paylaşıcam.

benim bildiğimde merkeziden vazgeçtiler her kurum kendi bünyesinde sınav açacakmış umarım sen haklısındır merkezi olsun temmuzda olsunrazıyız

Bence merkezi olması daha adil olurdu iyi şanslar.

herkes aynı kanaatte en azından torpil şüphesi kalkardı ama bakalım heran değişebilirde

Bu alınacak 38000 kamu personeli lise ve dengi,yüksek okul mezunlarınımı kapsıyor ilkokul mezunu personel alınmayacakmı ?

arkadaşlar milli eğitim 1000 i öğretmen 5000 personel alıyor haberiniz varmı? ayrıca yaş sınırlaması kalktı ama mülakatta takılıyorsunuz dikkat!!!!

Sen nerden bılıyorsun olmamıs sınavın mulakatta takılacagımızı.yoksa sen gelecekten mı geldın?

kpss bile yetmiyor desenize bizleri yarış atına cevirdiler

ilker coook uyanıksın be abii nereleri düsünüyorsun :)

sen bir memurluk sınavına gir kazan emeklilliyin karnı agrısın :) korkma primin silinmez biseyde olmaz 15 yılda memurlukta calısırsın hem pirimin yükselir hemde emekli olunca daha cok para alırsın
haa 15 yıl yasarmıyım dersen korkma daha cook yasarsın genc adamsın inş. :)
emekli olunca kafana tac takmıyolar ??

Başbakan Erdoğan'dan memur alımlarına ilişkin açıklama

Başbakan Erdoğan bir soru üzerine, önümüzdeki dönem hükümetin yapacağı çalışmalar konusunda da bilgiler verdi. Kamudaki memur açığının, alınacak yeni memurlarla doldurulacağı müjdesini verdi. Erdoğan, “Emniyet’in 20 bin talebi var. Sağlık birimlerinin de o kadar açığı bulunuyor. Maliye’nin de... Mali disiplinden taviz vermeden, özellikle emeklilerden boşalan bu kadroları yeni elemanlar alarak dolduracağız diye tv konusma yaptı arkadaslar.??

evet çünkü söz edilen kurumlarda engelli açığı çok yani inşallah diyelim bu dönem 5148 alım 2. dönemde 30 000 alınırmı o işte tartışmaya açık

ıkıncı donemde 5000 alsın onada sukur yanıı...5000 sloganımız olsun:)5000 5000 gıtsın en az:D

inş. yaa valla arkadaslar bide su var o günleri görsek yada hayali bile güzel..
sokakta gezen bir engeliyi cevirsen calısıyormusun desen memurum diyecek :)
eeee kariyeri olursa inanın karkamızda gezen evlenmeki cin sıraya giern kiz sayısıda artacak :)

herşey tamamda evlenmek için kimse sıraya girmesin başını yakma sende tavsiyem:)

ÖZÜRLÜ PERSONEL ALIMLARI

Maliye Bakanı, kamuya alınacak özürlü personellerle ilgili bir soru üzerine de bu konuda düzenlemeleri bütçe Kanununda gerçekleştirdiklerine dikkat çekti.
Kamu kurumlarının özürlü istihdamına ilişkin yükümlülüklerini yerine getirmediğine işaret eden Şimşek, bunun personel alımlarındaki sınırlamalardan kaynaklandığını söyledi. Şimşek, ''Kamu kurumları geçmişte bu nedenle özürlü alımından imtina etmiş. Biz dedik ki (Özürlü alımı personel üst limitlerine tabi değil) bu şekilde 38 bin özürlünün istihdamına imkan sağladık. Tabii hepsi bu yıl alınacak demek değil'' diye konuştu.

ama başlarda 38 000 alımın 2010 yılında gerçekleşeceğini bangır bangır bağırarak söylüyodular söz ağızdan çıkar:)

Üst Alt