Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Merhabalar. 4/c memur olup 15 yılını doldurup emekliliğe hak kazanan engelli biri emekli olursa en düşük ssk-bagkur emekli aylığı olan 5.500 TL maaşımı alır yoksa en düşük memur emeklisi maaşı olan 7.900 TL mi?

01 Ekim 2008 öncesi ise 7900, sonrası ise 5500 alır.

5500 TL SSK bagkur olması lazım ama memur oldumu 7900 TL

2008 sonrası çalışıp emekli olan olsa kafadaki tüm sorular gidecek

Bu yıl emekli olan olursa öğreniriz İNŞALLAH.

GAZETECİ FATİH PORTAKALIN İDDDASI DA VAR BİR HABER SİTESİNDE ŞU ŞEKİLDE :

Yüzde 25 bir anda yüzde 30 oldu. Ben bu ay içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir grup toplantısında veya halka açık bir yerde yapacağı konuşmayla bu zam oranını artıracağını yüzde 35-40 yapacağını düşünüyorum. Bunu hep birlikte göreceğiz."

HakanEs26
Dostum ben bu habere katılıyorum çünkü bu 2023 yılı EYT yılı olacak mevcut hükümet te enflasyonun farkında aralık ayı artı 1,18 çıkarken total enflasyonu eksi gösterip %85-90 larda olan enflasyonu %65 civarında çıkardılar bu aklımızla dalga geçmektir net söylüyorum
Sıra memur ve emekli zamlarına gelince önce fark olarak %17 çıkardılar sonra syn Recep Tayyip Erdoğan elindeki yetkiyle veriyormuş gibi önce %25 daha sonra 5 puan arttırarak %30 a çıkarmıştır asıl olan enflasyonun o da farkında fakat benim dediğim gibi bu sene EYT yılı olacağından ilk etapta 2250000 kişi ye devlet ve özel olarak kıdem vermek zorunda buda hem devleti hem de özel sektörü maddi anlamda zora sokacaktır bu yüzden de enflasyonu düşük çıkarıp ona göre kıdem hesaplaması yaptırdı hatırlasanız bir kaç gün öncesine kadar kıdem tavanı 20000 tl ye kadar çıktı sonra 18000 tl ye kadar düşürdüler
İnşallah emeklilere ve memurlara gerçek olan enflasyon oranında yani %40 a tamamlamalarını bende bekliyorum

Hayırlısı olsun inşallah

cabbarehlinamus

%40 zam aldın galiba 9.300tl yeni maaşın asgari ücretten 800tl fazla 2008 yılından önce emekli oldun diye düşünüyorum. Hayırlı olsun yeni zamlı maaşın.

ben vergi indiriminden emekliliğe başvurdum en düşük maaş 3500 deniliyordu şimdi 5500 oldu hangisi olur acaba kafam karıştı. giriş tarihim 01.08.1997 4100 günüm var

Mehmet abi sanırım sizde 4 b emeklisinin. Sizin 4 b ödeme bilgisi e devlete ysnsimismi

%40 zam aldın galiba 9.300tl yeni maaşın asgari ücretten 800tl fazla 2008 yılından önce emekli oldun diye düşünüyorum. Hayırlı olsun yeni zamlı maaşın.
Merhaba, 2021 Ağustos ayında emekli oldum %30 zam aldım ulu liderimizin! verdiği oran. zamsız 276,03 tl idi zamla beraber 358,83 tl oldu son maaşım 7171 tl yattı o zaman asgari ücret 5500 tl idi 1 ocak itibari ile 8500 tl aradaki fark 829,58 tl geçen sene asgari ücretten 1671 tl daha fazla fark alıyordum yani 841,42 tl arada benim cebimden uçmuş gitmiş.

ben vergi indiriminden emekliliğe başvurdum en düşük maaş 3500 deniliyordu şimdi 5500 oldu hangisi olur acaba kafam karıştı. giriş tarihim 01.08.1997 4100 günüm var
Merhaba, sizin gerçek maaşınız 3500 tl altında ama yükseltilmiş 3500 tl ödenecekti 1 ocak itibariyle 5500 tl olarak ödeme yapılacak ama şunu unutmayın her altı ayda bir gelen enfilasyon farkı zammından maalesef faydalanamayacaksınız sebebi gerçekte sizin maaşınız örnek: 2500 tl bunun üzerine %100 zam bile alsanız 5500 tl olacak onun için maalesef ülkeyi yönetenler bu 5500 tl yi ne kadar yükseltirse sizde o kadar zam almış olacaksınız durum böyle....

Seçimden önce bir göz boyama daha yapacaklar.

Benim maaşım da 3011 tl gözüküyor. Sağolsun devletlumuz üzerini tamamlıyor, ben de şükrediyorum.

Siz de şükredin, ne güzel 5500 tl alacağız. Bozdur bozdur harca.

Seçimden önce bir göz boyama daha yapacaklar.

Benim maaşım da 3011 tl gözüküyor. Sağolsun devletlumuz üzerini tamamlıyor, ben de şükrediyorum.

Siz de şükredin, ne güzel 5500 tl alacağız. Bozdur bozdur harca.
Ben her an şükrediyorum
Normal şartlarda benim hesaplatmama göre (özellikle abo3 vurmasaydı)
2021 Ağustos da 4,018,15 tl bağlandı
2021 Ağustos da 6500/7000 tl ilk baglanacak olan maaş.
6500%25(enfilasyon)1625 tl+6500=8125 tl
8125 tl %41(enfilasyon)3,331 tl + 11,456,25 tl
11,456,25 %30(enfilasyon) 3,436 tl + 14,893 tl
Yani 1 ocak 2023 itibariyle benim gerçek maaşım 14,893 tl olması gerekiyor ikin ben 9,308 tl alıcam arada ki kayıp tutar 5,585 tl BEN HER GÜN ŞÜKREDİYORUM...................
[FONT=&quot]4018.15 TL[/FONT][FONT=&quot]4018.15 TL[/FONT]

Şimdi görünüyorum cep TLF dsn

Cep TLF gorebuliyomudunuz dimdi

Bagkurlu olup 4 b ödeme bilgisini görebilen varmi

Eree, sanırım bağkur emeklisisiniz. E devlettte 4 b emekli ödeme bilgisini sizin yansimismi gorebiliyomusunuz

Eree, sanırım bağkur emeklisisiniz. E devlettte 4 b emekli ödeme bilgisini sizin yansimismi gorebiliyomusunuz

ek ödeme cıkmış 4b ve 4a olarak ödeme cıkmaz anca 4 gün sonra ayın 11 rinden sonra hepsi görükür maaşlar yattına dair kardeşim anca şuan görüken ek ödeme ek ödemenide kacsa onuda ayın kacında maaş alıyorsa onla carp diyelim 17 si ise capıcan ek ödemeni diyelim 22 sindeyse ondua 26 ile carpıcan kardeşim

Bagkurda öyle olmuyor

4 b bagkurlu olup e devletinde 4 b bagkur emekli ödeme bilgisine bakip yanıt yazsbilirse çok sevinirim

Eree tesekur ederim

Aynen bendede 4 b aylık bilgisi gorunuyor

Ama 4 b ödeme bilgidi gorulmuyor

Yani 1 ocak 2023 itibariyle benim gerçek maaşım 14,893 tl olması gerekiyor ikin ben 9,308 tl alıcam arada ki kayıp tutar 5,585 tl BEN HER GÜN ŞÜKREDİYORUM...................

Yarı yarıya çaldılar. 2008 yılında evet diyenlere hakkınızı helâl etmeyin.

öle böle arkadaşlar seçim yaklaşıyor el vizdan artık oy verirken çok iyi irdeleyip oyumuzu öle verelim artık insan yokluk içinde küflenmeye gelmişiz sanki 2 sene öncesine kadar evime aradada olsa tatlı kızarmış tavuk bile alıyordurm artık bırak tavu tatlıyı bile alamaz duruma geliyor insan kira elektirik su derken bu arada evimde doğal gaz yok sadece kücük bir elektirikli soba var onla ayam ısındımı battaniyenin altına sokuyorum sonra kiralar bile uctu zor ve evde doğal gaz olsa düşünemiyorum bile . gideri eldeki hepside gidiyor ve haftada 2 sefer makarna yemeke karnım doysun diyede hamurlu yiceklere fazla abanmaya başlıyor insan yok doymuyor insan sulu yemekte olsa sonuç ortada öle cemkirmektense seçimde oyunuzu nasıl kullancaz onu düşünün .

benim ek ödemem 239.27 ne kadar olur maşım

Aynen öyle, inşaallah tek adam devri kapanacak, Adalet huzur barış gelecek güzel devletime...

Üst Alt