Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

amaç sadece şirin görünüp seçimi kazanmak . kimse sonrasını sormuyor . Milyonlarca kişi genç yasta emeklı oluyor bunların parası nereden odenecek ? secım sonrası zam yagmuru gelecek yine .

serdargoodman58

Ben artık küfürsüz derdimi anlatamaz hale geldim... Ben senelerce gece yarılarına kadar çalışıp pirimim biraz daha yüksekten yatsın da emekli olunca biraz daha refah bir seviyede maaş ala biliyim en azından kimseye muhtaç olmayayım ailemin canı çektiğinde 1 kg tatlı değil de 2 kg ala bileyim dedim de ne oldu geldiğim nokta tezeğe bağladım.
sgk ya her ay ödediğim pirim kadar tuvalet kağıdı ve havlu kağıdı stoklasaydım tirilyonerliktim. HAKKIM ZEHİR ZIKKIM OLSUN BU ÜLKEYİ YÖNETEMEYENLERE............

cabbarehlinamus

aynı şeyi düşünyorum bize de zam olmalıydı neden ödedim onca primi katlandım , nerde hakkaniyet adalet ?

yemin ederim ağrılı acılı , gece acilde sabahlayıp işe devam ettim emeklilikte rahat edeyim diye eeeeeeeeeeeeeeeeeeee buna neden katlandım ben neden kazık yedim ben de zam istiyorum bu nedir? ben çalışarak bunu hakettim primleri yüksekten yatırttım eeeeeeeeeeeeeeeeeee ben neden yine yine haksızlığa uğruyorum????işini verigisini primini düzenli sistemli ödeyen doğru dürüst vatandaş neden bu ülkede hep haksızlığa uğrar haram olsun

ucuncubahar

Sen soruyu anlamadın 😁😁
Ben diyorumki 2022 yılında emekli olan ve emekli maaşı prim hesaplanarak 2890 hazine desteği ile 3500 maaş alan birisi 7500 almaya başlayacak. Ama 30 yıldır emekli olan adamın ise zamlı 6100 maaşı ile 7500 çıkarıldı..
Şimdi sana sorarım hakim bey suç kimde??

psikolojim iyi değil ondandır.

1 yıldır kardeşimin ofiste yatıp kalkıyorum, maaş yok, gelir yok, emeklilik hayali kuruyordum, emekli de olamıyorum. üzerime araba var diye engelli maaşı da bağlamıyorlar, kredileri ödemek için borca battım. mecburen arabayı satıp 2022 maaşını bekleyecem.

7500 > 2400 (engelli maaşı) > 0

Açlık sınırı : 9.425 tl.
Asgari ücret: 8.500
En dusuk emekli ayligi 7.500

20 yılda geldiğimiz nokta, 50 yıl geriye gittik.

Asgari ücreti de en az 10-11 bin arası yapar aradaki makas devamkeee 😀

6.ayda yapılacak zammı öne çekmişler sadece yani 6.ayda 7500 alanlar artış beklemesin

EYT sonrası ve mevcut popülist artışlar sonrası SGK açığı giderek artacak ve koskoca bir karagedik açılacak...

14 yıl 10 ay 27 gün Emekli Keseneği Esas Aylığı emeklilik açısından ne amlama gelir?

14 yıl 10 ay 27 gün Emekli Keseneği Esas Aylığı emeklilik açısından ne amlama gelmektedir?
SSK. SÜREM=2.615 gün
EMEK.SAND=2.565 gün

EMEKLİ SANDIĞINDAN
EMEKLİ ŞARTLARIM:
16 TAM YIL ve 5.760 gündür.

bayram ikramiyesi [FONT=sans-serif]20[/FONT][FONT=sans-serif]0[/FONT][FONT=sans-serif]0 tl oldu[/FONT]

ercan 34

Emekli maaşını, asgâri ücretin üzerinde zam yapsa bu ülkede hiç kimse çalışmaz. Herkes emekli olur diye emekli maaşlarını düşürdüler.

Asgâri ücretin altında emekli maaşı alıp sürünen çok insan var.

Ülkenin %70 asgâri ücret ile çalışıyor.

Özet olarak bundan sonra emekli olan herkes asgâri ücretin altında emekli maaşı alacak.

Arkadaşlar evde bakım maaşi alan yakınım var malulen emekli 6000 küsur alıyor maaşi ne kadar yukselir

Hane başına düşen gelir yükseldi mi
Kendisi emekli olduğu için maaşı 7500 tl ye çıkar. Hane gelirleri asgari ücret artışına göre belirlendiği için değişen bişey yok. Kişi başı 5670 lira

Gazilerimizin emekli maaşları asgâri ücret seviyesine çekildi.

Arkadaşlar 4 b emekli ödeme bilgisinde sizde brüt aylık tutarı ile ek ödeme görülüyordu bende 0 olarak görülüyor lütfen cevap yazarsanız sevinirim. 4 b ödeme bilgisi. Brüt sylik tutsr ile ek ödeme 0 olarak goruyor

mehmet.yorulmaz

Edevlet şuanda güncel değil. Sadece emekli ödeme bilgileri 7500 TL göre güncellendi.
Ek ödeme tutarı: 288.46 x 26 : 7500 TL

10 nisanda güncellenir. Unutmadan şimdiden söyleyim. Tüm emekli maaş ödemeleri ve bayram ikramiyeleri 17 nisanda yatmaya başlayacak. 17-18-19 nisanda tüm ödemeler yapılacak..

%44 Ortapedik oran ile en düşük 7500TL alırsınız dedi Alo 170

Merhabalar, 2002 girişliyim sigortaya 5200 günüm var şuan Alo 170 aradım, tüm prim ve çalışam süresini tamamladığımı ve en düşük 7500 TL başlanacağını belirttiler. Yakın zamanda yapan oldu mu acaba işlem bu şekilde?

Arkadaşlar bu ay en düşük emekli maaşı 7.500 TL olmayackmıydı bnm aynı yatmış düşük yatmış yine o yüzden soruyorum arkadaşlar bilen varsa bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

Arkadaşlar eyt ile yeni emekli olanların da en dusuk maasi 7500 tl mi olacak yoksa eski emekliler için mi geçerli bilgi verirseniz sevinirim

Üst Alt