Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

dün %25 lik acıklama yapıp bilerek ve ertesi güne cumhurbaşkanı göklere cıkarmak icinn dikkat ettim buğüne %5 verilmesi gerekeni ertesi gün grup toplantısında sölenmesi burdan şunu cıkarabiliriz ben cumhurbaşkanıyım sizlere fazlasini veriyorum der gibi pofpoflanması alkış kıyamet kopması sağlandı biz emekliler sadaka alır gibi görülmesi.

Son düzenleme:
En düşük emekli maaşı 5500 olarak güncellendi.

herkes yatırılan primine göre maaş alıyordu
en düşük emekli maaşı 1500 tl iken 2200 tl maaşımız vardı
en son 3500 tl iken son 3950 tl alıyorduk
şimdi bizim maaş %30 artışla en düşük emekli maaşı olan 5500 tl nin altında kaldı

hak,hukuk mu ? hadi ordan

millet haklı olarak asgari ücretle geçinemiyor 5.500 ile kim geçinecek lütfetmiş gibi gösteriyorlar önce fakirleştir sonra sadaka gibi ver

[FONT=TwitterChirp]Madem olabiliyordu dün neden yapılmadı ? Ya tepki gelmediği müddetçe kasada kalsın diyorsunuz ya da baştan az verelim sonra arttırır kahraman oluruz diyorsunuz.Lutfettiniz...![/FONT]

5510 tabi 4c li memuruz. emekli maaş hesaplama sitesinde
3. derece Önlisans veya Lisans Mezunu Memur Emekli Maaşı
İstihaklarGösterge - OranTutar
Ek Ödeme4 %273.83 ₺
Özel Hizmet Aylığı1,495.56 ₺
Gösterge Aylığı (3/1)1,020291.96 ₺
Ek Gösterge Aylığı1,700486.59 ₺
Taban Aylığı4,480.07 ₺
Kıdem Aylığı16 yıl91.59 ₺
Toplam
Net Maaş7,119.60 ₺
Not
Emekli İkramiyesi165,958.22 ₺

• [SIZE=5]En düşük emekli aylığı 7,900.96 ₺ olduğundan net maaşınız bu miktar olacaktır. [/SIZE]
  • [SIZE=5][/SIZE]DOĞRU MU ?

%30 değil, %80 zam yapılsa dahi beni ancak 5 yıl önceki şartlarıma geri döndürebilir. Bugün %80 zam açıklansa dahi 2017 senesinde aldığım emekli aylığının alım gücüne denk değil!

Himmet buyurmuşlar, + %5 daha! aman ne güzel ne güzel

Bence bu 5500 tl'yi kutlamamız lazım. Bir şeyler yiyip içmemiz lazım.

Aman ha 5 kişiyi geçmeyelim. Yoksa paramız yetmez. 6. Kişi aç kalır.

Yatacak yerleri yok bunların.

dün %30 acıklancaktı aslında sonra kalkıp gurup toplantısı var diye 25 acıklandı toplantıya 5 likte toplantı esnasında acıklanma pilanlandı sonra işte ben sizlere %5 daha veriyorum diye şakşakcılar aya kalkıp alkışlanıyor diyecem oki emekli ve maaşcı kişiler ev bakanlar gecindirenlere %90 san bile verilse anca bu 2019 un dönemini anca yakalarız yoksa %5 le aşşa yukarı devam eder bir elin verdini bir el görmezmiş burda her el görüyor :)) neyse secimler geliyor

De-kont hocam siz SSK emeklisi misiniz? En düşük aylık 5500 TL olmadimi? En düşük 2008 sonrası memur emeklisi 7.900 olmadı mı ?

GAZETECİ FATİH PORTAKALIN İDDDASI DA VAR BİR HABER SİTESİNDE ŞU ŞEKİLDE :

Yüzde 25 bir anda yüzde 30 oldu. Ben bu ay içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir grup toplantısında veya halka açık bir yerde yapacağı konuşmayla bu zam oranını artıracağını yüzde 35-40 yapacağını düşünüyorum. Bunu hep birlikte göreceğiz."

2023 Ocak emekli aylıkları zammı e-Devlet'e yansıdı!?

Erdoğan'ın açıkladığı emekli maaş zammı %30 olarak e devlette emekli maaşına yansımış.

Ödeme Günü
20
Net Aylık Tutarı
74.19 TL
Aylık Tutarı
0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı
0 TL
Sosyal Yardım Zammı
0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı
0.0 TL
Kesinti Tutarı
0.0 TL

Bunu anlamadım niye böyle maasim 4170 iken niye bende böyle cıkıyor

Bunu anlamadım niye böyle maasim 4170 iken niye bende böyle cıkıyor

Benim maaşım 4305 TL idi şimdi 5596 gibi olmuş
Bağkur 4b

HakanEs26

Emekli maaşları %30 zam ile sisteme düşmeye başlamış. Lafonteden masallara inanmayın.

nasıl yansıdı acaba mecliste onaylanmadan

deasn12

aynen garant, ve iş bankası 30 marta kadar uzatmış aynı muhabbeti diğerlerinş bilmşyorum

Pa_Pi

inanmadım zaten dostum sadece gördüğümü yazdım belki de doğrudur bilemeyiz..

Sadece emekli ödeme bilgileri güncellenmiş net aylık daha güncel değil.
12 ocaktan sonra güncellenecek. Zam gelmeden önce her ay başlarında ödeme bilgileri 696 TL yazıyordu güncel olarak 1540 TL gözüküyor..

deasn12

14 gün önce bütün söylediğim zamlar gerçekleşti.
Ortada bir gerçek var ise buna ne kadar sallasan boştur.
Düşünün 1997 yılında emekli olan babamın maaşı 6093 oluyor yeni emekli olan bizlerin taban maaş 5500 oluyor.. 2 maaş arasında sadece 593 tl fark var.. 30 yıllık 40 yıllık emekli olanlara yazık değilmi sizce??

deasn12
Sonuna kadar haklısın.

Şimdi herkesi asgâri ücret tutarına yakın ya da altında emekli maaş bağlamaya başladılar. Yani artık herkes asgâri ücret olacak. Doktor 25k maaş alıyor 2008 sonrası sgk girişi varsa 7bintl ile 8bintl emekli maaşı alacak. Yani asgâri ücrete yakın.

En düşük emekli maaşı 3.500tl den 5.500tl çıktı. %57 zam diğer emekli maaşları %30 zam asgâri ücrete %54 zam yapıldı. Farkı kapatıp herkesi asgâri ücret yapacaklar. Orta direk kalmayacak daha fakir bir kesim oluşacak.

2023 seçimleri kurtuluş yılı olacak inşallah...

Üst Alt