Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 özürlü personel alımı ne zaman yapılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tek_mehmet arkadaşın dediğide mantıklı aslında ..fakat seçimden sonraya kalırsa yeni bir dönem başlamış olur yeni vekiller falan vs. bizlere kafa yoracak vakitleri olmaz zannedersem..seçimden önce olmalı aslında..istedikten sonra yetişir bencede..ama işte..bakın bir engelli derneğine yolladığım yazının cevabını yayınlayım:

İyi günler İsmail Bey;

Engelli memur alımları hakkında şuan hiçbir Kurum’dan resmi bir açıklama yapılmamıştır. Vakfımızın ve Çağrı Merkezimizin Resmi Kurumlar üzerinde herhangi bir yaptırımı söz konusu değildir. Ancak Kurum’lar bizden talepte bulundukları takdirde sorunlarınızla alakalı bilgiler paylaşılmaktadır. Nisan – Mayıs dönemi özürlü memur alım dönemidir. Bu dönemde bir açıklama yapılması durumunda 444 60 00 nolu Mutlu Engelli Çağrı Merkezini arayarak bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Mevlude KÖSEK
Mutlu Engelli Çağrı Merkezi
Çağrı Operatörü
444 60 00

engelli dernek ve vakıfları 5 para etmez hantal kurumlar nisan mayıs döneminde SS kanunlarına göre alım yaparlar

hımmm..bende ne biliyim dedim vakıf bunlar daha iyi ulaşır bi yerlere diye düşündüm..gerçi verdikleri cevaptan belli zaten samimiyetten uzak .. :)neyse kurumlara yollamaya devam ediyim..

Bu seçimden sonraya kalırsa alımlar çok zor olur.Olsa bile alım miktarı az olur.Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı gibi sınavlara girip 70 puan üzeri almış binlerce kişi var.Isterlerse bunları değerlendirebilirler.Yeterki istesinler.

yalçın kardeş sende kurumlara yazı yollamaya devam et..aklına geldikçe..asılmalıyız yoksa yani sonumuz yine muallak ..

Valla ben sürekli gönderiyorum.Ama verilen cevaplar hep aynı.Kes-kopyala-yapıştır misali.Robot gibi.Seçimden sonraya bırakırlarsa yandık demektir.

oda doğruya hep aynı cevaplar..medyalara ulaşmanın yolalrını arıyorum bende..inşallah bulacam..en iyisi o bence..

RUN arkadasım süper bır konuya degınmıssın bencede cok dogru

run kardeşim bu hazırladığın şeyi bizde dikkate alıcaz..güzel hazırlanmış..işte böyle çabalayan engelli kardeşlerimi gördükçe dahada mutlu oluyorum..keşke her engelli senin gibi hakkını arasa..devamını dileriz...

-Mayıs ayında olacak olsaydı şimdiye başvurular başlaması lazımdı .
-Beklemek can sıkıyor ama başka çare de yok şu anda .

Birtan;
dediğin doğru gibi mayısta olsa,başvurular başlardı sanırım..ama bilinmez daha bence..benimde canım çok sıkılıyo..bekle bekle..hadi ben bekledim..benim yaşım beklemez arkadaş almış başı gidiyor..benim hayatım garanti altına girmeli,bi yuvam olmalı,eşim çocuğum olmalı..bir engellinin işi yoksa temelli adam yerine konmuyo..bir kızla evlenirken güven istiyo,sonunu hesaplıyo..bakıyo iş yok olmuyo..o yüzden acele etmek iyidir bi yerde..
'run' adlı kardeşim sölediğin adaletsizlik doğrudur..iyi bir konuya değinmişsinde..bence acele etmemek konusunda sana katılmıyorum..acele etmeye etmeye 7 sene beklemişiz..bence acele etmenin zamanıdır..

sizle paylaşıyım dedim ....bana gelen son cevap...

İlgi: 25.03.2011 tarihli bilgi edinme talebiniz.
İlgi talebiniz incelenmiştir.

6111 sayılı Kanun ile 657 sayılı kanunun özürlü istihdamına ilişkin hükümleri değiştirilmiş olup, her kurumun kendi sınavını yapması yerine merkezi sınav uygulamasına geçilmesi öngörülmüştür. Diğer taraftan, yeni duruma ilişkin olarak yeni bir yönetmelik hazırlanması öngörülmüş olup, konuya ilişkin çalışmalar devam etmektedir. DPB adresini takip ediniz.

Bilgilerinizi rica ederim.
Devlet Personel Başkanlığı
Bilgi Edinme Birimi

bu konuda sürekli bilgi verirseniz çok sevinirm.çünkü kolay kolay haberimiz olmuyoo

bişeyler yazayım yorumlarınız banada gelsin: 9

ilahi mesut :) sende bize katıl kurumlara yazı yolla ..hatta yollama yağdır yağdır :)

İsmail Arkadaşım, Devlet Personel Başkanlığından sana gelen cevabın aynısı bana da geldi. :(

aynı cevap defalarca bana da geldi sanırım otomatiğe bağlamışlar bu cvbı:)

ticet77 arkadaşın dediğini bende demiştim geçmişte..otomatiğe bağlamışlar mübarek..harfi,imlası bile değişmiyo gelen cevapların..kurumlara yazıyı yollayıp duruyoz ama bence başka bişeyler yapmak lazım..ama ne ?

RUN
arkadaşım adını bilmiyorum ama yazını okudum. sana hak verilmeyecek gibi değil. müthişti, yerden göğe hak verdim. ve de yazını neden bir moderatör sildi anlamış değilim. ayrıca yazının içeriği gerçekler, öneriler, uyarılar ve yapılması gerekenlerle dolu. seni tebrik ederim kardeşim.

bu run memurlar nette google123 denen şahsiyet demek burayada dadandi :) bu runun hiç biz lafina inanmayiniz yazdiklarinin çogu bilgisiz ve cahilce yazilardir haberiniz olsun

norman;
Allah allaaaaah kafamı iyice karıştırdın..kime inanacaz biz...başka ne gibi yanlışlarını gördün norman kardeş sölede bilelim..doğruysa dediğin inanmayalım mademki..kafam karıştı inanki..

ismail norman aynen doğru söylüyor memurlar nette ona edilen küfür ve hakaretin haddi hesabı yok 1 dediği bir dediğini tutmuyor insanların sinirini bozmaktan başka bir işe yaramıyor msjını silen mod arkadaşım onu iyi bildiği için sildi ellerine sağlık

yaw bende inandım ya ona... bak ya nasıl kızdım şimdi...ozaman atsalarya bölelerini ne durduruyolar...bende nasıl kandım...tövbe tövbe... :mad::mad:

arkadaşlar büyük ihtimal nisanın 15 yada 18 inde atamalar açıklanır taabi merkezi sınav nasıl olacak onu bilmiyorum

murat;
ağzın bal olsun kardeşim..inşallah dediğin tarihte olur..birde 3-5 değilde 50-100 kişi alsalar her ilde en azından..daha fazlada olur yanide sanmıyom 50-100 kişi bile çok görünür bize..o kadar istiyorumki memur olmayı..Allah hepimize nasip eder inşallah...

evet arkadaşlar ya benım de artık canım sıkıldı hıcbır acıklama yok devmlı takıp edıyorum benım umudum azalıyo secıme kadr olack dedılr ama daha ilan bıle yok nasıl yetişecek kı secmden snra da olacagını sanmıyorm hepımız öğrendıklerımızı anında burda paylaşalım yardımcı olalım bırbırımıze

burcu bence bu hafta açıklanır toplantı falan yapılmış açıklarlar herhalde

valla bılmıyorum kı bıde sağlık bak ıkıncı atama tyapacaktı ondan da yok bişi

tolga0164;
kardeşim seninde ağzın bal olsun :) valla ne güzel konuşuyon... toplantı yapılmış dedinya nerden öğrendin..merak ettim de..kesin kaynaksa daha çok sevinecem..
burcu_87;
burcu bu konunun taaaa başlarında senin yazdıklarını yazmıştım..birlik çağrısı yapmıştım..ama bir elin parmaklarını geçmiyo maalesef..bazı arkadaşların keyfi yerindemidir..yoksa sindirmişlermi artık bizlerin unutulduğunu..anlamadım ..o yüzden bencede her zaman destek olmalıyız birbirimize...ben hep diyorum başka bişeyler de yapalım kurumlara yazı yollamak dışında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt