Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 özürlü personel alımı ne zaman yapılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calarsaat@fox.com.tr
gunaydin@kanald.com.tr

arkadaşlar güncel haber programlarınıda mail atalım kordineli olarak medyada da sesimiz çıkmalı hafta içi canlı haber programlarına da yazalım dile getirsinler ne kadar çok ses çıkarsa okadar çok iş ilerler burası türküye sonuçta herşey 4/4 lük değil malesef,online olan admin arkdaşlar burdaki herkezi kordine etsin her engellinin tanıdığı arkdaşları akrabaları imkanı olan çevreleri bu konuda destek olursa inanıyorumki sesimizi daha iyi duyurabiliriz herkeze hayırlı cumalar.

ilker arkdaşın dediğ geçenlerde 25 bin alım olacak denmişt..meb,sağlık bakanlığı,üniversiteler vs.. karışık..bizim beklentimizi çürüttüğünü sölediği şey başka bişey..özürlü alımı başka,devlette ölüm,istifa,emeklilik sonuu oluşan kontenjanın doldurulması farklı bence..zaten öğretmen alımı haricinde kurum içinde kaydırma şeklinde (yani bir kurumda yükselmiş olanın açık olan kuruma atanması ) yapılacak bildiğim kadarıyla..ben yukarda yayınladı..lokman ayva mayıs yada haziranda merkezi sınav olabilir demiş..bence kesin olur gibi geliyo bana..ha olmasada ticet77 arkadaşın dediği gibi nisan-mayıs sezonunu es geçmezler sanırım..lokman ayva bişeyler yapmaya çalışıyo buna inanıyorum..ama işte kurumlar arası uyuşmazlıklar kalktığı an açık olan her kontenjan dolacaktır zamanla..tabi sesimizi duyurmaya devam..şevkimiz kırılmamalı..sabha programlarının adresleri verilmiş yukarda hepimiz mail yağdıralım..herkese hayırlı cumalar

ilker;

peki bu 10000 içinde engelli öğretmen de var mı?

memurlar@gmail.com
arkadaşlar memurlar.net sitesinin iletişim mail'i... bir çok kişi birden engelli memur alımları ilgili taleplerimizi burayada yazarsak ana sayfasında manşette yayınlar..en son öğretmen alımları ile ilgili bir sorunu dile getirmişler talep üzerine girip bakabilirsiniz..bizim sorunuda ana sayfada yayınlayacaklarını düşünüyorum..engellilerin iş imkanlarının kısıtlılığı ile ilgili her birimiz yazı yazsın oraya..bizle ilgili devlet kanallarına hitap eden bir yazı yerleştireceklerdir ana sayfalarına...

ilker;

ilker kardeş bu söylediğin engelliler için değil. normal memurlar içindir.

arkadaşlar bu arada gönderilen email ler etkisini göstermeye başladı. daha fazla göndermeye devam edelim. kesinlikle durmak yok.

başvurular ne zaman başlayacak haberdar edin unutmayın

özer kardeşim sende kurumlara yazı yollamaya devam et olurmu..azimle devam...

ilker;
arkadaşlar bu arada gönderilen email ler etkisini göstermeye başladı. daha fazla göndermeye devam edelim. kesinlikle durmak yok.
yeşilili kardeşim etkisini göstermeye başlamış demişsinya..nasıl yani,ne gibi etkisi oldu..merak ettimde :) mazur gör

ben bazı tanıdık yerlerden duyum alıyorum. ama ne şekilde olur tam olarak ne zaman gerçekleşir bilemiyorum. ama epey etkisini göstermeye başladığını söyleyebilirim. selamlar.

arkadaşlar sınav olacak zamanı belli olur 10 güne kadar ama ders çalışmaya hız vermek lazım 90 ve üstü almak gerekli geçmiş sınavlardan yola çıkarsak
yargı yayınevi yeni bir kitap çıkardı ben aldım bayağı iyi bir kaynak konu özetli soru bankası şuan indirimde
Yarg Yaynevi

3 günde ulaştı bana internetten sipariş etmiştim kapıda ödemeli

YÖRÜKOGLU;

780 sayfa zaten fotokopi çektirsen yine aynı paraya gelir orjinalinden şaşma 15 tl gibi bir fiyatı var.

Sadece kıtapa guvenmeyın baska baska bol bol soru cozmeye bakın...

arkadaşlar ekimde sınav yapılacak ondan sonra özürlü alımlar başlar herkese başarılar

kenan neye dayanarak ekim diyorsun bu 1.si
elinde resmi bir yazi var mi resmi bi bilgi var mı yok yok ise var sayimdan yola çıkarak yapilacak edilecek deme olur mu

norman
aynen katılıyorum sana arkadaşlar bakın ben aşağıdaki adrese adımı değiştirip değiştirip yazıyorum sizde yazın haber programında dillensin konu
Türkiye Ses Ver fox tv sabah yayınlanan haber programı

bizim yazi yazicağimiz bu kurumlar değil dpd;ozida dir buralara mail atarsaniz alimlar seçim öncesi netleşir yoksa bidahaki alimlar hayal olur 9 senede bi 5bin toplu alim yapan daha ne zaman yapar siz düşünün

aklına gelen gelmeyen bütün kurumlara bakanlara vekillere yolladım yolluyorum medyada dillenirse onlarda dikkate alır kanısındayım özida nın ve engelli derneklerinin kendilerine hayrı yok

ticet77 yi desteliyorum sonuna kadar..artık herşey medyadan geçiyor..medyadan halka mâl etmedikçe kurumlara yolla dur sen..belkide otomatik cevap atılıyo bizde yazı yolladık diye seviniyoz belkide..bilinmez tabi de yani..bence kurumlarea gönderdeiğiniz kadar medyaya ve medyatik insanlarada ulaşmamız en doğrusu..ben bi kez demiştim,metin şentürk'e ulaşmayı mantıklı buşmuştum..kesin millet vekili olur diyorum..çünkü teklif iktidardan gitti ona..hadi bize seçim öncesi faydası olmaz belki..ama şimdiden ona ulaşırsak dertlerimiz sölersek,vekil olduğunda aklında olur..her fikirde küçümsenmeyecek büyük bir pay vardır arkadaşlar..bu fikrimi iyi düşünün..

birde şua var kenan0205 arkadaşım ekimde olacak sınav demiş..ekim diyen arkadaşlara sesleniyorum elinizde kanıt varmı..bak yukarda bi yerde Lokman Ayvanın 14 temmuzda açıkladığı haberi yayınladım..orda demişki mayıs yada haziranda merkezi engelli sınavı olabilir demiş..böle bi kanıtın yok ve sen ekim diyorsun..kimsenin umutlarını erteletme böle haberlerle..

ticet77 kardeşim sölediğin kitabı kesin alacağım..saolasın kitabı sölediğin için..aradaşarlar durmak yok yola devam diyoruz ve kurumlara ve medyaya yazı yollamaya devam diyoruz...saygılar ...

rica ederim ismail keşke daha fazla duyarlı arkadaşlarımız olsa biz balık değil balık tutmayı istiyoruz mücadele son deme kadar ürecek en azından benim içim desteğiin için tşk ederim ayrıca www.turkiyesesver.com adresine defalarca adımı değiştirerek yazıyorum katkılarını katkılarınızı bekliyorum saygılar

ticet77 kardeşim bir elin parmaklarını geçmiyo duyarlı engelli sayısı..anlam veremiyorum..herkes halinden memnunmu yoksa bizmi çok evhamlıyız..aklım almıyo valla..gelecek onlara hiçmi gelmeyecek acaba..biz gelecek telaşındayızda onlar neyin peşinde..lütfen kardeşlerim..eğer bişeyler yapıyorsanız yazın buraya..bilelim.bilelimki tek olmadığımızıda bilmiş olalım..daha çok güven duyalım.hadi kardeşlerim herşey bizim için..

fox 'un çalar saatini ben zaten boöbardımana tutturdum 2 sefer dek geldim sabahları okuyor mesajları
alıma gelen bütün gazetelere gönderdim...
ben bunu hep yapıyorum sen merak etme arkadaşlarımdan da rica ettim fox 'a gönderiyorlar.....
kardeşim yalnız değilsin buda böyle biline....

Ben fox tvye Hüseyin ismiyle göndermiştim Fatih Portakala. Yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta Çarşamba günüydü yazdığım mesajın sadece bir böülümünü okudu. Sürekli gönderiyorum heryere. Ama bana gelen bir cevap yok.

mekezi sınavı ösym ekimde yapacak calışmaları özürlüler idaresi başkanlığı yapıyor herkese başarılar

apocan14 kardeşim, duyarlılığın için teşekkürler. bu konuda duyarlı olan tüm engelli kardeşlerime teşekkür ediyorum.

saolasın apocan14 kardeşim..Allah razı olsun hepinizden..işte bu çabaları görmek başka oluyor..birde şu sınav tarihi kesinleşseydi..yukarda yine ekim demiş birisi..bende bi haber sitesinden vekilin ağzından yazılmış haberde mayıs yada haziranda olacak diye okudum..hangisine inancaz bende anlamadım..hakkımızda daima hayırlısı olsun..inşallah hepimizde Allah'ın izniyle bi yerlere yerleşiriz..hayatımız kurtulur..

mayıs yada haziranda olmaz bence çünkü çok kısa bi zamanda hem başvuru olup hem sınava girilmesi zor bide seçimler var. bana göre hükümet seçim yatırımı gibi algılanmaması için seçimlerden sonraya bırakacak.

başvuruları bu ay sonuna kadar alsa sınavı seçimden sonra yapar buna razıyız yok seçimden sonra olsa seçimide protesto eder oy kullanmam artı çevremde destekler:)

secim zamanı cıkarsa cıkar arkadaşlar bu iş başkada bir şey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt