Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@NİHAT3455,

Dostum benimki de 26 Haziran'da gitti sağlık kuruluna dün sordum işlemde dediler ama yarın kısmetse Beyoğlu'nda bulunan il sağlık müdürlüğüne gideceğim net bilgi için

benim raporda hipotiroidi %10 +vtip 1 diyabet %30 olarak toplamı 40 olarak yazılmış ayrı ayrı değil yani. bu iş gücü kaybında beraber hesaplanıyor mu demek acaba? 2008 eylül giriş 5200 gün var

@NİHAT3455,
Dostum şimdi geldim evrak sağlık kurulunda sıra bekliyormuş adam Ağustos 15 veya eylülü bulur dedi

@grafakir,
Dostum gittim oraya yine bişey çıkmadı sağlık kurulunda sıra bekliyor dediler Ağustos ortasinda yine bir sorarsınız dediler

@dado84
Bende engelli emeklilik için 1 temmuzda kurula girdim. Sgk dys ekranında işlemin şu anda ne durumda olduğu gözüküyormu. Bende sadece şubat ayında yapılan başvuru gözüküyor dys de. Dys artık çalışmıyor diyorlar ama 170 hattında çalışıyor dediler. Hayırlı günler

@Faruk1987,
Ben onu da sordum belgenet sistemine geçmişler ama entegrasyon devam ediyormuş yine en temizi başvuru yaptigin yere sormak dostum düşün benim başvurum şubatta oldu şubat 20 de kuruls çıktım Mayıs'ta ara karar geldi bir daha gittim hastaneye Haziran'da doktorun raporu SGK'ya gitti tekrardan okadar yavaş işliyorki sistem inanılmaz yavaş bekleyeceksin diyor adamlar daha benim evrak sağlık kurulunda sırada bekliyormuş

@dado84
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Sanırım ara karar veya redmi olumlu mu olduğu benim için ekimde belli olur anca.

@Faruk1987,

Sağlık kurulu evrakları sıraya aliyormuş ama İstanbul'da tüm Marmaraya baktığı için bütün iller var çevre iller bu yüzden düşün bizim evraklara bile sıra gelmedi ama bence yoğunluk azalacak yavaş yavaş bundan sonra yavaştan normale döner diyorum da inşallah 🙏 herkes için hayırlı olur

Hadi olduki kazayla tamam emekli olabilrsin dedi onlar bide onun icin muracat edicez yok tahsisti yok bilmem neydi bi 5 ay 8 ayda oyle bekletirlerse saşirmayin bana oyle geliyor benimde dosya saglik kurulunda 7 aydir bekliyor tik yok

@yasinbey,

Bu iş psikolojiyi bitirdi benim artık saldim bende Ocak 22 başvuru şubat 10 hastaneye gittim bugünkü adam diyorki hastanelerde sorun çok geç yolluyor evrakları hele birde ara karar varsa düşün

Merhaba İstanbul basvuralı 4 ay oldu hala kurulda deniliyor onaylananlar veya red ler ne kadar sürede sonuclandın acaba

Benimde şubat ayında başvurmuştum engelli emekliliğe 1 ay içinde red gelmişti sonra ysk itiraz etmiştim geçen hafta ordanda res geldi. Tekrardan iş yeri den sevk kağıdı aldım bu aşamada meme kanseri oldum. Sıfırdan sil baştan sağlık kurulu raporu olan meme kanseri bunda yok çünkü birde pataloji sonucunuda ıslak imzalı ekleyinki ara karar çıkmasın dediler. Birdaha heyet sürecine giricem zor yani kemoterapi alıyorum.
Birde şunu sorum ek1 listesinde açıkca belirtilen hastalığa nasıl red oluyor diye.cevap şu: tamam ek1 de var hastane bunu %40 olarak değerlendirmiş misal ama bana göre bu %20 onun için ek1 de olması iş gücü kaybı olması anlamına gelmiyor diyor

benim raporda hipotiroidi %10 +vtip 1 diyabet %30 olarak toplamı 40 olarak yazılmış ayrı ayrı değil yani. bu iş gücü kaybında beraber hesaplanıyor mu demek acaba? 2008 eylül giriş 5200 gün var
Hayır ayrı olıyor. Benimde hemotoloji tek kalemde ıtp%40 trombus%20 yazıyor bu 60 veya baltazara göre 52 yapar öyle bakılmıyor. Direk en yüksek oran tek hastslıktan 40 o hastalığı deperlendiriyor ve sgkya göredr bu 40 değilmiş yeterli görmedi yani red

Merhaba İstanbul basvuralı 4 ay oldu hala kurulda deniliyor onaylananlar veya red ler ne kadar sürede sonuclandın acaba
Şubatta başvurdum ara karar çıktı Mayıs ayında daha sonra yine hastaneye gittim raporu en son Haziran'da sağlık kuruluna gönderdiler dün gidip sordum sıradaymış

Üst Alt