Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci
@hasanusta3838, vallahi isterse benden başkası başvurmasın onemli degil senin benim her bir sikayet onları kışkırtıyor emin ol şartlarım uyduğunu düşündüğüm de bile bu düzenlemenin ve 2021 çalışma gücü kaybında belirtilen kriterleri hep sikayet ettim etmeye devam edeceğim SGK memurları olsun herkes ters konuşup dusman oluyor sanki ben onları koltuklarından edeceğim geçen hafta yine kamu denetleme kuruluna bu duzenleme icin bir daha şikayette bulundum yine devam edeceğim cimer uzerinden çalışma bakanlığının verdiği cevabı alakasız sozkonusu olan sikayet ile alakalı olmadığını belirterek bugun yine sikayet edeceğim bunlari bıktırmak degil derdim en azından bir mücadele edebilmek beni anlamalarını beklemiyorum aptal yerine koymayin işlerinizi dogru yapın demek icin. bunun icin yorulmuyoruz elimizde teknolojik imkanlar var yarınlar cok şey değiştirebilir en azından yarın şartlar değişirse ben elimden geleni yaptığımı bilerek vicdanım rahat olur