Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaygın anksiyete ile askerlik durumum ne olur?

Oğuzhan abi bugün askerlik şubesinden sevkimi aldım aile hekimine muayne oldum yarın hastaneye gidiyorum hastalıklarım okb anksiyete kullanım ilaçlar abizol 5 buspon 5 anafranil 150 rivotril 2 selectra 100 sonuç ne olur çok sıkıntılıyım abi korkuyorum 1 erteleme almıştım bitti 2 ye giriyorum OğuzHan112

Tekrar erteleme,veya muafiyet verilecektir,
Kontrollerine düzenli gidiyor musun.

Bukadar ilaca göre rahatlama yokmu hiç

Raptile

Hiç yok abi ellerimde uyuşma ayaklarda uyuşma intahar düşünceleri hep kötü düşünceler kendime zarar verme hepsi var bilmiyorum abi geçmiyor düzenli kontrollerimi oluyorum her ay ama çok kötüyüm abi OğuzHan112

Anladım.
Bu durumda elverişsiz kararı verilecektir,
Prosedür gereği tekerar erteleme verebilirler,
Sonuç olarak elverişsiz kararı verilecektir.

Devlet hastanelerindeki poliklinikler dışında ruh ve sinir hastalıkları Hastanesi'ne gitmeniz de fayda var, tedaviniz tekrar gözden geçirilip yeniden düzenlenmesi gerekir, çok fazla ilacın var,hiçbir fayda göremiyorsan yatışın yapılıp bu şekilde takip edilmen daha sağlıklı olur.

Raptile

Abi bana zaten yatman lazım dediler ben istemedim kötü olurum daha çok diye ama muaf alırsam özel bi hastanede yatacağım np İstanbul olabilir ama burumda almazlar dimi abi İnan çok korkuyorum OğuzHan112

Yalnış hatırlamıyorsam,
1 yıl erteleme verilmiş

Raptile

C tedavi ve nekahat dilimidir. 16, Yönetmelikteki Anksiyete, Depresif Bozukluk gibi durumların ortak kodudur.

Çürük almadın. Askerdeysen hava değişimi, değil isen ertelemeye işarettir. Heyette karar okunur ve 1 sene sonra aynı işlemleri yaparsın.

Cevap için teşekkür ederim okb ve anksiyete var 2 inci sağlık kurulu ertleme verdi yine 3 de ne oluyor eskisiyim ben

Obsesif kompulsif boz. Biraz inatcı bir hastalıktır,
3. Muayenede elverişsiz kararı verilecektir.
Raptile

Arkadaşlar merhaba bendede panik atak anksiyete sosyal fobi ve evden çıkamama gibi durumlar söz konusu yaklaşık 15 senedir aynı şekilde ilaçlarıda 15 senedir kullanıyorum acaba erteleme alabilir miyim ?

Üst Alt