Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
son 15gün geç kalmadan yerlerinizi ayırtın bu şifalı buluşmadan engelli arkadslarımız mutlaka yararlanmalı bugune kadar yapılan en faydalı bir buluşma sizlerı bekliyor.. saygılar.
ewet münocannve en sağlıklı buluşma
26.08.2012 de nikahım var. sonra eşimle beraber geleceğiz.umarım güzel olur.eft olarak ödemeyi yaptım.Ucakla gelmeyi düşünüyorum .Kayseriye muhtemelen 11:00 gibi inicez.Havalimanında bizi karşılayacaksınız değil mi?
önemli olan sizlerin rahatlığı bizim içinİşte Adamın Dibisiniz Laa Harbiden Güsel Oldu Ücretin Orda Ödenmesi Günduz Yatıyom Gece Dışarda oluyom gece her yer kapalı oluyor.. Aileme desem bir türlü işi gücü oluyor ona buna desem ofluyo pufluyorr ama yinede başardık :d
hayırlı olsun kardeşim ALLAH bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin tabiki alırız sizi siz bizle irtibatta olursanız alımınızda problem yaşamayalım
tabi tabibende bayramdan sonra biletimi alıp sizler.e haber veririm
inşllah kısmet ablaseyahat etmeyi severim ama burayı görmek mümkün olmamıştı,bu vesileyle görücem zeus izin verirse.netten fotoğraflarına baktım ,araştırdım çok ilginç ve görülmeye değer yerler.hitit lerde yaşamış gibi hissederim heralde.kaplıca sularının içeriğine ve faydalarına da baktım oldukça etkilendim.doğal şeyler hep ilgimi çekmiştir.doğal yollardan sağlık bulunacağına inananlardanım.bir aksilik çıkmazda gelirsem tadını en çok ben çıkarıcam gibi geliyor.
arkadaşlar ben gelemiyorum çünkü iş yerim izin vermiyo yanınızda olmayı çok istiyordum inş bi dahaki sefere size iyi eğlenceler
tşk ederizzBu bulusmayı organize eden arkadaşlara emeklerine sağlık. Bu organizeye katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.
selam yaa benım ısmım neden yok burda bende gelıyorum ama ısmımı bulamadım
yaaa bende gelıyorum bulusmaya ama adım yok göremedim
orda zaten var abi gerekirse burdan bile getiririz meraketme sen rahat ol abi..Selamlar Kayseri,ben eşim ve şefte tekerlekli sandelye kullanıyoruz,sevgili jetset,otele benim hanım için tekerlekli sandelye ayarlamayı unutmazsın değilmi?kolay gelsin sevgiler.....
Selamlar Kayseri,ben eşim ve şefte tekerlekli sandelye kullanıyoruz,sevgili jetset,otele benim hanım için tekerlekli sandelye ayarlamayı unutmazsın değilmi?kolay gelsin sevgiler.....