Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 31 Ağustos 1-2 Eylül (3.Geleneksel) Kayseri Engelliler Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son 15gün geç kalmadan yerlerinizi ayırtın bu şifalı buluşmadan engelli arkadslarımız mutlaka yararlanmalı bugune kadar yapılan en faydalı bir buluşma sizlerı bekliyor.. saygılar.

26.08.2012 de nikahım var. sonra eşimle beraber geleceğiz.umarım güzel olur.eft olarak ödemeyi yaptım.Ucakla gelmeyi düşünüyorum .Kayseriye muhtemelen 11:00 gibi inicez.Havalimanında bizi karşılayacaksınız değil mi?

delikanlibankaci;

Hayırlı uğurlu olsun Allah bir yastıkda kocatsın inşallah kardeşim... arkadaşlarımızdan biri sizi hava alanından alacak o gün irtibatlı olursak hem siz hem biz sıkıntı çekmeyiz

delikanlibankaci;
öncelikle tbrk ederim ALLAH utandırmasın ömür boyu tabiki alırız siz gelin yeter ..

jetset;
kanka 1yastıkla ömür gecermi ALLAH 12yastıkta kocatsın :)

DUYURU: arkadaşlarımızın bankaya ulaşımı konusunda sıkıntı yaşadıkları için yoğun istek üzerine banka hesap numaralarını kaldırıyoruz

herkes geldiğinde ücretlerini ödeyebilir...

peki yatıranlar ne olacak derseniz onlar da dekontlarıyla gelip hiç bir sorun yaşamadan katılacaklardır.

engelli arkadslarımıza bir engelde biz cıkarmayalım dıye böyle bir karar aldık umarım iyi olmuştur sizler için..

İşte Adamın Dibisiniz Laa Harbiden Güsel Oldu Ücretin Orda Ödenmesi Günduz Yatıyom Gece Dışarda oluyom gece her yer kapalı oluyor.. Aileme desem bir türlü işi gücü oluyor ona buna desem ofluyo pufluyorr ama yinede başardık :d

26.08.2012 de nikahım var. sonra eşimle beraber geleceğiz.umarım güzel olur.eft olarak ödemeyi yaptım.Ucakla gelmeyi düşünüyorum .Kayseriye muhtemelen 11:00 gibi inicez.Havalimanında bizi karşılayacaksınız değil mi?

hayırlı olsun kardeşim ALLAH bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin tabiki alırız sizi siz bizle irtibatta olursanız alımınızda problem yaşamayalım

İşte Adamın Dibisiniz Laa Harbiden Güsel Oldu Ücretin Orda Ödenmesi Günduz Yatıyom Gece Dışarda oluyom gece her yer kapalı oluyor.. Aileme desem bir türlü işi gücü oluyor ona buna desem ofluyo pufluyorr ama yinede başardık :d
önemli olan sizlerin rahatlığı bizim için

seyahat etmeyi severim ama burayı görmek mümkün olmamıştı,bu vesileyle görücem zeus izin verirse;).netten fotoğraflarına baktım ,araştırdım çok ilginç ve görülmeye değer yerler.hitit lerde yaşamış gibi hissederim heralde.kaplıca sularının içeriğine ve faydalarına da baktım oldukça etkilendim.doğal şeyler hep ilgimi çekmiştir.doğal yollardan sağlık bulunacağına inananlardanım.bir aksilik çıkmazda gelirsem tadını en çok ben çıkarıcam gibi geliyor.:rolleyes:

seyahat etmeyi severim ama burayı görmek mümkün olmamıştı,bu vesileyle görücem zeus izin verirse;).netten fotoğraflarına baktım ,araştırdım çok ilginç ve görülmeye değer yerler.hitit lerde yaşamış gibi hissederim heralde.kaplıca sularının içeriğine ve faydalarına da baktım oldukça etkilendim.doğal şeyler hep ilgimi çekmiştir.doğal yollardan sağlık bulunacağına inananlardanım.bir aksilik çıkmazda gelirsem tadını en çok ben çıkarıcam gibi geliyor.:rolleyes:
inşllah kısmet abla

Bütün site üyelerinin ve dostların bayramını en içden dileklerimle kutlarım...
az bir zaman kaldı dostlarla birlikde çook güzel vakit geçirip hep birlikde sohbet etmeye ...

teşekkürler Öner abi seninde bayramın kutlu olsun İnşallah güzel bir buluşma olacak.

arkadaşlar ben gelemiyorum çünkü iş yerim izin vermiyo yanınızda olmayı çok istiyordum inş bi dahaki sefere size iyi eğlenceler

Bu bulusmayı organize eden arkadaşlara emeklerine sağlık. Bu organizeye katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.

evet akadaşlar muhteşem buluşmaya son bir hafta kaldı sizleri herzamankinden daha değişik bir organizasyon bekliyor...maksadımız sizi ordan oraya yormak değil daha samimi daha güzel ve daha sağlıklı bir ortamda ağırlayıp hem tatil hem buluşma ikisini bir araya yapma imkanı sağlıyoruz...katılan arkadaşlarımızın çok memnun kalacağını düşünüyoruz...işleri dolayısıyla katılamayan arkadaşalarada bir başka sefere inşallah...

selam yaa benım ısmım neden yok burda bende gelıyorum ama ısmımı bulamadım :)

yaaa bende gelıyorum bulusmaya ama adım yok göremedim:)

selam yaa benım ısmım neden yok burda bende gelıyorum ama ısmımı bulamadım :)

yaaa bende gelıyorum bulusmaya ama adım yok göremedim:)

avşarbeyi listede isminiz var 130. sırada sıkıntı yok...

arkadaşlar ücretlerini daha önce banka hesap numarasına yatıranlar dekontlarını mutlaka yanında getirsinler...
orda verecek olanlarda bizle irtibata geçip bize versinler...

Selamlar Kayseri,ben eşim ve şefte tekerlekli sandelye kullanıyoruz,sevgili jetset,otele benim hanım için tekerlekli sandelye ayarlamayı unutmazsın değilmi?kolay gelsin sevgiler.....

Selamlar Kayseri,ben eşim ve şefte tekerlekli sandelye kullanıyoruz,sevgili jetset,otele benim hanım için tekerlekli sandelye ayarlamayı unutmazsın değilmi?kolay gelsin sevgiler.....
orda zaten var abi gerekirse burdan bile getiririz meraketme sen rahat ol abi..

aleyküm selam abicim siz bizden erken otele geleceksiniz sanırım...otelde 2 adet tekerlekli sandalye mevcut abi vardığınızda onu kullanırsınız..yinede tekerlekli sandalye ayarlayacaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt