Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 31 Ağustos 1-2 Eylül (3.Geleneksel) Kayseri Engelliler Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm arkadaşlar.çok güzel bi etkinlik ellerinize saglık böyle bi etkinlikte sizlerle aynı ortamda bulunmak beni çok mutlu edecek...siz degerle arkadaşlarım kozaklıda buluşanadek HOŞÇAKALIN....:eek:

yakışıklı77im benimm :))
gecem bemim :)

slm arkadaşlar.çok güzel bi etkinlik ellerinize saglık böyle bi etkinlikte sizlerle aynı ortamda bulunmak beni çok mutlu edecek...siz degerle arkadaşlarım kozaklıda buluşanadek HOŞÇAKALIN....:eek:
teşekkürler sofya senin gibi değerli arkadaşlarımızla birlikte olmaktan bizde mutlu olacağız

merhaba. beni de eklerseniz sevinirim :)
tabi ki ekleriz

benide eklerseniz sevinirim :))

ekip tamamlanıyor galiba :))fidelciğim antep daha uzaktı ama gittik bunada gidiyoruz :))))hazan 68 sen de hazırlıklara başla :))

harun abide geliyor :)

hazırlayan arkadaşlarımızın emeklerine sağlık.

Harun bey sevindim çektiğiniz fotoğraflar evimin en köşelerini süslüyor bu buluşmada da yeni fotoğraflar bekliyorum saygılarımla

KATRE1964;

Abisi merhaba . benim gibi ihtiyar için kaçırılmayacak fırsat...;)

cdisci;

Çok teşekkür ediyorum saygılar Cemil bey, inş. daha iyi fotoğraflarda sizleri görmek isterim...:eek:

harun ağbi çok sevindim . yaşasınn :)

KATRE1964;
antep uzaktı ama değmişti hayatım buda değecek çünkü dostları tekrar görmek güzel olacak . ikna turları olumlu sonuçlandı hazan da kayıt yaptırırsa tamamdır :)

Maaşallah 100'ü devirmişiz,tanıdık isimlerin yanı sıra yeni tanışacağımız arkadaşların olması çoooook güzel,ve çooook güzel bir buluşma olacağıda kesin....sevgiler herkese....

HAZAN68; senden gelen herturlu baskıya can feda hayatım..kaldıkı bu baskı gezme tozma tatil icin olsun:))))[/QUOTE' Alıntı:
Hazan'cım ayağının tozu geçmeden gezme programı yapmaya başlamışsın yine :))) iznimi aldınmı nereye gidiyon bakimmmmm :))))))

Amannnn haaaa kızlar arkadaşıma gezme tozma demeyin hemencecik yollara düşüyor :))))))

Benide eklerseniz sevinirim... harunca
tabiki harun bey ekliyoruz

benide eklerseniz sevinirim :))

hazırlayan arkadaşlarımızın emeklerine sağlık.

teşekkürler katre hanım tabiki ekleriz

Maaşallah 100'ü devirmişiz,tanıdık isimlerin yanı sıra yeni tanışacağımız arkadaşların olması çoooook güzel,ve çooook güzel bir buluşma olacağıda kesin....sevgiler herkese....

evet abi 100 devirdik :) inşallah sizin gibi dostlarımızla o günde beraber olacağız

benıde eklersenız sevınırım yakınım zaten

tabiki ekleriz

geçen yıl katılmayı çok istemiştim,ama işten dolayı olmamıştı .bir aksilik olmazsa termal olması açısında katılmayı daha çok istiyorum.ltf adımı yazın tek kişi gelicem .ama açık konuşmak gerekirse işten dolayı çok net olamıyorum .eksik eleman çalışıyoruz izinde olan arkadaşlardan dolayı. ama sanırım 20 ağustosa kadar netleşir.bi odada tek başına kalma ücreti ne kadardır onuda yazarsanız sevinirim.görüşmek üzere.

Ya ben gelmeyi cok istiyorum.Cuma ve cumartesi calisiyorum malesef. Sizlerle konusmak dertlerinizi dinlemek ,dertlerimi anlatmak istiyorum.Nedense Kafamdada 2lem var.Nasil olsa kayserideyim kaplicalarida iyi biliyorum,hic gelmeyenlerin yerinimi doldurmus olurum hak mi yemis olurum diye.O gunler acaba rapormu alsam yoksa isemi gitmesem.Kararsiz kaldim.

Organizasyona katılacak kişiler :
01. jetset +1
03. ersoy_ks +1
05. geceler +1
07. yakisikli77 +2
10. Tayfun Yağmur +1
12. freee + 2
15. tılafsınlı + 1 (t.sandalye)
17. münocan
18. sultan kaan
19. deniz yıldızı
20. recep ötün +1
22. şeyh mehmet derman
23. dilek tuba
24. güllerin efendisi
25. erdinçruhi (t.sandalye)
26. lilyum + 2
29. Kezban (Nurcan Hatipoğlu)
30. ayıntaplı27 + 3
34. Şehribanu
35. Selenayy
36. Son_Savaşçı + 1
38. KRAL
39. şef +1
41. miremur+1
43. Cdişci +3
47. istanbul +3
51. duygu_bahçesi +4
56. ramço
57. misafir + 1
59. diyalizci
60. enr41 +1 (t.sandalye)
62.ömer_76 +1
64.Resul +1
66.gökhan tükenmez
67.prences +1
69.Nurullah baytekin +1
71.ayfer +1
73.tayfur
74.ömer
75.osman.k +1
77.ahmet
78.kemal
79.zafer
80.ser14
81.güllerdiyarı +1 (t. sandalye)
83.zekak1978 (zekeriya aktürk)
84.funda+1
85.altug uygun
86.LaiLa + 1
88.Cumali + 1
90.fevzi kurul
91.eda güven+1
93.binnaz+1
95.gecemavisi77
96.filiz3441 +2
99.laleli +1
101.sofya
102.harunca
103.KATRE1964
104.Tuncer-çalışkan
105._DELAL_
106.nilay+2
109.ö.kum+1
111.defanss
112.fidel
113.

Arkadaşlar her geçen gün sayımız hızla artmakda bu çok sevindirici ilginizden dolayı çok teşekkür ederiz...yeni arkadaşlarımızla tanışmak yeni ve sıkı dostluklar edineceğiz bu sayede...

arkadaşlar pazar günü çok beğeneceğiniz süpriz bir gezimiz olacakdır ...

slm öner yada ersoy bey güllerdiyarı nın artı 1 i tekerlekli sandalye kullanmıyor onu düzeltebilir misiniz acaba
tabikide

Ya ben gelmeyi cok istiyorum.Cuma ve cumartesi calisiyorum malesef. Sizlerle konusmak dertlerinizi dinlemek ,dertlerimi anlatmak istiyorum.Nedense Kafamdada 2lem var.Nasil olsa kayserideyim kaplicalarida iyi biliyorum,hic gelmeyenlerin yerinimi doldurmus olurum hak mi yemis olurum diye.O gunler acaba rapormu alsam yoksa isemi gitmesem.Kararsiz kaldim.
karar senin olacak.

Hazan'cım ayağının tozu geçmeden gezme programı yapmaya başlamışsın yine :))) iznimi aldınmı nereye gidiyon bakimmmmm :))))))

Amannnn haaaa kızlar arkadaşıma gezme tozma demeyin hemencecik yollara düşüyor :))))))

Nursancım kızların ikna turları hala devam ediyor.tabiki seninde iznini alacaklar diye dusunuyorum:)))
gezme tozma konusundaki hassasiyetimi bildikleri icin bensiz yola cıkmak istemiyor sevgili arkadaslarım saolsunlar...:)
gezi prg cok cezbedici gözukuyor hazırlayan arkadaslara tşkler ediyorum..hayırlısı diyorum:))))))

geçen yıl katılmayı çok istemiştim,ama işten dolayı olmamıştı .bir aksilik olmazsa termal olması açısında katılmayı daha çok istiyorum.ltf adımı yazın tek kişi gelicem .ama açık konuşmak gerekirse işten dolayı çok net olamıyorum .eksik eleman çalışıyoruz izinde olan arkadaşlardan dolayı. ama sanırım 20 ağustosa kadar netleşir.bi odada tek başına kalma ücreti ne kadardır onuda yazarsanız sevinirim.görüşmek üzere.

delal hanım rezerve ettiğimiz odalar içinde malesef tek kişilik oda bulunmamakda otellede görüşdüm tek kişilik odalarının olmadığını söyledi ama yinede elimizden geleni yapmaya çalışacağımızdan şüpheniz olmasın

selam arkadaşlar
ben samsunluyum 2 eylül de ablamın niğde de düğünü var gelmeye çalışacağım ama zor görünüyor inşallah bir daha ki sefere gelirim

Bende eşimle gelmek istiyorum.Otelde daha fazla kalma imkanım olabilir mi.Birde hesabın ıban numarasını verirseniz ücreti internetten eft yaparak ödemek istiyorum.

Bende eşimle gelmek istiyorum.Otelde daha fazla kalma imkanım olabilir mi.Birde hesabın ıban numarasını verirseniz ücreti internetten eft yaparak ödemek istiyorum.

tabiki daha fazlada kalabilirsiniz otelde hallederiz inşallah, ıban numarasınıda ziraat bankasından alıp hem telefondan size hemde ilk sayfadaki hesap numarasına ekleyecem

Organizasyona katılacak kişiler :​
01. jetset +1
03. ersoy_ks +1
05. geceler +1
07. yakisikli77 +2
10. Tayfun Yağmur +1
12. freee + 2
15. tılafsınlı + 1 (t.sandalye)
17. münocan
18. sultan kaan
19. deniz yıldızı
20. recep ötün +1
22. şeyh mehmet derman
23. dilek tuba
24. güllerin efendisi
25. erdinçruhi (t.sandalye)
26. lilyum + 2
29. Kezban (Nurcan Hatipoğlu)
30. ayıntaplı27 + 3
34. Şehribanu
35. Selenayy
36. Son_Savaşçı + 1
38. KRAL
39. şef +1
41. miremur+1
43. Cdişci +3
47. istanbul +3
51. duygu_bahçesi +4
56. ramço
57. misafir + 1
59. diyalizci
60. enr41 +1 (t.sandalye)
62.ömer_76 +1
64.Resul +1
66.gökhan tükenmez
67.prences +1
69.Nurullah baytekin +1
71.ayfer +1
73.tayfur
74.ömer
75.osman.k +1
77.ahmet
78.kemal
79.zafer
80.ser14
81.güllerdiyarı +1 (t.sandalye)
83.zekak1978 (zekeriya aktürk)
84.funda+1
85.altug uygun
86.LaiLa + 1
88.Cumali + 1
90.fevzi kurul
91.eda güven+1
93.binnaz+1
95.gecemavisi77
96.filiz3441 +2
99.laleli +1
101.sofya
102.harunca
103.KATRE1964
104.Tuncer-çalışkan
105._DELAL_
106.nilay+2
109.ö.kum+1
111.defanss
112.fidel
113.delikanlıbankaci+1
115.nurten çöplü
116.tahir seriner
117.fatma +1
119.

Maşallah en kalabalık buluşma olacak sanırım oteli kapatacağız bu gidişle o zaman istediğimizi yaptırırız gerçi her buluşmada istediğimizi yaptırdık ama olsun kalabalık olmak iyidir ayrıca yeni arkadaşlar edineceğiz süper olacak :cool:

ÖNER çok isterim gelmeyi ama gene işlerim engel olucak diye heveslenmiyorum :(:(:(

Maşallah en kalabalık buluşma olacak sanırım oteli kapatacağız bu gidişle o zaman istediğimizi yaptırırız gerçi her buluşmada istediğimizi yaptırdık ama olsun kalabalık olmak iyidir ayrıca yeni arkadaşlar edineceğiz süper olacak :cool:

evet abi kalabalık olacaz göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz... otel bizim abi :eek:

ÖNER çok isterim gelmeyi ama gene işlerim engel olucak diye heveslenmiyorum :(:(:(

isteyipde olmayacak birşey yok ki sen yeterki iste bir şekilde halledersin işleri ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt