Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
merhaba. beni de eklerseniz sevinirim [/QU
canımcım eksik kalmıyosun bakıyorumda gezmelerden.. kimden izin aldın bakim sen hı??)
merhaba. beni de eklerseniz sevinirim [/QU
canımcım eksik kalmıyosun bakıyorumda gezmelerden.. kimden izin aldın bakim sen hı??)
ben yazdırayım ki, sende şartlarını zorla diye hayatım sana manevi baskı uygulayacağımm ...
ben yazdırayım ki, sende şartlarını zorla diye hayatım sana manevi baskı uygulayacağımm ...
senden gelen herturlu baskıya can feda hayatım..kaldıkı bu baskı gezme tozma tatil icin olsun)))
gecem bemimyakışıklı77im benimm )
teşekkürler sofya senin gibi değerli arkadaşlarımızla birlikte olmaktan bizde mutlu olacağızslm arkadaşlar.çok güzel bi etkinlik ellerinize saglık böyle bi etkinlikte sizlerle aynı ortamda bulunmak beni çok mutlu edecek...siz degerle arkadaşlarım kozaklıda buluşanadek HOŞÇAKALIN....
tabi ki eklerizmerhaba. beni de eklerseniz sevinirim
HAZAN68; senden gelen herturlu baskıya can feda hayatım..kaldıkı bu baskı gezme tozma tatil icin olsun:))))[/QUOTE' Alıntı:Hazan'cım ayağının tozu geçmeden gezme programı yapmaya başlamışsın yine )) iznimi aldınmı nereye gidiyon bakimmmmm )))))
Amannnn haaaa kızlar arkadaşıma gezme tozma demeyin hemencecik yollara düşüyor )))))
tabiki harun bey ekliyoruzBenide eklerseniz sevinirim... harunca
benide eklerseniz sevinirim )
hazırlayan arkadaşlarımızın emeklerine sağlık.
Maaşallah 100'ü devirmişiz,tanıdık isimlerin yanı sıra yeni tanışacağımız arkadaşların olması çoooook güzel,ve çooook güzel bir buluşma olacağıda kesin....sevgiler herkese....
benıde eklersenız sevınırım yakınım zaten
tabikideslm öner yada ersoy bey güllerdiyarı nın artı 1 i tekerlekli sandalye kullanmıyor onu düzeltebilir misiniz acaba
karar senin olacak.Ya ben gelmeyi cok istiyorum.Cuma ve cumartesi calisiyorum malesef. Sizlerle konusmak dertlerinizi dinlemek ,dertlerimi anlatmak istiyorum.Nedense Kafamdada 2lem var.Nasil olsa kayserideyim kaplicalarida iyi biliyorum,hic gelmeyenlerin yerinimi doldurmus olurum hak mi yemis olurum diye.O gunler acaba rapormu alsam yoksa isemi gitmesem.Kararsiz kaldim.
Hazan'cım ayağının tozu geçmeden gezme programı yapmaya başlamışsın yine )) iznimi aldınmı nereye gidiyon bakimmmmm )))))
Amannnn haaaa kızlar arkadaşıma gezme tozma demeyin hemencecik yollara düşüyor )))))
o zaman benide yazarsan sevinirim
geçen yıl katılmayı çok istemiştim,ama işten dolayı olmamıştı .bir aksilik olmazsa termal olması açısında katılmayı daha çok istiyorum.ltf adımı yazın tek kişi gelicem .ama açık konuşmak gerekirse işten dolayı çok net olamıyorum .eksik eleman çalışıyoruz izinde olan arkadaşlardan dolayı. ama sanırım 20 ağustosa kadar netleşir.bi odada tek başına kalma ücreti ne kadardır onuda yazarsanız sevinirim.görüşmek üzere.
Bende eşimle gelmek istiyorum.Otelde daha fazla kalma imkanım olabilir mi.Birde hesabın ıban numarasını verirseniz ücreti internetten eft yaparak ödemek istiyorum.
Maşallah en kalabalık buluşma olacak sanırım oteli kapatacağız bu gidişle o zaman istediğimizi yaptırırız gerçi her buluşmada istediğimizi yaptırdık ama olsun kalabalık olmak iyidir ayrıca yeni arkadaşlar edineceğiz süper olacak
ÖNER çok isterim gelmeyi ama gene işlerim engel olucak diye heveslenmiyorum