Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell Destekcell engelli hat kullanan var mı?

turkcell bayii de çalışan biri olarak destekcellin diğerlerinden farkı yoktur... çok konuşuyorsanız gold paket kullanın konuşmuyorsanız kontörlüye geçin derim...

özellikle bu günlerde numaranızı taşıyarak daha avantajlı olabilirsiniz..

Kontörlü de ne gibi avantajlar mevcur ki?
Çok konuşanlar için avea uygun gibi..
Hiç konuşmayan için destekcell 1 liramı ne sabit ücreti var. Kontörlü alsan para yüklemek mecburiyeti var....
Neticede vergiler çok para %80 vergimi olur.:confused: Bunu tedaylı olarak bir yazar yazmıştı. meğersem bu türkcell yaptığı yatırımı devlet finansa edip bedavaya adama çeşme vermiş!! Bi bedava dükkanda bana versene zenginin devleti.Fakirden al zengine ver. Nefes alma vergisi kaldı bi almadıkları...

slm arkadaşlarr 5 yıldır desteksel tarifesi kullandım son zamanlarda faturalarım yükseldma konui 58,60 tl uldu diyeceksiniz konuştun ama konuşmalarımı azaltmama rağmen fatura sonuçları öyle ; sonra iletişim merkezine gittim müşteri temsilcisi destekselin bir öneminin kalmadığını söyledi ende terifemi değiştirdim rakamları ,ke etmiyorum arkadaşlar kampanyaları inceledim hiç tavsiye etmiyorum bu konuda yeterince tercübrum eli olduğumu düşünüyorum .

Üst Alt