Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell Destekcell engelli hat kullanan var mı?

cevaplayayım hemen konuda uzaman olarak:)

1.faturalı yeni hat ücretsizdir. 31.10 yeni tesi vergisi vardır oda 12 aya bölünerek faturana yansıtılır(serbest piyasa olduğunda bazen bayiler numaraya ücretli satabiliyor)

2.3 .kullanımına göre fatura çıkar aylık sabit ücretin 90 krs,2,5 tgm ruhsat ücretin,1tl tgm kullanım ücreti ve ytv içinde 2.58tl ücret de faturana yansır. hiç kullanım yapmaz isen 7 tl yaklaşık gelir.
(tgm ruhsat ücreti yeni hatlardan alınıyor. taksitle yıl sonuna kadar alınır)

----------

aşağıdaki linkte tarife detayına ulaşbilirsin.

TURKCELL - Destek

Eğer tek bir turkcell li ile konuşuyorsanız kötü, sevgilidir anadır babadır, ama çevreniz de ki herkes turkcell ise çok iyi.. kampüscell sadece kampüscell lilere gecerli.. sabıt biri ile konuşuyorsanız kampüscell en güzeli..

ben kampüslüyüm. benim adıma desdek hattı babam kullanıyor oda çok memnun 2 ayda bir 20-25 tl gibi ödüyor. aslında konuşmayı o yapıyor ben de ödüyorum:)

ben Kapattım. en cok mesajlaşma yapıorum. bosuna buna unca para ödedim. keşke hiç almasaydım..

turkcelle bilgi edinme den destekcell için baskı uygulayamazmıyız sizce deneyelimmi süreyya cilive duyurulur.....ne dersiniz?

bence yoğunlukla öneri atabilirsiniz tarife daha uygun hale getirilmesi için.baskıyla nasıl bir baskı kastettiniz anlamadım ama baskı komik olur sonuçta özel sektör yapmıyabilirler.

ben bunu bilmiyordun! 1 senedir faturalı hat kullanıyorum hep 60 ile 100 lira arası geliyordu ama son üç aydır 156 ve 113 hele bu ay 240.40 kafayı yedim bende ödemedim! kara mehmet gelsin alsın benden!

arkadaşım fatura ödememek işin içinden sizi çıkarmaz yada o fatura çıkmamış anlamına getirtmez.yine olan size olur. gercikme faizi daha sonrasında da yasal takiple avukatlık ücretide sizden alınır .yani her koşulda siz ödersiniz üstelik fazlasıyla.

hangi oparetör olursanız olun görüşmelerinizi bütcenize göre yapın.

yasaları az çok biliyorum arkadaşım! beş sene benden bu parayı alamazsa takipsizlikten borç kanuni olarak hükümsüz olur! ama benim için tek sorun kara mehmet beni kara listesine alır ve bir daha turkcell nimetlerinden (aslında kazıklarından) yararlanamam!!! üç yıldır turkcell'e beş milyara yakın para ödemişimdir! her kampanyada arayıp onaylıyormusun çok ucuza konuşacaksın diyolar! onayladıkça faturaya biraz daha bindiriyorlar! En iyisi kontörlü hat bence ayağını yorganına göre uzatmak demek!

Arkadaşlar cep telefonlarında 1 dakika denilen zaman 6 saniyedir aldanmayınnnnn.
Konuş konuş sonra fatura çok geldi...

selam

zeusferhat;
özürlü raporunla ikametini belirten elektirik ,su,telefon vs makbuzunla alabilirsin

gerçekten destekcell çok destek oluyor 2aydır faturam 130 liranın altına inmiyor...

selam

gezginemlak;
hat konuşması çok ucuz ama müthiş bir vergi ödeyerek konturlu hattan pahalıya gelir hat vergisi vs vergilerle insanı bunalttıklarından hattımı mi iptal ettim

arkadaşlar 1.5 sene önce bende destekselliydim ve çıktım nedenine gelince yanlız dikkatlice okumanızı tavsiye ederim:
önceden hemdesteksel hemde başka bir tarifeye katılabiliyordunuz mesela destekselliydim ve nişanlımla çok konuştuğumuz için birebir tarifesine dahildim ayda 9tl 300 dakika onla konuşabiliyordum ve bu ekonomik oluyordu ama öyle bir kural getirdilerki birine üyeysen ötekini iptal etme zorunluluğu getirdiler bu çok ince bir üçkağıt. mecbur kaldım destekselden çıktım
size tavsiyem tarifeyi seçerken telefon alışkanlığınıza çok dikkat ederek tarifeyi seçin
örnek konuştuğunuz kişiler sınırlı ama bu kişilerle uzun konuşuyorsanız canımın üçü tarifesi uygun 3 kişi seçin bunlarla 12 tl ye 300 dakika görüşün
konuştuğunuz kişilistesi kabarıksa dakikası ucuza gelen tarifelere yönelin
mesela bir yakınım ayda (1000-1200 tam bilemiyorum)bir tarifeye girmiş belli bir ücretle
ne zaman görüşsek ayın sonu daha 900 dakikası duruyor kimle konuşup harcasam derdine düşüyor (dakikası çok ucuza geliyormuş banane! hakkımı kullanim diye onu bunu mu arayacağım hiç işim olmaz?
arkadaşlar o yüzden seçeceğiniz tarife iş hayatındaki özel hayatınızdaki telefon kullanma karakterinize çok uygun olsun
malesef hepimiz bu hatayı yapıyoruz o önemsemediğimiz 20_30_40 tl.lik boşa giden paralarımızla taksitle neler alabiliriz bir düşünün
benden söylemesi.

mac72;
piyasadan pek haberiniz yok galiba 1 yıla yakındır her yöne 50 TL civarında neredeyse sınırsız konuşturan tarifeler var bütün operatörlerde, destekcell'i 2 yılı geçti ben bırakalı, dahası Turkcell'i de bıraktım çok şükür...

Artık destekcell in hiç bi cazibesi kalmadı, aylık 30-40 liranın üzerinde fatura ödeyenler için ise destekcell kullanmak tamamen saçmalık haline geldi...

evet ücretin farklı olduğunu biliyorum arkadaşımda sanırım sizinde haberiniz yok.. 50 liraya konuşturan tarife yok olanda 50 liradan farklı ve kamu personeli için...Normal kullanıcılar için 89 liraya var gold paket .. madem siz bu hadar içindesiniz piyasanın 50 liralık olandanbi link verin inceleyelim sonrasında teşekkür edelim..;)

Ben vodafone kurumsal hatta(şirket hattı) cep limitsiz tarifesindeyim ve 50 TL ödüyorum, bireysel hatlarda da aynı tarife 75 TL sanıyorum... Bence yinede pek vakit kaybetmemenizde yarar var zira iki ayda 110 TL daha az fatura ödemek bence ciddi bir tasarruf...

arkadaşlar son noktayı koyalım!!! en iyisi alırsın kontörlü hat zaten yarıış yapıyolar bilmem kaç dakka konuş bi kontör bilmem kaç kontör yükle her yöne bilmem kaç dakkası iki kontör falan diye! faturalı hat demek olmayan parayı harcamak demek! eğer geliriniz belirleyemeyeceğiniz kadar çok ise faturalı hatta devam!!! ama geliriniz belli ise ona göre kontörlü hat en iyisi derim ben!!! yemin ediyorum öyle bir boğdularki beni faturalarla kara mehmet benim ödediğim faturalarla kendine 2000 model bir şahin alır valla :)

ben bi ara kullandm fazlamı konuştum yüksek borç iptal ettirdim tavsiye etmem konturlu hat daha avantajlı sorarsan

Arkadaşlar benim bu hesaplara aklım ermedi bu Türkcell oldum olası bizi sömürür Ben Vodafone Ceplimitsiz kullanıyorum aylık sabit 45TL. Vodafone + Yurt içi tüm sabit hatlarla sınırsız Emin olun telefon elimizden düşmüyor tüm aile doya doya konuşuyoruz:)) Haaa unutmadan Vodafone 45 TL. Olan fiyatı 55 TL. yaptı ayrıca 400 dk. diğer oparetörleri arama hakkı verdi yeni abonelere Şiddetle tavsiye ederim...

bu uygulama sadece faturalı hat içinmi geçerli?yoksa knt.lü tarifede varmı?

Burcu ilhan Sualin banamı.? Bana sordunsa evet faturalı hat için....

en iyisi kontörlü mesaj at ne olduğunu anlarsın.hem ben 3 ayda 11 kontör kullanırım

Arkadaşlar faturalardan dertli ama konuştuklarına hiç bakmıyorlar. 240 tl fatura gelmiş ayağını yotganına göre uzat o kadar faturayı ödeyebiliyorsan senin hiç bir tarifeye ihtiyacın yoktur zaten. Biraz araştırmakla ve az, öz ve derdini anlatacak kadar konuşma ile çok düşük faturalar ödeyebilirsin. 2 adet Turkcell hattım var ayda toplam 4 saat bedava konuşma hakkım var. Faturalarmı 3 ayda bir gelir iki fatura toplam 30.tl ayda 10.tl hat başına 5.tl aylık toplam konuşma 4 saat :) asıl telokomun kazığını yemeyin asıl soyguncu onlar hiç kullanmıyorum sadece net için bağlı ve aylık 10.tl hiç konuşmadan net ücretide cabası.

arkadaşım senveben artık adın her neyse ben ayağımı yorganıma göre uzatmaya çalıştıkça kara mehmet yorganı çekti :) bir ararlar -efendim ayda sadece 9.90 krş ödeyerek diğer operatörlerle sınırsız mesajlaşabilirsiniz! derler istemezemde iki saat dil döküp razı ederler sonra yine ararlar ayda sadece 24.40 krş ödeyerek şunlarla bunu yapabilrsiniz gibi hiç bitmez fatura gününe kadar onaylayıp durunca fatura bi gelir vergiler ödediğimiz konuşma ücretinin iki katı! kim suçlu şimdi benmi turkcellmi devletmi????

senveben kara mehmetle bir aile bağın varmı?

fatura yuksek geriyor

Benimde bir kaç aydır çok yüksek geliyor destekcellim ..Kamu tarifesine geçmeyi düşünüyorum açıkçası..50 den aşağıya düşemedim daha geçen 2 ayda 100'ü gördüm..
nasil bende ayda 54 55 ve bu ayda 104 turk lirasi ödedim ve bundan sonra ayda sadece 29 tl öduyeceglm bundan sonra
sence iyi bi kötümü :)

Üst Alt