Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

The Walking Dead / Dizi

Dün bir göz gezdirdim ben 4.sezonda neredeydim diye.
Baya ilerlemiş harbiden..
Çalışıyorum akşamları kendime bile zaman ayıramıyorum yemek çay vs derken ki çay hiç sevmem :)

Haftasonu temizlik biraz gezme vs oturup dizi takip etmeye beynim kalmıyor :)
Çok bölüm kaçırmışım sezon arası girdikten sonra tekrar bakmayı unutuyorum zaten :)
Kim izleyecek o kadar birikmiş diziyi şimdi:)
Neyse ki Türk dizileri gibi değil 3-4 saat sürüyor arkadaş uyuz oluyorum

Niye bu hafta dizi yok anlamadım seyretmek için açtım şimdi geçen haftaki bölüm??
Oysaki Glen'lerin grubu merak ediyordum bir hafta daha mı bekliceğiz?

Biraderim 2 sitedede 2 dizidede aynı şeyi yaptı evet olabilir yani bağlantıdan ...

Beklediğimden daha iyi bir bölümdü...ve Eugene bombası patladı...hiiiiç şaşırmadım :D

Valla kızıl kafayı neden tuttular ki :mad:...bırakaydılar şöyle bi güzel...

Diyorum ben de "zombilerden çekmediler insanlardan çektikleri kadar" :D...

Nereye gitseler köşeye sıkışıyolar hep engel olanlarda insanlar..

Hain insanlar.. Pis insanlar.. :mad: Yaşasın zombiler.. :D:D

Hahaha zaten hepsi bir olsa zombilerin kökünü kazıyacaklar ama hepsi birbirinden fesat :)

Fesat, yok edici insanlar...sonuçta bu zombi virüsünü yapan kim insanlar di mi ama :D

Harbi bu virüs nasıl başlamıştı anlatıldımı öyle bişey bilen varmı? bu fesatlığı başlatan kim abi :D

Yok anlatılmadı...her şey nasıl başladı bilen, duyan, gören yok...bi eugene vardı işte o da yalan çıktı :D

dizinin ilk sahnesini hatırlıyorum 28 gün sonra filmini dizi yapmış bunlar dedim, ve ozamanlarda bu zombi ile ilgili bi dizi falan yapsınlar hiç bitmesin dediğimi hatırlıyorum :D "filmin ilk sahnesiyle dizinin ilk sahnesi aynı"

28 gün sonra da çok şükala bir filmdir :D...Resident Evil de de var yaa öyle bir sahne bizim Alice hastanede açar gözünü..kollarda serumlar..Resident Evil da candır :D

evet oda öyleydi :) Resident Evil de bitiyo ya son bölümü çekiceklerdi, onada alışmıştık ne güzel dizi gibi :D

Carol'lu Daryl' lı güzel bir bölümdü...:))

**spoiler***

ben carol mahsuscuktan Beth'i kurtarmak için hastaneye sızmıştır derken baya baya adamların önüne düşmüş yahuuu :))...neyse ekip toplaşıp en iyi yaptıkları şeyi arkadaşlarını kurtarma işini planlayarak yapacaklar sonraki bölümde :D

bu gibi dizilerde zombiler neden birbirlerini yemezler de sağlam adam peşinde koşarlar, çizgi filmde olur böyle şeyler yaa :D

Genel olarak gıcık bir bölümdü yorum dahi yapılmaz :D

Ve sezon ara final yaptı..diğer bölüm 8 şubatta....

**spoiler***

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Veee son 5 gün :D :D..............geri sayım başlasıııın!!!

Heyyyy, neler oluyor :D...Yeni sezon başladımı ?

Evet başladı dün itibarı ile :D...yani bugün nete düşer ablalarım abilerimmm :D

5.sezon 9. bölüm başladı sıcak sıcaaak yeni çıktıı.....:D

***spoiler***

Zekk bir dakika ara ile ikimzide çığırmışız hee Tyrees öldü diye...:D :D

yaaaa nellaaas!
ya ben daha izlemedimm
nie sölüyosun adamın öldüğünü yaaa :D :D :D

Bu dizinin baştan beri takipciyim ;)
tipki "supernaturel" dizinin sıkı takipcisi oldugum gibi:p

Üst Alt