Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

The Walking Dead / Dizi

Ben göremedim fragmanını zaten izleyeceğim diye göbeğim çatladı...
Çok dondu falan başka yerden izlemek durumunda falan kaldım yani fragran çıkmadı..:D

Betty bence denek olmak için hazırlanıyor herhalde...
Carol ısırılmaz ya bence böle bişi olmamıştır sanmıyorum yane

Ama Daryl ın bakış bakış değildi yaa :/

Ağlamış gibiydi :rolleyes:

Bide çık demedi çıkın dedi çoğul konuştu

Evet ..sert ve üzgündü ( hahahaa bize bak hele amma analiz ediyoruz hee )

:D bizde senaryoyu hemen yazdık hani :D
acaba yolda birinimi buldular?

Olabilir..belki beth i buldular..o fragmanda beth e ne olduğu ile ilgili olabilir ya da beth i kaçırdıkları gibi başka birilerini kaçırırlarken yakaladılar elemanları :)

Bu arada Rick kıvırcık saçlarıyla pek karizmatik oldu demi Nel?

Sakal da yakıştı sankim :)...Ama ben hala Okçu diyorum aga :D

sarışının adı esmerin tadı diyorum :D

362880-la-saison-4-de-the-walking-dead-620x0-1.jpg

Wooow :D :D....Rick in zeka süper ama hakkını yemeyelim...Lider işte

İkiside bence liderliği hak ediyor aslında darly uysal bir adam bakma gruba uyum sağladı liderlik hırsı yok yani

:D Daryl Rick sayesinde bu gurupta yaa...ona güveniyor ne olursa olsun

Ah nellasım birden grubun içinde olasım geldi :D

Öyleyiz zaten Sirine...aileden oldular artık...:D

Bu nasıl bi dizidir arkadaş, dizi bildiğin rüyama girdi ya :D ama ölüler yoktu bi çete peşime düşmüş bende o korkuyla bi binanın çatı katına çıkmışım, Rick çıktı geldi iki silah verdi 6 patlar olanından, ama patlamıyolardı :D neyse değişik bi rüyaydı ekibin lideri olamasamda kurtarıldığıma göre önemli bi karakterdim heralde ;)

Beth'e ne olduğunu açıklıyor bu bölüm... Tüyo vermim izleyinde bir :eek:

4.bölüm süprizbozanları içerir...:D

Beth'e ne olduğunu anlatan bir bölüm olacağı fragmandan belliydi de sonu sürpriz oldu :D...Bir sonraki bölümde de otobüsle giden ekiple ilgili olacak...3 e ayrıldı ekip yaaa :/

Otobüs takımının fragmanlarını hiç beğenmedim özellikle kızıl saçlı terminatörün tek başına diz çökmesi bana savaşı kaybetmiş olabileceği sinyali verdi

Otobüs takımı :D....Valla Glen ve Mag 'e bişi olmasın gerisi mühim değil benim için :)

bencede onlar bizim takımın elemanları :D
Bu beth için üzüldüm ama arap onu sattı kaçtı..
tüm aylakları bet öldürdü meyvesini arap aldı :mad:

Ama o siyah sayesinde belki beth ve carol kurtulacak ;)....bizimkileri bulur belki he ne dersin?...hahah gerçi carol bi toparlansın beth ile orayı altüst eder dee :D

Doğru bu Carol gelişmesini unutmuşum...
Carol gibi savaşçı hatun oraya nasıl düştü acaba yemmi attılar gruba :D
Carol'u sedyede gördüğüm an tepkin aynen şöle oldu Nel...

"aaaaa Ca-rolllllllllllllll" :D

Yeni sezon başladı mı haberim bile olmamış :)
Yabancı dizilerin genelini izliyorum sezonlar bittikten sonra takip edemiyorum :)

Yeni sezon başladı neredeyse sezon arası verecek bile :)

Üst Alt