Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

De-Kont

Merhaba bu maaş hesaplama dosyasının 2023 için güncel versiyonu var mı acaba?

Son düzenleme:
Merhaba SGK primleri çok çok yüksek derken bir örnek verme şansınız varmı ?

De-kont

dayren

Çok çok yüksek derken,bu yazıyı nerde yazmışım ,Al

alıntı yapıp yazarmısınız

Herkese merhaba
2001 SGK başlangıç
6350gun
20bin brüt maaş ile emekli maaşım tahmini ne cikar
Vergi indirimi için hastaneye başvurdum aşağıdaki rahatsizliklarim nedeniyle %kac oran verirler
Tip 1diabet günde 4 defa insülin yapıyorum ve sol kulak %80duyma kaybı
Tüm cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.saglicakla kalın..

Emekli hesabı yardim...

Herkese merhaba
2001 SGK başlangıç
Özel şirkette çalışıyorum
6350gun
20bin brüt maaş ile emekli maaşım tahmini ne cikar
Vergi indirimi için hastaneye başvurdum aşağıdaki rahatsizliklarim nedeniyle %kac oran verirler
Tip 1diabet günde 4 defa insülin yapıyorum ve sol kulak %80duyma kaybı
Tüm cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.saglicakla kalın...

Sgk maaş hesaplama sitesi bugün yarın açılır, en doğru hesaplamayı ordan yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Emekli maasi hesaplama sayfasinda hata mı var?

Merhaba arkadaslar,
Emekli maaşı hesaplama sayfası açılmış ancak bir hata mi var?
Zamlar yansımamış mı?
Deneyen var mı?
Aralıkta 7931+317 ek ödeme olarak hesaplanan maaşım nasil 8993+359 olur.
%30 emekli zammi nerede?
Sistemde hata mi var

Uygulamadaki artış bende de tutmuyor. Yüzde 30 zam yansıtılmamış. %15 -16 gibi bir artış çıkıyor.

Akbelv

Bütün SGK TESCİL ve hizmet dökümünü kopyalamışlar benim.

5.121 gün hepsi burada kayıtlı şuan.

Merhabalar, zam öncesi asgari ücret 5.500 iken hesaplamada çıkan maaşım 5.500dü,bugün hesapladığımda malesef 6.500 tl çıkmakta. Yani öncesinde asgari ücrete eşitken ki primlerim yüksek ödendi, zam sonrası asgari ücretin 2.000 tl altında kalmış oldu... Ne oldu şimdi niye böyle bi durum oldu :(

Svcn T.
2023 yılı talepli aylıklar, özel sektör için 01.01.2023 tarihinden, kamu sektörü için 15.01.2023 tarihinden itibaren hesaplanmaktadır. Aylıklar, girdiğiniz bilgiler ile Kurum kayıtlarında yer alan bilgiler esas alınmak suretiyle hesaplanmış olup, resmi işlemlerde kullanılamaz. Diye yaziyor alt tarafta, acaba zam yansitilmamis hali mi bende anlamadım, hayal kırıklığı oldu, insallah zam yansıyacaktır, yoksa çok kötü oldu.

ercan 34
Bu bilgiye nereden ulaştınız ?

Sadece yüzde 15 zam aldın. Refah payı diyerek verilen kalan yüzde 15 ten faydalanamadın.
Bu ayın içinde emeklilik dilekçesi verenler faydalanabildi bu 30 luk zamdan. Dilekçe vermeyenler faydalanamadı.
Birde emeklilik dilekçesi veremeyen EYT magdurları var. EYT yasası henüz çıkmadığı için onlarda bu zamdan faydalanamadılar.
Hükümet ülkenin batması pahasına EYT kararı alıp oy beklerken, böyle bir durumun ortaya çıkması o oyların kendisine biraz zor geleceğinin açık bir göstergesi oldu.

vilanjik

Yani ben bu sene temmuzda emekli olacaktim kocaman bir hayal kırıklığı oldu eğer maas böyleyse. Emekli olmamak benim için daha karlı şu an, vergi indiriminden emeklilik falanda yasa değişir iptal olur diye çekiniyordum ama pekte anlami kalmadı.

Haziran ayında emekli olmayı bekliyorum, primlerim yüksek ödendi maaş her zaman asgari ücret ve üzeri çıkıyordu hesaplamalarda ancak bu son hesaplama gerçekten hayal kırıklığı oldu benim için. O zaman prim yüksekten ödenmiş ödenmemiş ne farkı kaldı ki arada kaynadı gitti fark...

Svcn T.
Ben de temmuzu bekliyorum asgari ucretin bir tık üstü oldu emekli maaşı tam bir hayal kırıklığı. Primlerim asgari ucretin çok üstünde toplam kazanç 1 mn üstünde eytlilere verecekleri emekli maaşınin acısı bizden çıkıyor.

en düşük emekli maaşı 5500 değil mi? Sitede hesapladığımda 3852 + 192 = 4044 gözüküyor...Asgari ücret 3500 iken, hesapladığımda 3200 tl çıkıyordu...Şimdi asgari ücret 8500 iken, benim maaşı 4000tl gösteriyorlar..Bunlar dolandırıcılar...Benim maaş, asgari ücretin %92 sine denk gelmekteyken , şimdi, %47 ye düşmüş oluyor....7820 lira olması lazımken...4044 lira...Böyle bir rezalet yok...Ben bunu kabul etmiyorum...

Akbelv

Bu bilgiye işyerimden eyt li arkadaşların sgk sitesinden maaş hesaplama linkinden ulaştım en az 40 kişi hepsinde %15 lik zam uygulandı anlayacağın %30 verdi ama görünenlere görünmeyenler %15 aldı iktidar güzel siyâset yapıyor tabi yersen 😀

Bi yanlışlık var arkadaşlar 100 de30 zam yok

Arkadaşlar verilen %30 zam sadece emekliliği aktif olanlara uygulandı. Emekliliği aktif olmayanlara enflasyon zam oranı uygulandı.

Arkadaşlar dediğiniz gibi sosyal güvenlik kurumunun sitesinden bakıldığında %15-16 civarı bir maaş artışı olmuş mevcut SSK'lı çalışanlara

170'i arayalım gerekli yerlere bu konuyu bildirelim bizlere de %30 yansıması gerekiyordu bizlere enflasyonu yansıtmışlar 170'i arayıp kayıt açtıralım buradan da gelişmeleri paylaşalım Bir elin nesi var iki elin sesi var

Ercmnt
Çok kötü oldu benim icin planlarımı bozdu açıkçası hayırlısı bakalım, teşekkürler bilgilendirme için

SGK AÇIKLAMA

Sigortalıların aylıkları, hizmetin geçtiği dönemlerde geçerli olan aylık bağlama sistemlerinde belirlenen kurallar çerçevesinde aylık talep yılı esas alınarak hesaplanmaktadır. Sigortalının gün ve kazançlarında bir değişiklik olmasa da her yılın TÜFE, gelişme hızı, aylık artışı verileri farklı olduğundan talep yılına göre aylık miktarı değişebilmektedir.

"2023 yılı öncesinden bağlanan aylıklar dahil olmak üzere 2023 yılı talepte bulunanların aylıkları da %30 oranında artırılmıştır.

"Aylık hesaplama sisteminde bir değişiklik yapılmamış, mevcut yasal düzenlemelerde yer alan kurallar çerçevesinde aylıklar hesaplanmaktadır.

"Ayrıca, EYT kapsamındaki sigortalılar için farklı bir aylık hesabı yapılmayacak hem TÜFE hem de refah payı dikkate alınarak aylıklar ödenecektir"

Üst Alt