Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nın alacağı 2 bin özürlü personelin detayları belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan58

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Tüm detayar burada: http://www.engelliler.biz/forum/kam...nel-alimi-ile-ilgili-tum-detaylar-burada.html

Sağlık Bakanlığı, 657 sayılı kanun ve ilgili yönetmelik hükümleri gereğince taşra teşkilatına ilk defa devlet memuru olarak atanmak üzere çeşitli branşlarda toplam 2 bin özürlü personel alımı yapacaktır.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53’üncü maddesi ve bu maddeye dayanılarak 16.09.2004 tarih ve 25585 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmeliğin 5’inci maddesinde ilgili kurum veya kuruluşun taşra teşkilatı dahil toplam dolu memur kadro sayısının %3 ‘ü dikkate alınır.” denilmektedir.

Bu hükümler gereğince Sağlık Bakanlığınca taşra teşkilatına ilk defa devlet memuru olarak atanmak üzere ekte detayları verilen 2 bin özürlü personel alımı yapılacaktır.

* Sınav başvuruları 19.07.2010 pazartesi günü başlayıp 09.08.2010 pazartesi günü saat 18.00’de sona erecektir.
* Başvurular, sınava girmek ve atanmak istenilen il sağlık müdürlüklerine yapılacaktır.
* Adaylar, İl Sağlık müdürlüklerinde oluşturulacak Sınav Başvuru Büroları’nda görevlendirilecek kişiler vasıtasıyla S.B. Personel Bilgi Sistemi 1 ve S.B. Personel Bilgi Sistemi 2 internet adreslerinden başvuru yapacaklardır.
* Adaylar sadece bir ilde görevlendirilmek için başvuruda bulunabileceklerdir.
* Yapılacak sınav sonucunda başarı puan sıralamasına göre başvuruda bulundukları ile ayrılan kadro sayısı kadar atama yapılacaktır.
* Sınav tarihi ve özürlü personel alımıyla ilgili ayrıntılı bilgi T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü internet adresinden ilan edilecektir.

Alınacak Branşlar ve Toplam Sayılar
  • Diş Tabibi: 20
  • Eczacı: 30
  • Hemşire: 150
  • Ebe: 150
  • Biyolog: 20
  • Diyetisyen: 30
  • Çocuk Gelişimcisi: 15
  • Fizyoterapist: 20
  • Psikolog: 20
  • Sosyal Çalışmac:ı15
  • Sağlık Teknikeri- Sağlık Teknikeri: 10
  • Sağlık Teknikeri-Laboratuar: 15
  • Sağlık Teknikeri-Röntgen:15
  • Sağlık Teknikeri-Anestezi: 10
  • Sağlık Teknikeri-Acil Tıp (İlk ve Acil Yardım): 5
  • Sağlık Teknikeri-Diyaliz: 5
  • Sağlık Teknikeri-Çevre: 10
  • Sağlık Teknikeri-Tıbbi Sekreter: 30
  • Sağlık Teknikeri-Diş: 10
  • Sağlık Teknikeri-Ortopedi: 10
  • Sağlık Teknikeri-Odyometri: 20
  • Sağlık Memuru-Laboratuar: 25
  • Sağlık Memuru-Röntgen: 25
  • Sağlık Memuru-İlk ve Acil Yardım: 5
  • Sağlık Memuru-Anestezi: 20
  • Sağlık Memuru-Çevre: 25
  • Sağlık Memuru-Tıbbi Sekreter: 60
  • Sağlık Memuru-Diş: 15
  • Sağlık Memuru-Ortopedi:15
  • Sağlık Memuru-Toplum Sağlığ: 20
  • Memur: 800
  • Mühendis: 10
  • Tekniker: 10
  • Teknisyen: 10
  • Hizmetli: 350

beklenilenden az çıktı hayırlısı bakalım

Açılsın tabi yaw oh be böyle haberleri duyuruları okumak ne kadar güzel

Arkadaşlar bu verilen açıklamada bir tuhaflık yokmu hiç gördünüzmü hastanelerde engelli bir hemşire , ebe ilk dikkatimi çeken şeylerden bir iki tanesi.

Bu konunda bilgisi olan paylaşsın lütfen. Diğer sayılarda çok az memur sayısı özellikle Türkiye genelini düşünürsek.

gerçekten güzel acaba sağlık bakanlığı memur lise kadrosu hizmetli ise ilkokul mezunu mu yapacak merak konusu

yok aykur memur univ mezunu hizmetli lise mezunu

hizmetlinin ve memurun öğrenim düzeyleri ne olacak bakalım

hımm buda aynı olursa i.ö.o mezunlarını devlet almaz artık

arkdaşlar milli eğitim gibi memur uni mezunu olacak hizmetli lise meuzunu olacak neyini merak ediyorsunuz ki ?

univ mezunlarını ne yapsınlar onlarıda hizmetlimi :)

işte sende raporu kullanarak hizmetli olarak gireceksin sınavı kazanrısan.. daha ne istiyonki rapor ne işe yarasın .. hoş rapor diploma değil adı ustunde

ne bilim dediklerinden pek bi anlam çıkmıyo boşa koysan dolmaz doluya koysan almaz

Bengisu_80;

valla bende göremedimmmm sadece engelli bizler oda sağlık raporu veya hasta oldugumuz zaman

Arkadaşlar benim anlamadığım bir konu var.Diyelimki sınava girip kazandık.İstediğimiz il çıktı.Fakat görev yeri ilçe olarak uzak gelirse göreve başlamama işi kabul etmeme gibi durum söz konusumu.MEB deki gibi kazandımı mecburimi gitmek.

Hükümet coştu valla durdura bilene aşk olsun :)
Ya ne kadar güzel haberler geliyor demek ki isteyince oluyor muş ..
Gerçi işin içinde birde 36 bin oy var ...

şimdi ben aksaraydayım aksaraydan başvurabilecekmiyim sınava

Meb kazanan kişiler mecburi gitmek zorundalar. Gitmediklerinde 657 sayılı yasaya göre 1 yıl devlet memurluğuna atanamazlar,

Sağlık bakanlığı 2 bin kişi almasına çok memnun oldum. Demekki Sb kadro açığını 3'e bölmüşler, 3.dönem engelli ilanı da 2000 kişi alacaklar yada tamamını dolduracaklar. Meb 3. dönem engelli alımı ilanı yapar.

mebin sınavında ki gibi 2006 yılından önce alınmış raporlar bu sınavda da geçerli olacakmı bilgisi olan var mıııı:???????

Bengisu çok sevindim buna ben bu yaşıma kadar hiç karşılaşmadım ama olduğuna da inan çok çokk mutlu oldum.

arkadasşlar hayırlsı olsun insallah yerleşiriz hepimizde
ve diğer kurumlarada alımlar olur insallah emniyet adliye vs.
simdiden herkese başarılar diliyorum.

350 hizmetli olacaksa.cok az bence...

kayaozesen;

milletvekilliği olmak eğitim durumu ilkokul, devlet memurluğu ise enaz 2 yıllık üni :)

meb sınavındaki gibi saçma sapan sorular çıkmasa bari

En azından alımlar oldu..azda olsa..bunuda dusunmelı ınsan..Saglık bakanlıg daha once özurlu personel alımıyla ılgılı sınav yapmıs.sorularına baktım.Cıkacaklar tahmınımcede..MEB sınavında cıkan sorular gıbı olacak..
KAÇ SORU SORULUYOR AACABA..100'mu

arkadaslar emniyet kurumunda ve diğer kurumlarda cok acık var
bence almalılar .

mebin sınavında ki gibi 2006 yılından önce alınmış raporlar bu sınavda da geçerli olacakmı bilgisi olan var mıııı:??????? Saglık bakanlıgı daha once özurlu personel alımıyla ılgılı sınav yapmıs diyorsun besaltı21 sorulara nereden baktın bilgi verirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt