Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavına başvuru yapanlar..?

Gerçekten ßen EĞİTEK'in yapmasına sevindim.Çünkü MEB sınavına bakarsak güzel olur. Sağlık bakanlığı İlkokul mezunları için 2+2 sorarlar artık ;) :p

yarin bizzat il sağlık müdürlüğüne gideyim bakayım,nedir bunların derdi,ayrıntıları gelince paylaşırım :cool:

özürlü Personel Alımı Sınavının MEB Yaptırılması Hakkında= sınav iptali

30.06.2010 tarih ve 161758 sayılı Bakanlık Onayı ile 19.09.2010 tarihinde yapılacağı açıklanan özürlü personel alımı sınavlarının; sınav teknolojisi, salon
ve refakatçi temini, değişik unvanlı özür gruplarının öğrenim düzeyine göre soru ve cevaplar ile sınav kılavuzların hazırlanması ve sınavların tüm illerde
yapılabilmesi bakımından, daha donanımlı bulunan ve kanunla kurulu sınav merkezi olan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nce yapılması
31.08.2010 tarihli ve 206154 sayılı Bakanlık Onayı ile uygun görülmüştür.
Sınav tarihi ile diğer hususlar Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakanlığımız arasında yapılacak protokolle belirlendikten sonra internet adresinden ilan edilecektir.

CaLL oF Duty Bi görüş ya iyice sor soruştur şu haberleri :) gülüyorum ama sinirden haa....

haydaa.
bu kadar ileri tarihe ertelenir mi yahu. 15 gun hadi 1 ay artele. 2 ay erteleme noluyor.

belkide ekim- kasım döneminde yeni alımlarda olacağından birleştirilecek sınavlar bu bir ihtimal olamaz mı?

Lisans aksaray için giriyorum oda 1 kişi alıyor :confused: gündemde bu kadar kopya polemiği varken bana sıra gelene kadarrrrrrrrrrr oofff off

Ben bugün Kütahya il sağlık müdürlüğüne sordum sınav iptal olmuş. Meb ile yeniden anlaşıp yeni tarih belirleyip internetten duyuracaklarmış.

Kendi Başvurum ;
İL: Amasya
Başvuru yaptığım Kadro: Memur
Eğitim Durumu: Lise Mezunu

arkadaşlar biraz önce Sağlık Müdürlüğü ile konuştum Sınav ertelenmiş yani 19 eylülde olmayacakmış.Sınavı Milli Eğitim yapacakmış.Merkezi Sınav sistemi olacakmış.Herkez kendi ilinde girecekmiş sınava ve tarihi belli değilmiş tarihi ya bize haber vereceklermiş yada biz Milli Eğitim Müdürlüğünü arayıp öğrenecekmişiz son sıcak bilgidir haberniz ola :):)

sınav iptal değil

Aşağıdaki bilgiye göre sınav ilerki bir tarihe ertelenmiş. (30.06.2010 tarih ve 161758 sayılı Bakanlık Onayı ile 19.09.2010 tarihinde yapılacağı açıklanan özürlü personel alımı sınavlarının; sınav teknolojisi, salon ve refakatçi temini, değişik unvanlı özür gruplarının öğrenim düzeyine göre soru ve cevaplar ile sınav kılavuzların hazırlanması ve sınavların tüm illerde yapılabilmesi bakımından, daha donanımlı bulunan ve kanunla kurulu sınav merkezi olan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nce yapılması 31.08.2010 tarihli ve 206154 sayılı Bakanlık Onayı ile uygun görülmüştür.
Sınav tarihi ile diğer hususlar Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakanlığımız arasında yapılacak protokolle belirlendikten sonra internet adresinden ilan edilecektir.) Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü sitesindeki özürlü sınavı ile ilgili yukardaki bilgidir. kaynak: T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

iptal oldu diye ,aradım bir sürü sövdüm şimdide hakkımda yasal işlem başlatırlarmı acaba :D

merhaba

CALL OF DUTY;
iyi etmemişsin. iyice bi anlamak lazım kardeş ona göre. bak ne yazıyorsa siteye yapıştırdık resmi açıklamayı. az biraz sabır inş. hepiniz atanırsınız.

zaten gizli numaradan aramıştım,onlar bulana kadar sınavı kazanmış olup,işe yerleşmiş olup,emekli olurum heralde :D

merhaba arkadaşlar
sağlık memurluğu için sınav yerleri hala belli olmadımı?ve nereden bakıcağız
banada bilgi verirseniz sevinirim

sınav giriş belgeleri bayramdan sonra sınavda 13 kasım a ertelenmiş gelişmeleri meb in resmi sitesinden takip edecekmişiz bana söylenen de bu arkadaşlar

ertelenmesi daha iyi oldu,pek çalışmamıştım,hatta hiç yüzüne bakmamıştım.şimdi geniş bir zaman dilimi var rahatça çalışabilirim.

cevap için teşekkürler arkadaşlar
bide sağlık sınavı için neye çalışmak lazım bilgisi olan varmı
ben onunda kpss olduğunu düşünüyorum.iyi oldu 13 kasıma ertelendiiği
daaaha iyi çalışırız.
bilgilerinizden benide haberdar edin.şimdiden hayırlı bayramlar herkese :)

engelli sağlık personeli sınavı ne zaman ve nezaman verilecek sınav giriş belgesi ??

slm ben memurluk olarak başvuru yapmıştım ama sağlık bakanlığı ertelendi diye bişeyler diyor nasıl olcak anlamadım bilginiz varmı?

elazig saglik il muduru kanuni keklik bi aciklama yapti.beklenenin cok uzerinde bi basvuru oldugu icin ertelendini ilerleyen haftalarda bilgi verecegin soyledi

Sağlık bakanliği engelli sinavinini kendi yapacakti fakat başvuru yogunlugu çok oldugu için milli egitimbakanliği egitekle sinavi yapmasi için protokol imzanlandi ilerleyen zamanlarda açıklanmasi muhtemel

orman bölge mdürlügünden ne haber ses soluk yok onlarda tıs cıkdı

tekrar sınav başvurusu yapabiliyomuyuz daha öncede kaçırmıstım

Arkadaslar ,Sağlık Bakanlığı sınavı kesin olarak ertelendi değil mi ?

evet ertelendi. henüz hangi tarihte yapılacağı belirlenmedi ama.

Üst Alt