Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavına başvuru yapanlar..?

ankara
memur
lise
Hakkımızda hayırlısı olur ıns.

arkadaşlar sınav giriş belgesini alan var mı?

ticet77;

Selam. Ben Osmaniye'den başvuru yaptım. Lise - Memur. 2 gün önce başvuru yaptığım il sağlık merkezini aramıştım, Perşembe yani 2 Eylül'den itibaren sınav giriş belgemi alabileceğini söylediler. Yarın bir daha arayacağım ve sınava giriş belgesi gelmişse gidip alacağım.

doktor723;

amcanın oğlu yanlız değil giren 4-5 kişi daha varmış o yuzden gireceğim

teşekkürler cem demekki bana söylenen doğru perşembe den sonra denildi

arkadaşlar başka forumdan arkadaşlar samsun il sağlık mürülüğünü aradıklarını ve sınavın 13 kasıma ertelendiğini ve bir başka kişi mersin il sağlık müdürlüğünü aradığını sınavın erteleneceğini yazmışlar.ben bugün istanbul il sağlık müdürlüğünü aradım ertelenme olmadığını söylediler.sizler bu konuda duyum aldınız mı?

sınav 13 kasıma iptal edilmiştir duyrulur

düşle;

Nerede bu duyuru ? Resmi sitede bir açıklama var mı ?

sınavın iptal olduğunu söyleyen arkadaşlar bu bilgiyi nerden hangi siteden öğrendiklerini merak ediyorum o sitenin linkini verebilirmisiniz
resmi siteye bakdım böyle bi acıklama bulamadım...

iptal falan yok sallıyorlar bugun görüştüm il sağlık mud akşam değiştiye bılemem ;)belkıde memurlar sınavı ıptal için msai yapmış
ya anlamıyorum arkdaşlar duyduğunuz herşeyı gerçek gibi yazmayın kaynak dıye bişey var ..!

hiç bir bilgiye dayanmadan sınav iptal diyen basiretsiz ve karekter yoksunu şahıslara acıyorum.fitne ve fesat ateşi ile yansınlar

arkadaşlar erteleme felan yok sınav 19 eylülde eğerki erteleme olursa 2000 kişilik kadro 8000 kişiye çıkarılacaktır çünki personel başkanlığı tarafın dan sağlık bakanlığın da tesbit edilen engelli memur kadrosu 8000 küsürdür haberiniz olsun neden sağlık bakanlığı bu sınav da 2000 olarak açıkladı bunu da anlamış değilim. Aynısı meb dede yaşan dı tesbit edilen kadro 16256 iken 5000 alım yaptılar nerede 11256 kadro düşündürücü değilmi ?????????? Ben size söyleyeyimmi hükümet gözümüzü boyadı 11256 kadroyuda kendine ayırdı arkadaşlar.

arkadşlar saglık bakanlıgnın sınavı ertelnmiş die duydum bilgisi olan varmı:))

abdullah;

Bu tarz bir durum olsa Sağlık Bakanlığı'nın resmi sitesinden duyuru yaparlardı.
Böyle bir duyuru yok. Muhtemelen akıllının birisi çıktı ve yalandan bir haber uydurdu.
Bunun tek bir nedeni olabilir, o da bu yalana inanacak kişilerin sınava girmesini istememesidir.
Sağlık Bakanlığı'ndan resmi duyuruyu okumadan bu tarz haberlere inanmayın arkadaşlar.

Ekleme:
Yok böyle bir olay ya. Sınava başvuru yaptıktan sonra il sağlık müdürlüğünden 2 hafta sonra sınava giriş belgelerimizi alacaktık güya.
Başvuru bitti 2 hafta sonra aradık bir tarih verdiler. Ağustos'un 16'sına. Ağustos 16 oldu, bu sefer 23 ü dediler.
23 oldu Perşembe günü yani 2 Eylül'den itibaren alabileceğimi söylediler.
Bugün 2 Eylül Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü'nü aradım, şimdide Pazartesi günü diyorlar. :mad:
6 Eylül günü bu sefer aramadan direk gideceğim. Sınav giriş belgesini alabilen oldu mu ?

benim de başvurduğum il: ŞIRNAK
öğrenim düzeyi:LİSANS
ünvan:MEMURLUK.

arkadaşlar bugün veya dün istanbul il sağlık müd. giden oldu mu?

bende şimdi bursa il sağlık müdürlüğünü aradım normalada eylülün 1 de verilecek demişdi sınav giriş kağıtları ama bugün her şey belirsiz dedi yakında webde açıklama yapılır dediler

2 DK önce Antalya İl Sağlık'dan Ali beyle görüştüm, giriş belgelerini beklediklerini söyledi, ertelemenin sadece bir söylenti olduğunu herhangi bir resmi yazının kendisine ulaşmadığını söyledi.

Yani şu an itibarı ile resmi tarih ayın 19.09.2010

Arkadaslar son olarak bana da bugün Kocaeli İl sağlık müdürlüğü personelince de sınavın kasım ayına erteleneceği söylendi.Ama Sağlık Bakanlığı sitesinde neden hala bir açıklama yapılmıyor ?

arkdaşlar delinin biri kuyuya bir taş atıyo 40 akıllı çıkaramyor bu hesap ta ona döndü ertelme var diyenler resmi bir açıklma yayınlasınlar inanalım

:D ne kadar bir sınav olursa forumlarda brezilya dizileri formatına dönüştürülüyor ;) ne ertelenmesi ya arkadaşlar bir devlet kurumu yapacağı sınavı erteleyecekse resmi kanaldan duyuru yapmak yerine şahıslara özel bildirim yapacak kadar aciz mi?

İl: ANKARA Kadro: Memur Eğitim Durumu: Lise Herkese başarılar dilerim...

arkadaşlar bugün sağlık bakanlığını aradım numarası:
0312 585 17 43
belgelirn yetişmediğini ve yetişmeyeceğini söyledi görevli başbakana 13 kasım olarak sınavın tarihini sunduklarını başbakanın onaylaması durumunda sınavın 13 kasımda yapılacağını söyledi.bu rada 9 günlük bayram tatilinden 1 gün siliyor sınav

radikal52;

Evet bende az önce doktor olan akrabam ile görüştüm. Aynı okuldan mezun, sağlık bakanlığında çalışan bir arkadaşı ile görüşmüş. Bahsettiğiniz durum varmış ama net değilmiş. Ertelenmesi gündemde olduğunu fakat tarihin net olmadığından bahsetmiş. Netleşince resmi siteden duyurusu yapılacakmış. İnşallah hayırlısı olur. :(

yaa başka şeylerle uğraşmaktan 19 eylüle mi yetişemiyormuşmuş,ilgili makamlara mail mi atsak,çünkü kimse bu kadar uzatılmasından yana değil...

Üst Alt