Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavına başvuru yapanlar..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Sağlık ßakanlığının Açmış Olduğu Özürlü Personel Alımı için ßaşvuru Yapan Arkadaşlar
-Hangi İLden Olduklarını,
-Hangi Kadroya ßaşvuru yaptıklarını ve
-Eğitim Durumlarını Belirtirseniz Sevinirim.!

[ Bu Arada Meb Sınavını Kazanan Arkadaşları Canı Gönülden Tebrik Ediyorum.Çalışma Hayatınızda Başarılar Dilerim. İnşallah Bizede Nasip oluR. ]

Kendi Başvurum ;
İL: Manisa
Başvuru yaptığım Kadro: Memur
Eğitim Durumu: Lise Mezunu

Sağlık Bakanlığının Yapacak Olacağı Sınavda Başarılar Dilerim.

ben kaçırdm geç kaldıım bu sınav için en az lise mezunu dısında hangı sartlar gereklı özurlu olamk mı ve nasıl ozrlu olmak % oranı farkedıyomu her oranda özurlu olanlar katılıyomu kımler bılıyo?

İl: ESKİŞEHİR

Öğrenim Durumu : Lise

Memurluk için başvurdum

il :batman

öğrenım durumu: lisans

kadro: memur

batman ilinde tek kadro var başka başvuran varsa ben sınava gırmeyeceğim

arkadaslar bu kura olayı ne oluyo?? ben bunu anlayamadım gittım saglık il müdürlüğüne,,kura diye bişi yok diyo ..zonguldaktan basvurdum zong. dısına atanamıycakmıyım..bu konuuyu bana aydınlatırmısınız,tskler .... zonguldak memur lise

D- KURA BAŞVURU İŞLEMLERİ
Kura başvuruları; İl Sağlık Müdürlüklerindeki Sınav Başvuru Bürolarında görevlendirilen kişiler vasıtasıyla İl Yetkili Giriş ve www2.yenipbs.saglik.gov.tr/ilpbsyetkili.aspx internet adresleri (PBS) üzerinden yapılacak olup, 20/07/2010 Salı günü başlayıp, 10/08/2010 Salı günü saat 18.00’de sona erecektir.
2- Kuraya başvuran adaylar PBS’den başvuru yaptıktan sonra, başvuru formunu imzalayıp İl Sağlık Müdürlüklerindeki Personel Şube Müdürlerine onaylatarak, (imzasız olan veya Personel Şube Müdürüne onaylatılmayan formlar kabul edilmeyecektir.) en geç 18/08/2010 Çarşamba günü saat 18.00’de Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şube Müdürlüğünde olacak şekilde APS veya kargo ile göndermeleri gerekmektedir. Gönderilen başvuru formlarının vaktinde ulaşmaması halinde sorumluluk Sağlık Bakanlığına ait değildir.
3- İlan edilen yerlere yerleştirme işlemleri; 17.09.2010 tarihinde noter tarafından bilgisayar ortamında kura ile yapılacaktır. Kura yeri ve saati ise T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü internet adresinde daha sonra ilan edilecektir. Kura sonuçları da kura çekimi günü aynı internet adresinden ilan edilecektir.

Sercan67 Arkadaşım Hangi ilde Başvuru yapmışsan o ildeki başvuru yapanlarla yarışacaksın ve kazanırsan o ilde görev alacaksın.Sen zonguldak başvuru yaptıysan kazanırsan zonguldakta görev yapacaksın.

ßirde Şu Kura olayı [FONT=Times New Roman]Diş Tabibi ve Eczacı kadrolarında kura işlemi olacak [ßu Kadrolara Lisans Mezunu Başvurabiliyorlar] Sanırsam Lisans Mezunları gerekli evrakları tamamlayıp [FONT=Times New Roman]APS veya kargo ile göndereceklerdir.[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]17.09.2010 tarihinde noter tarafından bilgisayar ortamında kura ile yapılacaktır. Yardımcı olabildiysem Ne mutlu.. [/FONT][/FONT][/FONT]

yelizzz Hanım MEB girdiyseniz Kac Puan Aldınız acaba ?

ayarr_mustafa
yani meb gibi degil meb te duyduguma göre bireden cok il secme var saglık bakanlıgında yok o zaman işimiz hayli kötü

birde Genelge yazısında 10un maddede [FONT=&quot]((Sınava girmek için başvuruda bulunan adayların, atanmak istedikleri İl Sağlık Müdürlüğüne ibraz edecekleri..)) diyor..[/FONT]
T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI
Personel Genel Müdürlüğü
Sayı :B.10.0.PER.0.00.00.00/
Konu : Özürlü Personel Alım Sınavı

"Elektronik İş Talep Formunu” ve Sınav Giriş Belgelerini İl Sağlık Müdürlüklerinden onaylatacaklardır.
Sınav başvuruları, 20/07/2010 Salı günü başlayıp, 10/08/2010 Salı günü saat 18.00’de sona erecektir
7- Yapılacak sınavla ilgili soru kitapçıkları ve cevap anahtarları sınavdan önce, Bölge Sınav Merkezlerine gönderilecektir.
8- İlan edilen kadrolar için istihdam yerlerinden sadece bir il’e başvuru yapılması, yapılacak sınav neticesinde başarı puan sıralamasına göre İl’e ayrılan kadro sayısı kadar atama yapılacağından başvurular, sınava girmek ve atanmak istenilen İl Sağlık Müdürlüğüne yapılacaktır.
9- Sınav sonuçları ile sınav sonuçlarına yapılan itirazlar Bakanlık Merkez Teşkilatında kurulan Sınav Kurulu tarafından incelenerek kesin sonuçlar Bakanlığımızın http://personel.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.
10-İl Sağlık Müdürlükleri tarafından;
[FONT=&quot]a[/FONT][FONT=&quot]- Sınava girmek için başvuruda bulunan adayların, atanmak istedikleri İl Sağlık Müdürlüğüne ibraz edecekleri (Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmeliğin 11. Maddesinde belirtilen) [/FONT][FONT=&quot]Sağlık Kurulu raporunun örneği ve iki adet fotoğraf ( son üç ay içerisinde çekilmiş orijinal vesikalık fotoğraf) teslim alınacaktır.[/FONT]

Il adana
hizmetlı kadrosu
ilk okul mezunu

herkeye hayırlı olur ınşla

başvurduğum il: aksaray
memur kadrosu için
lise mezunuyum
ama pekte umudum yok sadece 4kişi alınacak 80 kişi başvurmuş nasıl olacak bu iş

Sanırım adana dan bnde başka kımse yok sıtemızde sınava gırecek olan

İL:Samsun
Başvuru yaptığım Kadro: Memur
Eğitim Durumu:önlisans

bu statüde başvuran sayısı 44 kişi dir samsundan bu ünvanda gireceklere DUYRULURRRRRRR.

Istanbul ..
Işletme mezunuyum
bana Nereyi istiyorsun diye bişi denmedi nsl öğrenebilirim

İL: Denizli
Eğitim: Lise
Başvurulan Kadro: Memur
Sınava girilecek yer: Aydın

arkadaşlar sınav giriş belgelerini ne zaman ve nereden temin edeceğiz
istanbul
lise mezunu
memur

Üst Alt