Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavı kazananların raporlarında 'memur olabilir' ibaresi istiyor..?

Biber arkadaş eski durumdan bahsediyor galiba. Yeni duyuruyla mesele halloldu.

sağlık bakanlığının duyrusundan sonra kayda giden yokmu aramızda?

arkadaşlar ankaraya giden var mı burda? kesin memur olarak ek bir heyet raporu gerekli mi. ama yeni yayınladıkları genelgede böyle bişey yok... :(

arkadaslar ben yeni rapor aldım raporda aynen söyle yazıyor kby olan hasta %90 özürlü olup hizmetli kadrosunda calısabilir yazıyo ama sürekli veya süreli diye bi yazı yok il sağlık sorun cıkmaz dedi ama içim rahat değil sizce sorun cıkarmı

sağlık bakanlığı

slm arkadaşlar ben sağlık bakanlığı sınavını kazandım evraklarımı ankaraya teslim ettim ne zaman atama gelecek

sayın bjk_13
ne zaman atama geleceğini evraklarınızı teslim ettiğinizde keşke sorsaydınız. Onlar bizden daha iyi bilirler

bjk_13 merhaba;
evraklarını teslim ederken memur olabilir ibaresi ile ilgili birşey istendi mi??sürekli raporun u vardı sorun çıkmadyısa bizi bilgilendirir misin?

arkadaşlar cuma günü evrakları teslim ettim raporumda çalışır çalışmaz ifadesi kutucuğu yok sadece çalışabileceği iş alanları kısmında fazla gereken işlerde çalışamaz ibaresi var memur olur raporumda yoktu bir sorun çıkmadı kabul ettiler genel idari hizmetlere başvurdum.çalışabileceği iş alanları boş olanlarıda kabul ettiler ama 2006 öncesi raporları kabul etmediler bilginizee

bjk

:eek:yok kardeşim sorun çıkmıyor raporun sürekli olacak ama çalıştırılamayacağı iş alanları boşta olabilir

livordoo arkadaşım benim raporda senink gibi yeniden rapor çıkartıp çıkarmamada kararsız kaldım bende. hafta içi telefon edeceğim bakanlığa telefona göre işlem yapacağım bilgi veririm sana

1. 16.12.2010 tarihinden önce alınmış olup süresiz olan raporlar ile geçerlilik süresi Mart 2011 sonuna kadar bitmeyecek olan raporlar, raporun alındığı tarih itibariyle yürürlükte bulunan Yönetmeliklere uygun alınmış olmaları kaydıyla kabul edilecektir. Geçerlilik süresi Mart 2011 sonuna kadar bitecek olan raporlar kabul edilmeyecektir.
2. 16.12.2010 tarihinden itibaren alınan raporlar, 16.12.2010 tarih ve 27787 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik’teki usul ve esaslar ile EK I’inde bulunan forma uygun düzenlenmesi ve T.C. Sağlık Bakanlığı internet adresinde yayımlanan Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Kuruluşlardan alınması kaydıyla kabul edilecektir.arkadaşlar sağlık bakanlığının rapor hakkındaki son bildirimi iyi okursanız anlarsınız

sanırım konu anlaşılmıştır

Sağlık bakanlığı ankara ile görüştüm.

memur lisans düzeyinde başvuracağımı, sağlık kurulu raporunda "memur olabilir" ibaresini isteyip istemediklerini sordum.
telefondaki yetkili kişi ise; yönetmeliğe uygun çıkarılmış raporun yeterli olacağını, bunun dışında özellikli bir isteklerinin bulunmadığını söyledi.
evraklarda herhangi bir eksiklik bulunması halinde de daha sonradan posta ile evrakların tamamlanabileceğini söyledi.

bilgilerinize,

arkadaşlar ; "rapor oranı okunur şekilde yazılmış", "ağır özürlü: hayır", "sürekli: evet", "çalıştırılamayacağı iş alanları: boş brakılmış" olan raporum kabul edildi bilgi edinmeniz için söylüyorum.umarım bu bilgi yardımcı olur size

kesin olarak artık memur olabilir ibaresi istenmiyor arkadaşlar bilginize.

arkadaslar evraklarımızı teslim ettik şimdi evraklarımızı nerden takip edicez ben kayıt nosunu aldım ama evrak takip bölümünü bulamadım

arkadaslar komısyon kurlacak ya acaba komısyoon 28 subattan oncemı yoksa 28subattan sonramı bılen varmı içinizde

komisyon yüksek ihtimalle 28 şubattan sonra raporlara bakar cunki 28 şubata kadar rapor teslim süresi verilmiş...daha sonra komisyon bu raporları inceledikten sonra il saglık müdürlüklerine memuriyet onayları gönderilir..bu da ne kadar süre alır dersek tahminen martın sonunu bulur ..

Millete yalancı çıktık.. memur olarak yerleştik dedik millet kendince alay ediyor "vazmı geçtiler.. almayacaklar heralde" diye... adama nisan deyince "hayırlısı olur inşallah" diye hafiften alay çekiyorlar.. yahu gelen evrakları başlayın incelemeye, gönderin tebligatları.. 1 senede personelmi alınır.. normal girenler 1 ayda bitiyor biz 1 senedir bekliyoruz.

yemin ederim ki artık ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorum sinirdenmi,sağlık bakanlığın işin b....kunu çıkardığından mı ama yeter artık vallahi yeter resmen bizimle dalga geçiyorlarya yaa...sizce bizmi özürlü????bide bizi ayaklarına çağırıyorlar taaa ankaraya versene şu yetkiyi il sağlık müdürlüğüne bu ne ya.insanların sinir sistemini bozdular iiiiice.öffffffff.özürlü olduğuma hiç bu kadar üzülmemiştim gayet mutlu huzurluydum.huzur bırakmadılar adamda.kpss de bile bu kadar problem yaşanmamıştır heralde.madem evraklarda sorun çıkaracaklardı madur arkadaşlar adına konuşuyom.bunu en başta başvururken söyleyeceklerdi bu eksik şu eksik bu lazım şu lazım.... bu ne yaa.bide benim durum gene herkesten vahim 22 madde maduruydum lise düzeyinde benden önce mezun olan arkadaşlar olduğu için onlar alındı... dedim... giremedim dedim...şimdi bendende evrakları isteyip ank gitmemi söylediler belli olan bişey zati nie çağırıyon beni.gideyim mi gitmeyim mi diye hala düşünüyorum.alınamayacağım kesin çıkan sonuçlara göre, ama beni neden çağırmışlar anlamış değilim.

arkadalar evraklarımızı takip edebieceğimiz bi site yokmu evraklarını verenlere nmara veriyolar o noları nerden takip edicez ben bulamadım

ticet77;

yarın gidiyorum ankaraya insallah ticet77
memur olur ibaresi konusu icin biraz bekledim ama saglık bakanlıgı artık istemiyor anladıgım kadarıyla öyle bir belge onun icin bekledim biraz..
yoksa şimdi gdip gelmiştim hayırlısı..

Herkes ankaraya gidip evraklarını teslim etti galiba konu artık güncellenmiyor.

sa arkadaslar hizmetli kadrosuyum 22. maddeye takıldım acaba hizmetli için 8. sınıftan üstün varmıdır yani acık lise okumak üstünlükmüdür yoksa diplomamı gecer

yenı haberler yok heralde ankaraya gıden ark dan

iyi günler bende evraklarımı teslim ettim çok şükür.banada nisanın ilk haftası telefon edeceksiniz dediler atamayı öğrenmek için.telefon no verdiler.verdiğimiz evrakları kimileri teslim ettikten sonra incelenmez dedi.ama burda sitede de komisyon falan diye yorumlar var kafam karıştı doğrusu.Ankara ya yeni giden ve bilgi edinen varmı ?

mavera;

bildiğim kadarıyla ;
komisyon olarak ifade edilen: atamaların bir kurul tarafından onaylanmasıdır ve bu kurul tüm devlet memurları atamaları için de toplanmaktadır.
yani normal bir prosedür...

Üst Alt