Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı özürlü personel alımı sınavı 13 Kasım 2010 Cumartesi saat 10:30 da..

arkadaşlar merhaba,başvuru onaylatma için gidemezsek anne,baba,kardeş gibi yakınlar teslim alıp onaylatma yapabiliyormu.

evet yapıyor. benım yerıme komsum gıttı. kimlik ve bır resım gerekıyor. unutmayın

başarılar dilerim

yarınki sağlık bakanlığı sınavına girecek olanlara şimdiden başarılar dilerim ;););)
(bu defa sınava biraz çalıştım umarım olur)

o kadar ugrastım sınava gireyim diye işe girinnce sınava girmedim bir arkadasın hakkı yenmesin diye umarım herkes muradına erer

Sağlık Sınavı Yarın?

sağlık bakanlığı sınavı yarın herkesin iyi dilek ve dualarını bekliyoruz biz sınava girecekler şimdiden teşekkürler sevgi ve saygılar:)

Bi git ya sanki harbe gidiyon alla alla:D

konuşma kıs harbe gitsem gam yemem:D bu daha önemli:D

İyi barı duamı edem gidem:D
ALLAH zihin açıklıgı versin şaşırma. Gönlüne göre versin İnşALLAH.
Duaya dahil bir beddua
Devlete memur olasın inşallah:D

çok anlamazsamda amin:D sen bana beddua etmezsin toprağımsın bilmukabele:D

Sen bu sınavı kazanırsın kesin.Açık seçik yazdıklarımı anlamadıgına göre:D

tam klasik devlet memuru değilmi ? :D salağa yatıorum:D

ben de sınava hemşirelikten giriyorum..sınava girecek tüm adaylara başarılar diliyorum

yarınki sınavda herkese üstün başarılar dilerim.rabbim zihin açıklığı versin.sınava gideerken üzüm kurusu.ceviz yenmesini tavsiye ederim.hafızamızı canlandırır.

sınavdan yeni döndüm. sınavı öncesi ve sınav esnasında her hangi bir olay ile karsılasmadım ama, sınav sonrası bir bayan arkadasın konustukları beni sinirlendirmeye yetti.

hanımefendi orman bakanlığının sınavını kazanmış ama bu sınava da yine de gireyim demiş. orman bakanlığında çalışacakmış kendisi. yani bu sınavdan da basarılı olursa 1 engellinin iş hakkını gaspetmiş olucak utanmadan. engelli engelliye bunu yapıyorsa, devletten ne beklerim ki ben.

Üst Alt