Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı özürlü personel alımı sınavı 13 Kasım 2010 Cumartesi saat 10:30 da..

rica ederim kiraz yazdığımda mesajın yoktu:)

arkadaşlar sınav kılavuzunda eğitim durumuna göre soru çıkacak diyorlar.bense bügün eğitek den araştırdım mesleki ve eğitim düzeyine göre soru sorulacak diyor.nasıl olacak şimdi ben ilk okul mezunuyum ne yapacagız neye çalısaşağız bir bilgimiz yok.bilgisi olan varsa yazarsa sewinirim...?

a) İlkokul veya ilköğretim mezunlarına “Görevin özelliğine göre mesleki bilgiler” alanından soru sorulmayacaktır. Bu durumda olan adaylara sorulacak soru dağılımı şöyledir;
DERS
SORU SAYISI
Atatürk İlkeleri ve Türk İnkılâp Tarihi
12
Temel Yurttaşlık Bilgisi
7
Türkiye Coğrafyası
7
Türkçe
12
Matematik
12

ticet 77 arkadasım ilk okullar da (Atatürk İlkeleri ve Türk İnkılâp Tarihi ,Temel Yurttaşlık Bilgisi ,Türkiye Coğrafyası ) altında bir ders varmı.benım demek iştediğim arkadaşlar ben ilk okul mezunuyum hangi ve ne tür konulara çalısaşağız.

muhari ilköğretimde sosyal bilgiler dersi vardır ve tc vatandaşı olan herkesin bileceği konulardan sorulacaktırmeb müfredatına uygun ders kitaplarından çalışmanızı öneririm
öte yandan memur olmayan bizler nasıl 657 yi ezberleyip sınavda sorulacak görevin özelliğine göre sorulara cevap vereceksek buda aşağı yukarı aynı başarılar

Hayırlısı olsun arkadasşlar herkez insallah yerleşir :)

merhabalar ben sınav başvuru tarihini kaçırdım :( diğer başvurular ne zaman olacak ?

aynen bende kaçırdım lütfen diger baş vurular nezaman cevap yazın

mebe hizmetli olarak atandım ama bu sınavada başvuru yapmıştım. acaba geçiş hakkı tanınabilir mi ? çünkü meb lise mezunlarını hizmetli olarak aldı sağlık bakanlığı ise memur kadrosunda alacak... lütfen herkes düşünüp cevap yazsın bulduda bunadı die düşünmeyin çok zor şartlarda ve ağır işlerde çalıştırılıoz... üstelik raporumda " ayakta durması gerektiren işlerde çalıştırılmaz " ibaresi var...

bu konuda forumda aynı şikayette bulunup kendisine çözüm önerilmiş arkadaşların yazılarını okursan sende ne yapman gerektiğini öğrenirsin. eğer sağlık bakanlığı sınavı için zamanında başvurduysan girebilirsin. yoksa başvurular 2 ay önceden çoktan sona erdi.

yeşilli yazdıklarımı dikkatli okursan benim başvuru yaptığım yazıyor... sorun sınava girmem değil ! kazanırsam atama durumunu soruyorum... ayrıca başka birinin atamasına engel olurmuyum bunun vijdan muhasebesini yapıyorum...

kazandığın takdirde elbetteki atanırsın. yeni yürürlüğe giren genelge bunu onaylıyor. başkasının atanmasını engellemeye gelince, o seninle vicadanın arasında olan birşey buna birşey diyemem.

hakanım;

Selam. Evet lise mezunları memur kadrosunda başvuru yapıyordu. Ben memur olarak başvuru yapmıştım. Fakat ben çalışmıyorum. Sizde mi memur olarak yaptınız ?
Daha sağlam bilgi almak için başvuru yaptığınız il sağlık müdürlüğünü aramanız daha iyi olacaktır.
Vijdan muhasebesine gelince, bence fazla düşünmeyin. Henüz kazanıp kazanamayacağınız belli değil. Devlet size böyle bir hak vermiş, kullanmanız herhangi birisinin hakkını yiyeceğiniz anlamına gelmez. Sonuçta bir çok kişi gibi sizde sınava gireceksiniz. :)

izmirden girecek adaylara şimdiden başarılar..
ucunuz bitsin, kaleminiz bozulsun,silginiz silmesin, kağıdınız yırtık gelsin, bir de arabanızın motoru teklesin ama bozulmasın vites 1 de gelmek zorunda kalın; izmirdekiler :))) şaka şaka.. herkese alnının akıyla bir yerlere gelmek nasip olsun inşallah...
allah yolumu açık etsin :) şakaa.... yolumuzu açık etsin :)
izmirden başvuracak adaylar bilgi paylaşımı yapabiliriz...

sınav başvuru

Sınav başvurusu en son ne zaman acaba?

Hangi sınavdan bahsediyorsun. Eğer Sağlık Bakanlığı ve diğer sınavlardan bahsediyorsan onlara başvuru tarihi geçti.
Ekim-Kasım Döneminde engellilere yönelik memur alım ilanı yayınlanacak. Engelli memurluk ilanını Devlet Personel Başkanlığından takip edebilirsin

İzmirden ben varım.Kız kardeşim daha önce nerden almışsa KPSS kitabı almış Genel Kültür ve Genel Yetenek soruları var.Soruların çoğu KPSS sınav kitapçıklarında bulunuyor sanırım özellikle matematiğe çalışmakta fayda var bir arkadaşın dediği gibi.Zaten elimizin altında İNTERNET var, aradığımız şeyi bulmamız beş dakikayı geçmez :)

sağlık b ve orman b sınavlarına başvuru yapılabilirmi

başvuru zamanı GEÇTİMİ

sabuncuoglu;

Evet başvuru zamanı bitti maalesef herkes sınav giriş belgelerini bekliyor.Sınav Ekim ayı içinde yapılacaktı ama ÖSS kopya rezaleti yüzünden tüm sınavları ileri tarihlere ertelediler.

Arkadaşlar sınav tarihinin geçtiğini biliyorum ancak sağlık bakanlığı sınavı 3 kere oluyormuş bir diğeri ne zaman diye soruyorum ben ?

Ayrıca:Sağlık bakanlığı hizmetli olarak aldığı bizleri hangi işlerde kullanacak acaba ?

%40 özürlü şartımı aranıyor sınav için

Sınav Giriş Belgelerinin, 03.11.2010-10.11.2010 tarihleri içerisinde İl Sağlık Müdürlüklerince üzerine fotoğraf yapıştırıldıktan sonra onaylanarak adaylara verilmesi,

bu belgeyi benim yerime ablam alabilir mi arkadaşlar. alabilmesi için bir yanında ne götürmesi gerekir. eğer kimlik değerseniz kimlik bende olacak. bende o sırada adana da olacağım için, sağlık bakanlığının bana verdiği İŞ TALEP FORMUNU götürmesi yeterli olur mu?
teşekkürler..

herhalde bugun sınav giriş kartı almaya baslandı... gecen saglık il md. gıttıgımde soylemıstı 04 kasım 10 kasım arası alabılırsınız... alan varmı acaba

xcoll;

Selam. Evet bugün verilmeye başlanacaktı. Bu sabah Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğüne gittim fakat bende alamadım. Epey sıra vardı. Görevli kişi sistemin henüz açılmadığını söyledi. Beklemek yerine geri döndüm. Cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Yoğunluk ve sistemi hesaba katarsak pazartesi en mantıklısı gibi duruyor. :mad:

sistemle alakası yok. MEB in sitesinden yayınlayacaklarmış. yayınlanmadığı için ellerinden birşey gelmiyormuş. kendileri de haklı herkes MEB in sitesinden gelecek cevabı bekliyor.

Engellere engel koymayınn

Merhaba arkadaşlar 3 kasım 2010 da sağlık bakanlığı giriş sınav kağıtları verilecek dediler bugün gittik sistem açılmamış engellileri üzmek eziyet çekmelerini sağlamak çok mu hoşuna gidiyor görevlilerin bu sınav giriş neden posta ile gönderilmiyo bizim yeteri kadar engelimiz var neden bir de sizler engel koyuyorsunuzz bu bir engelli memur alımı farkında olmayanlara duyrulurrr

Evet ya çok saçmalık gönderseler ne olcak sanki

Üst Alt